QUOTE(daividija @ 2009 04 02, 10:07)
Mergaites,jei randate koki idomu torto papuosima,dekite i sia tema,tuo labiau,kad be vertimu,tada visos bendrom jegom isvers,o INOCKA tada ir ikels i ana tema,nebus bereikalingu komentaru ir klaidu,dabar viena rado-ikele,kita isverte,dar kita pataise,gaunasi bardakas,visa tai galima padaryti sioj temoj,tada kai bus pilnas receptukas ir bus ikelta,nes tikrai labai idomus tortuko papuosimas,ir as ruosiuosi ji isbandyti.
Aciu,kad ji isvertete tikiuosi neisizeidete,man labai patinka Inockos padaryta tema,ten galima viska rasti...
Aciu,kad ji isvertete tikiuosi neisizeidete,man labai patinka Inockos padaryta tema,ten galima viska rasti...
Pasirašau po kiekvienu žodžiu O pastebėjus klaidą galima parašyti bea į a. ž. ir paprašyti kad pataisytų. Aš va prieš pora dienų pastebėjau ne tai, kad klaidą, bet netikslumą savo duotam šitam recepte - ir paprašiau, kad pataisytų tai nespėjau nė mirktelt ir buvo pataisyta Taigi tuo pačiu informuoju, kurios kopijavot tą mano receptą - tai pasitaisykit kremo sudėtyje eilutę
1 st. (250 ml) grietinėlės [dabar ten viskas teisingai ]
Cipciuk, labai ačiū už vertimą