turiu toki klausima, ka reikia daryti, kad is pirktines marcipanines mases nulipintos figureles atskiros detales suliptu viena su kita? nu kosmaras kazkoks, niekaip man jos nenori viena su kita draugauti
QUOTE(eglejk @ 2009 04 08, 17:12)
turiu toki klausima, ka reikia daryti, kad is pirktines marcipanines mases nulipintos figureles atskiros detales suliptu viena su kita? nu kosmaras kazkoks, niekaip man jos nenori viena su kita draugauti
man jos sulimpa kuo puikiausiai,truputi suslapink teptuku,tada bandyk lipdyt
QUOTE(daividija @ 2009 04 08, 20:15)
man jos sulimpa kuo puikiausiai,truputi suslapink teptuku,tada bandyk lipdyt
aciu
pabandysiu
QUOTE(eglejk @ 2009 04 08, 20:12)
turiu toki klausima, ka reikia daryti, kad is pirktines marcipanines mases nulipintos figureles atskiros detales suliptu viena su kita? nu kosmaras kazkoks, niekaip man jos nenori viena su kita draugauti
O tu į ją iminkiai pudros 100 g ......??????????
Kol ji be pudros , nelimpa nes riebi , o va su pudra - pasaka ne daiktas , tiesiog rankos pačios dirba , nu aš tai su aisingu lipdžiau , bet jei Daividija sako vandenukas tinka - reiškiasi ji žino , nes jos baibokai super gražūs
Sveikos
Aš turbūt vėl su kvailu klausimu Kai puoši tortą šokoladu, tai jis turi būti apteptas grietinėle? Darysiu ryt Juodąjį mišką, bet bijau, kad aptepimas šokoladu nesigaus, norėtųsi tokio lygaus. O šonus kaip tepate?
Ačiūūū
Aš turbūt vėl su kvailu klausimu Kai puoši tortą šokoladu, tai jis turi būti apteptas grietinėle? Darysiu ryt Juodąjį mišką, bet bijau, kad aptepimas šokoladu nesigaus, norėtųsi tokio lygaus. O šonus kaip tepate?
Ačiūūū
QUOTE(pupainga @ 2009 04 09, 09:30)
Sveikos
Aš turbūt vėl su kvailu klausimu Kai puoši tortą šokoladu, tai jis turi būti apteptas grietinėle? Darysiu ryt Juodąjį mišką, bet bijau, kad aptepimas šokoladu nesigaus, norėtųsi tokio lygaus. O šonus kaip tepate?
Ačiūūū
Aš turbūt vėl su kvailu klausimu Kai puoši tortą šokoladu, tai jis turi būti apteptas grietinėle? Darysiu ryt Juodąjį mišką, bet bijau, kad aptepimas šokoladu nesigaus, norėtųsi tokio lygaus. O šonus kaip tepate?
Ačiūūū
Kvailu klausimu nebuna, buna kvaili atsakymai
Tu netept visa torta grietinele, tik tarp lakstu kad ji butu ir tiek. Jis gi sausas nebus, nes biskvita reikia sulaistyti.
Sutepk torta is vakaro ir idek nakciai i saldytuva. O kita deta gali apipilt sokoladine glazura.
Va paziurek Mano Juodaji miska, as ji dengiau sokoladu (sokoladas + grietinele). Viskas OK. Labai bijojau, kad sonose pasileis ta grietinele, nes gi ten jos nemazas apie 1,5 cm sluoksnis, bet nieko neatsitiko.
QUOTE(Inočka @ 2009 04 09, 08:49)
o "Juodo miško" recepte kremas nurodytas vienam biskvitui? nereikia dvigubos normos, kaip kad biskvitams? nes jei porcijos parašytos tešlai vienam biskvitui iškepti, tai gal ir kremą reikia padvigubinti?
QUOTE(aikstinga @ 2009 04 09, 11:25)
o "Juodo miško" recepte kremas nurodytas vienam biskvitui? nereikia dvigubos normos, kaip kad biskvitams? nes jei porcijos parašytos tešlai vienam biskvitui iškepti, tai gal ir kremą reikia padvigubinti?
Ne, ne
Ten viskas gerai. Parasyta, kad reikia 2-ju biskvitu tik todel, kad reikia 4 sluoksniu. Galima kepti is kart cela is pilnos normos (berods kartu 6 kiausai butu), bet tada butu sunku ji supjaustyti i 4 dalis/sluoksnius.
QUOTE(Inočka @ 2009 04 09, 10:29)
Ne, ne
Ten viskas gerai. Parasyta, kad reikia 2-ju biskvitu tik todel, kad reikia 4 sluoksniu. Galima kepti is kart cela is pilnos normos (berods kartu 6 kiausai butu), bet tada butu sunku ji supjaustyti i 4 dalis/sluoksnius.
Ten viskas gerai. Parasyta, kad reikia 2-ju biskvitu tik todel, kad reikia 4 sluoksniu. Galima kepti is kart cela is pilnos normos (berods kartu 6 kiausai butu), bet tada butu sunku ji supjaustyti i 4 dalis/sluoksnius.
tai kremui išvis tereikia 450 ml? nes lyg per miglą atsimenu, kad berods Cypciukas kažkur rašė, kad sudeda apie 800 ml...
Cipciukas laaaaaaaaabai mėgsta kremą togėl tiek sudeda , aš 400 sudedu jei darau iš pamažintos normos iš 2 trečiųjų normos ( 4 kiaušiniai ) , bet tada vyšnių daugiau dedu .....nelabai mėgėja aš tu bulkų , tai vidurių daugiau darau
Papildyta:
Ką tik savo temoje papasakojau Olestai apie šokolado pilimą , ten ir foto mano torto idėta , pasiskaityk
Papildyta:
QUOTE(pupainga @ 2009 04 09, 09:30)
Sveikos
Aš turbūt vėl su kvailu klausimu Kai puoši tortą šokoladu, tai jis turi būti apteptas grietinėle? Darysiu ryt Juodąjį mišką, bet bijau, kad aptepimas šokoladu nesigaus, norėtųsi tokio lygaus. O šonus kaip tepate?
Ačiūūū
Aš turbūt vėl su kvailu klausimu Kai puoši tortą šokoladu, tai jis turi būti apteptas grietinėle? Darysiu ryt Juodąjį mišką, bet bijau, kad aptepimas šokoladu nesigaus, norėtųsi tokio lygaus. O šonus kaip tepate?
Ačiūūū
Ką tik savo temoje papasakojau Olestai apie šokolado pilimą , ten ir foto mano torto idėta , pasiskaityk
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 09, 10:52)
ačiū
Kiek laiko gali ta marcipanine mase sumaisyta su cukraus pudra stoveti, kad vistiek is jos butu galima nulipinti kokias figureles? ar reikia is karto ja visa sunaudoti?