Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gausis , gausis ....matai beze ji truputi tempiasi , neplyšta . jei reikės ištempti kokį siūlelį , o grietinėlė jau fsio - trapi tokia , su ja siūlo niekaip nepadarysi ( na to kabančio tinkliuko ) su ja tik ant viršaus gali daryti , bet ne ant šonų schmoll.gif
Atsakyti
Dar , cipciuk, pakamandinėsiu kad jau esat mirksiukas.gif kaip tuos narcizus darėt (ant jūsų pavasarinio torto) g.gif aš pasidariau vakar maršmelovinės masės geltonos, bet nesugalvoju kaip tą viduriuką padaryt g.gif
Atsakyti
Kaip pasidaryti narcizus..................

user posted image

Ta viduriuką paskui susuki ir kraštelį sulipini , tada suspaudi apačią ir pastatai džiūti , kai sudius sulipini su ziedeliu ......bet aš iš tokios masės nedarau , pas mane cukrinė , jokio vargo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 balandžio 2009 - 11:45
norejau paklausti o su beze ar tinka pertepti torta ax.gif
Papildyta:
ta prasme susidare ispudis kad beze labiau tinka virsaus puosimui
Atsakyti
Jeigu jis tau skanus ...kodėl gi ne , tortas tepasi tokiu kremu koks tau skanus , bet ar jis susigers tas beze ....???? g.gif ...va čia klausymas , nes jei tepsi beze jau biskvito sulieti sirupu tu negali schmoll.gif ...pasileis beze , išskys , taigi tortas bus sausokas .

Taip , jis skirtas tortams puošti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 balandžio 2009 - 11:50
dekui už atsakyma bet kilo naujas klausimas ar tokiu atveju yra koks kremas kuris butu skoniu panasus i beze ir tiktu pertepimui ax.gif
Atsakyti
Na man asmeniškai panašiausias zefyrinis ............................. ax.gif


user posted image
Atsakyti
na as kaip pikta dvasia prikibau skaiciau kad namu salygom zefyrini sunku pagaminti ar tiesa ir recepte rašoma baltimus išplakti su marmeladu ar svarbu koks marmeladas ir ar plakit kartu nuo pradziu blush2.gif
Atsakyti
Aš jo nedariusi , o tu nori recepto ???......dėl sunkumo , sako , kad namie negalima išsikepti gero šimtalapio ----bet ar tai tiesa mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Atsiprašau, kad įsiterpiu į jūsų diskusiją, bet kilo mintis - o jeigu va šitą Mišelės baltą sluoksnį padarius, jis labai panašus į zefyrą g.gif
Dar prie to pačio atkreipkit dėmesį į Povila$'os šito tortuko papuošimą - čia puošta ne su beze, o su ta Mišelės zefyrine mase (skaitykit Povila$'os žinutes žemiau - yra aprašyta kas ir kaip ten mirksiukas.gif ) Man labai prie dūšios šitas variantas, nes panašu į beze ir nebijo želatininių kremų. thumbup.gif

Meian dėkoju už torto su rąstu receptą-idėją, nusikopinau - bus išmėginta mirksiukas.gif O gal gali patikslint kiek dėjai varškės ir kiek grietinėlės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 07 balandžio 2009 - 12:45
recepta radau glacee o seip nepabandes turbut ir nesuzinosi dekui rolleyes.gif
Atsakyti
Cipciuk, as irgi noriu jau seniai paklausti, kodel i beze reikia virti sirupa, o ne siaip deti cukru, ar pudra, kokia paskirtis to sirupo, ar laiko geriau, ar tempias, ar del saldumo, nu zodziu supratai, ka norejau paklausti, is karto aciu 4u.gif
Atsakyti