Iš serijos - vaikiški tortai.
Papuošimai iš dažyto kokoso, spalvotų pabarstukų, gėlės bei "smešarikai" - iš marsh. saldainių masės.
Torto receptas čia
sėdžiu liežuvį patiesus, tikrai pasakiškai vaikiškas tortas, o aš tokių bainoskiukų nemoku daryti
QUOTE(eglejk @ 2009 04 04, 09:05)
o kur tos kvietkos?
kad nelabai ten yra ka rodytis...
QUOTE(Olesta @ 2009 04 04, 10:54)
sėdžiu liežuvį patiesus, tikrai pasakiškai vaikiškas tortas, o aš tokių bainoskiukų nemoku daryti
Žinok, Olesta, aš lipdžiau pirmą kartą. Tiesiog žiūrėjau į paveiksliukus ir lipdžiau. Inočka buvo nurodžiusi linką, kuriame žingnis po žinsgnio aprašyta, kaip lipdyti. Pradžiai pasirinkau lengvesnius personažus. Esmė - padarai daug smulkių dalių, o paskui jas sujungi. Pabandyk, viskas tau gausis.
Figurelių lipdymas
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 04, 14:19)
Žinok, Olesta, aš lipdžiau pirmą kartą. Tiesiog žiūrėjau į paveiksliukus ir lipdžiau. Inočka buvo nurodžiusi linką, kuriame žingnis po žinsgnio aprašyta, kaip lipdyti. Pradžiai pasirinkau lengvesnius personažus. Esmė - padarai daug smulkių dalių, o paskui jas sujungi. Pabandyk, viskas tau gausis.
Figurelių lipdymas
Figurelių lipdymas
ačiū, kažkaip pro akis praslydo ale dabar ir vaikiškų tortukų greitu laiku nenusimato, taio gegužei atidėsiu, dabar man namai, vaikai, sodas ir ruošimasis Velykoms
QUOTE(Meian @ 2009 04 03, 15:00)
Pagaliau rasau savo zadetaja APDENGIMO MASE
O sios mases virsaus, jau uzdengus torta, nereikia niekuo aptept?
Sweikutes, bandziau daryt cukrine cipciuko mase geleytems, nzn, gal ir pagailejau as zelatinos, bet mase tokia prie ranku limpanti gaunasi,. nzn gal man tiesigo truksta kantrybes tikiuosi cukru, dar pavyks kokiam glajuj sunaudoti.. http://www_cake-deco...ste-recipe.html na cia toks puslapelis kaip daryti gum paste, cia tiap pat kaip supratau gelytems mase lipdyti, tik man iskilo klausimelis, kas tas gum tagacanth ,speju kazkaip ,kad nelabai sitos mases iseis lietuvoj pasidaryt, nes ji tkia grynai kaip plastilinas Tad kita karta zadu saldainiu marshlow mase pabandyt, nes velykoms taip norisi kanors ispudingesnio padaryt
Dar klausimelis, ar isminkyte cukrine mase, buna kaip guma, ar biski byra, nes man gavosi byranti dabar ir zelatinos nedamaisysi, nes dar reikes cukraus prikraut.. As naudojau namuose sumalta cukraus pudra su kavamale, gal del to nesigavo?? gal kurioj temelei butu su nuotraukom kaip cukraus mase gaminti??
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 04, 11:38)
Iš serijos - vaikiški tortai.
Simpatukai tokie
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 04, 17:43)
O sios mases virsaus, jau uzdengus torta, nereikia niekuo aptept?
Nereikia
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 04, 19:10)
Sweikutes, bandziau daryt cukrine cipciuko mase geleytems, nzn, gal ir pagailejau as zelatinos, bet mase tokia prie ranku limpanti gaunasi,. nzn gal man tiesigo truksta kantrybes tikiuosi cukru, dar pavyks kokiam glajuj sunaudoti.. http://www_cake-deco...ste-recipe.html na cia toks puslapelis kaip daryti gum paste, cia tiap pat kaip supratau gelytems mase lipdyti, tik man iskilo klausimelis, kas tas gum tagacanth ,speju kazkaip ,kad nelabai sitos mases iseis lietuvoj pasidaryt, nes ji tkia grynai kaip plastilinas Tad kita karta zadu saldainiu marshlow mase pabandyt, nes velykoms taip norisi kanors ispudingesnio padaryt
Apie tai jau buvo rasyta ir diskutuota, prasom kreiptis i ankstesne tema.
http://www.supermama...?...&p=24344167
Sveikutes atradau dar viena buda lipdyti gelytes
Sian buvau pardei ir nupirkau saldainiu siurprizas
ir pamaniau vai pabadysiu ji paminkyti ir padariau isradyma, kad is ju galima gaminti is karto papuosimus ir nereikia "kankintis" ruosiant mase kad ji butu tokia kokios reikia bei jos dazyti
tiesa ji biski minkosi sunkokai kol isila nuo ranku ir suminksteja, o veliau su ja labai lengva "dirbti"
Va ko prilipdziau pabandymui ( nepeikit smarkiai uz nemoksiskas gelytes, jos yra mano pirmi papuosimai)
Sian buvau pardei ir nupirkau saldainiu siurprizas
ir pamaniau vai pabadysiu ji paminkyti ir padariau isradyma, kad is ju galima gaminti is karto papuosimus ir nereikia "kankintis" ruosiant mase kad ji butu tokia kokios reikia bei jos dazyti
tiesa ji biski minkosi sunkokai kol isila nuo ranku ir suminksteja, o veliau su ja labai lengva "dirbti"
Va ko prilipdziau pabandymui ( nepeikit smarkiai uz nemoksiskas gelytes, jos yra mano pirmi papuosimai)
lietuvaičių išradingumui ribų nėra
o namuose daryta pudra niekada parduotuvinei neprilygs
o namuose daryta pudra niekada parduotuvinei neprilygs