Dar , cipciuk, pakamandinėsiu kad jau esat kaip tuos narcizus darėt (ant jūsų pavasarinio torto) aš pasidariau vakar maršmelovinės masės geltonos, bet nesugalvoju kaip tą viduriuką padaryt
Atsiprašau, kad įsiterpiu į jūsų diskusiją, bet kilo mintis - o jeigu va šitą Mišelės baltą sluoksnį padarius, jis labai panašus į zefyrą
Dar prie to pačio atkreipkit dėmesį į Povila$'os šito tortuko papuošimą - čia puošta ne su beze, o su ta Mišelės zefyrine mase (skaitykit Povila$'os žinutes žemiau - yra aprašyta kas ir kaip ten ) Man labai prie dūšios šitas variantas, nes panašu į beze ir nebijo želatininių kremų.
Meian dėkoju už torto su rąstu receptą-idėją, nusikopinau - bus išmėginta O gal gali patikslint kiek dėjai varškės ir kiek grietinėlės
Dar prie to pačio atkreipkit dėmesį į Povila$'os šito tortuko papuošimą - čia puošta ne su beze, o su ta Mišelės zefyrine mase (skaitykit Povila$'os žinutes žemiau - yra aprašyta kas ir kaip ten ) Man labai prie dūšios šitas variantas, nes panašu į beze ir nebijo želatininių kremų.
Meian dėkoju už torto su rąstu receptą-idėją, nusikopinau - bus išmėginta O gal gali patikslint kiek dėjai varškės ir kiek grietinėlės
Cipciuk, as irgi noriu jau seniai paklausti, kodel i beze reikia virti sirupa, o ne siaip deti cukru, ar pudra, kokia paskirtis to sirupo, ar laiko geriau, ar tempias, ar del saldumo, nu zodziu supratai, ka norejau paklausti, is karto aciu