Na neturiu ka ir be pridurti merginos.. Labai didelis dekui uz issamius paaiskinimus
Stai jums rozyte
Tikiuosi greitu laik ir as galesiu jums rodyti savo sedevrus
Meian, nepaliauji stebinti savo tortais ir išradingumu O tą tortuko gabaliuką jamu prie kavos taip skaniai atrodo
QUOTE(RiMami @ 2009 04 06, 13:48)
Meian, nepaliauji stebinti savo tortais ir išradingumu O tą tortuko gabaliuką jamu prie kavos taip skaniai atrodo
, ner ka bepridurti
Meian, gražus tavo tortukas, labai įdomus papuošimas
Mergaitės
Skubiai prireikė konditerinių dažų, kur juos rasti Vilniuje? kuriame PC?
Skubiai prireikė konditerinių dažų, kur juos rasti Vilniuje? kuriame PC?
kaip kažkas pasakė plepesiuose, ne ta svorio kategorija Meian iš vis atranda originalumą parastuose dalykuose, tikras pavasaris miške
Sweikos, dar turiu klausimeli. Kiek zelatinos telpa i sauksta ir i sauksteli?? lb dekavociau uzacakyma
Papildyta:
uz *atsakyma (kazkur lb skubu)
Papildyta:
uz *atsakyma (kazkur lb skubu)
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 06, 15:41)
Sweikos, dar turiu klausimeli. Kiek zelatinos telpa i sauksta ir i sauksteli?? lb dekavociau uzacakyma
Papildyta:
uz *atsakyma (kazkur lb skubu)
Papildyta:
uz *atsakyma (kazkur lb skubu)
Želatina (granulės):
5g - 1 a.š.
15g - 1 v.š.
lb,lb aciu
Meian, aš dar turiu klausimėlį jei padengsiu tortą tavąja dengimo mase ir norėsiu ant tos masės , ant torto šonų išpaišyt tokius kaip nėrinius su plonu antgaliuku, tai kokia čia masė tiktų beze? grietinėlė? sviestinis koks? bet ar prikibs, nenukris visi tie nėriniai
Aciu, merginos, uz komplimentus tortukui, kad ir koks paprastutis jis butu
Prisipazinsiu, paprastai ant jos papuosimus darau is tos pacios mases (galima plonas virvutes ispjaustyti ir raityti ivairiausius ornamentus, ar ispjovus ivairias formas, aplipdyti torta jomis -- cia tiesiog begale laisves fantazijai). Be to, taip issisukti paprasciausia, nes nereikia absoliuciai nieko papildomai ruosti, o ir prilipdyti papuosimus galima vos patepus mase degtine (tikrai visi ploksti papuosimai, kurie didesniu savo plotu lieciasi prie torto, prilips puikiai; jokiu demiu ar kitu pedsaku neliks -- o be to, dar ir papildoma dezinfekcija ). Na, jei reikia tvirciau -- geliu mases gumuliuka suslapinus vandeniu galima ji panaudot kaip "klijus", ar cukraus glajumi priklijuot, jei jo po ranka turite (cukraus pudra + stabilizuotas baltymas; apie savo naudojama cukraus glaju anksciau buvau rasiusi, kai namukus kaledinius rodziau). Bet kokiu atveju, as glaju vien del priklijavimo gaminti visada patingiu, juolab, kad abi tas mases (apdengimo ir geliu) paprastai didesniais, nei reikia, kiekiais pasiruosiu ir nuolat ju saldytuve visada turiu.
O jei butinai norite piesti antgaliu, tai as pirmiausia siulyciau surinkti tos pacios tortu apdengimo mases likucius, prasiskiesti juos siek tiek (paskystinti), ir piesti gautaja mase. Butu greita ir paprasta iseitis, o ir priliptu garantuotai...
Jei paziuresite i mano anksciau rodytas nuotraukas, kai ruosiau ta apdengimo mase, pamatysite viena, kuriuoje mase dar per skysta kociojimui (ten, kur nufotkinau bekraudama cukraus pudra). Atkreipkite demesi, kad "stovi" siokios tokios garbaneles nuo maisymo saukstu. Tai va, kai ta mase yra tokios konsistensijos, kokia buvo tuo metu ja maisant, kond. maiseliu galima drasiai dozuoti. Stoves puikiai.
Oi, cia gal reikia atskirai pamineti -- tik nedarykite to su geliu mase
Tuo tarpu jei reiketu pasirinkti is jusu isvardintu variantu, siulyciau sviestini krema.
QUOTE(uzniukas @ 2009 04 06, 16:45)
Meian, aš dar turiu klausimėlį jei padengsiu tortą tavąja dengimo mase ir norėsiu ant tos masės , ant torto šonų išpaišyt tokius kaip nėrinius su plonu antgaliuku, tai kokia čia masė tiktų beze? grietinėlė? sviestinis koks? bet ar prikibs, nenukris visi tie nėriniai
Prisipazinsiu, paprastai ant jos papuosimus darau is tos pacios mases (galima plonas virvutes ispjaustyti ir raityti ivairiausius ornamentus, ar ispjovus ivairias formas, aplipdyti torta jomis -- cia tiesiog begale laisves fantazijai). Be to, taip issisukti paprasciausia, nes nereikia absoliuciai nieko papildomai ruosti, o ir prilipdyti papuosimus galima vos patepus mase degtine (tikrai visi ploksti papuosimai, kurie didesniu savo plotu lieciasi prie torto, prilips puikiai; jokiu demiu ar kitu pedsaku neliks -- o be to, dar ir papildoma dezinfekcija ). Na, jei reikia tvirciau -- geliu mases gumuliuka suslapinus vandeniu galima ji panaudot kaip "klijus", ar cukraus glajumi priklijuot, jei jo po ranka turite (cukraus pudra + stabilizuotas baltymas; apie savo naudojama cukraus glaju anksciau buvau rasiusi, kai namukus kaledinius rodziau). Bet kokiu atveju, as glaju vien del priklijavimo gaminti visada patingiu, juolab, kad abi tas mases (apdengimo ir geliu) paprastai didesniais, nei reikia, kiekiais pasiruosiu ir nuolat ju saldytuve visada turiu.
O jei butinai norite piesti antgaliu, tai as pirmiausia siulyciau surinkti tos pacios tortu apdengimo mases likucius, prasiskiesti juos siek tiek (paskystinti), ir piesti gautaja mase. Butu greita ir paprasta iseitis, o ir priliptu garantuotai...
Jei paziuresite i mano anksciau rodytas nuotraukas, kai ruosiau ta apdengimo mase, pamatysite viena, kuriuoje mase dar per skysta kociojimui (ten, kur nufotkinau bekraudama cukraus pudra). Atkreipkite demesi, kad "stovi" siokios tokios garbaneles nuo maisymo saukstu. Tai va, kai ta mase yra tokios konsistensijos, kokia buvo tuo metu ja maisant, kond. maiseliu galima drasiai dozuoti. Stoves puikiai.
Oi, cia gal reikia atskirai pamineti -- tik nedarykite to su geliu mase
Tuo tarpu jei reiketu pasirinkti is jusu isvardintu variantu, siulyciau sviestini krema.
QUOTE(butke @ 2009 04 04, 21:54)
parodau savo torta sūnelio gimtadieniui
Labai grazu