Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 03 22, 01:24)
bet vis tiek suvalgysim

Gal padeti? thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pagalbos tikrai prireiks, bet sukviesim giminiečius ir sukaposim, nes sveria 3256 g blink.gif nu padėkliukui numeskim tuos 256 g. tai vis tiek 3 kg blink.gif
Atsakyti
ir cia kiek naujienu uzderejo wub.gif ,meskiuka ir as nusikopinau 4u.gif o tortuko su sesetuku kokia spalvyte simpatiska rolleyes.gif PIRASA kokiam lenkijos mieste ir kokioi pardei radai tokiu papuosimu, as irgi planuoju kelione i lenkija irgi noreciau kakzka panasaus nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 22 kovo 2009 - 12:11
QUOTE(neramuole @ 2009 03 22, 12:08)
ir cia kiek naujienu uzderejo  wub.gif ,meskiuka ir as nusikopinau  4u.gif  o tortuko su sesetuku kokia spalvyte simpatiska  rolleyes.gif PIRASA kokiam lenkijos mieste ir kokioi pardei radai tokiu papuosimu, as irgi planuoju kelione i lenkija irgi noreciau kakzka panasaus nusipirkt  4u.gif

Suvalkuose, turguj yra toks kioskelis. Ten prekiauja įvairiais saldumynais ir tokiais jau padarytais papuošimais. Per langą matosi jie, turėtum atkreipti dėmesį. Ten yra visokių gėlyčių, lapelių, tokių jau padarytų kompozicijų su skaičiukais. Taip pat ten kartais būna ir dažų (pirkau miltelių pavidale, 50g dėžutė, kainavo apie 30 zlotų, bet jų ten tiek daug, kad užteks ir mano vaikams), flamasterių rašymui, įvairių kremų ir t.t. Bet kremų ten pirkti neapsimoka, Kauflende jie pigesni.
Atsakyti
Eina sau mergaitės blink.gif niu ir grazumu cia jūs pridarot, reiks velykom ką sugalvot bigsmile.gif ir pasiskolint is jūsų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 03 21, 19:12)

O čia dar vienas tortukas mano dukros gimtadieniui.

Viduriukas su šešetuku pirktas Lenkijoje (mokėjau 5 zlotusblush2.gif

Labai grazu!!! Toks lygut lygutelis! bigsmile.gif

Olesta, meskiukas fainuolis koks!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 22 kovo 2009 - 13:49
QUOTE(Inočka @ 2009 03 22, 10:42)

Zebra, jie is saldainiu marshmelow mases. Emiau mases gabaliuka ir kociojau toki rutuliuka, dariau beveik pries savaite. Paskui palikau isdziuti, bet is tos mases nebuna kaip akmuo. Kai isdziuvo, po keliu dienu, suveriau ant siulo, padariau karolius. Paskui padaziau perlamutriniais maistiniais dazais.

Aha,supratau.O kodėl grietinėlė gali pageltonuot,kaip rašei? noriu visą info susirinkt blush2.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Ir aš atnešiau savo torčiuką smile.gif
Pirmą kartą puošiau taip rimčiau, bet ....
šonų saldainine mase daugiau nepuošiu - tiesiog neskanu, negražiai pjaunasi tortas, na nebent gerai "atmuščiau" rankelę su ta technika ax.gif
gėlytės iš tos pačios saldaininės masės, tai čia jau kitas reikalas - lengvai darėsi, gerai laikė formą, vaikų nebuvo, tai nebuvo kam skanaut smile.gif
didžiausias nusivylimas tai su sviestiniu kremu - kai išplakiau buvo labai gera masė, pasibandžiau spausti papuošimus, tai labai gerai laikė formą, viskas čiki, bet ... prireikė dukrytei manęs ir įdėjau aš tą kremą į šaldytuvą doh.gif kai ištraukiau - kremas kietas, o išmaišius sušoko į burbuliukus. Neturėjau kitos išeities, teko kraut jį ant torto ir kaip matot - jis ištižo doh.gif Vežiausi pas draugus, tai jie tik džiaugiasi kad skanu, į varveklius nekreipė dėmesio blush2.gif
Tortas buvo pagal cipciuką su aguonomis ir mėlynėmis, tik pertepimą dariau su jogurtu, maskarpone ir grietinėlę. Pirmas blynas - ištižęs doh.gif
user posted image
Atsakyti
Spanguolia smile.gif ...blynas liuksiškas thumbup.gif ir nesikuklink , labai dailus wub.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 03 22, 14:00-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 03 22, 14:00)
Labutis  4u.gif Ir aš atnešiau savo torčiuką  smile.gif

labai dailus tortukas ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 22, 13:51)
Aha,supratau.O kodėl grietinėlė gali pageltonuot,kaip rašei? noriu visą info susirinkt blush2.gif

Grietinele geltonuoja nuo karscio. Reikia peili/lopeta tik ikisti ir istraukti, bei nebraukyti daug kartu toje pacioje vietoje. Jeigu pries tai buvo gerai islygintas tortas, tai su karstu kai praeini, tai pavirsius tampa kaip stiklas lygus.

O del to geltonavimo, tai man jau taip buvo, praeitoje temoj, kur rasiau, kad torta perdariau. Tai lyginau, lyginau ir nusilyginau, teko viska nukrapstyt.

spanguolia smile.gif dailus tortukas, bet man irgi prastai sekasi su sviestiniu kremu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 22 kovo 2009 - 16:45
Spanguolia liuks tortukas thumbup.gif
Atsakyti