Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

SKUBU!!! doh.gif
Perdege mikseris doh.gif ar iseitu isplakti ganaša rankutemis (turiu spiralini plakikli kiausiniams rankini)????? galvoju ar vaziuoti iki parduotuves ar ne....

Dekoju is anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 04 01, 22:49)
SKUBU!!!  doh.gif
Perdege mikseris  doh.gif  ar iseitu isplakti ganaša rankutemis (turiu spiralini plakikli kiausiniams rankini)????? galvoju ar vaziuoti iki parduotuves ar ne....

Dekoju is anksto!  4u.gif

Na man ir mikseriu ten nelabai iki ypatingo purumo issiplaka, gi tiek sokolado ten. Manau issisuksi be mikserio... Bet tas kiausininis inagis kazi ar pajegs? g.gif
Atsakyti
Mazuliux, Inočka, ruta88 ačiū visoms už pagalbą išsiaiškinant kas ir kaip su tais raštais ax.gif Svarbiausius atsakymus dėka jūsų jau radau thumbup.gif Tiesa, esu radus pažingsniui parodyta kaip kept dryžuotą biskvitą - aišku kuklesnis lotuliukas.gif palyginti su tais ornamentuotais, bet gal kurią nors iš jūsų sudomins ax.gif

Inočka, noriu padėkoti ir pagirti už labai nuostabiai tavo tvarkomą "Tortų papuošimų" temą friends.gif labai naudingos, labai reikalingos ir įdomios informacijos ir receptų ten randu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū dideliausias už tavo triūsą dėl mūsų visų notworthy.gif notworthy.gif gaila, aišku, kad atsiranda viena kita šarka ir padarko kažkiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 02 balandžio 2009 - 00:46
QUOTE(Muske @ 2009 04 01, 22:58)
Na man ir mikseriu ten nelabai iki ypatingo purumo issiplaka, gi tiek sokolado ten. Manau issisuksi be mikserio... Bet tas kiausininis inagis kazi ar pajegs?  g.gif

aciu 4u.gif
bet vis tik nulekiau mikserio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 02, 03:49)
GAL LABAI NESUPYKS SEIMININKE , BET MAN JIS LABAI PATIKO IR AS PABANDZIAU JI ISSIVERSTI , STAI , KAS GAVOSI ....

Oj, Cipciuk, supykau baisiai nono.gif lotuliukas.gif

Aciu, kad isvertet, jau vakar pati pradejau verst, tik nespejau, kitai dienai atidejau, o sian ziuriu jau yra bigsmile.gif thumbup.gif
Tik kada gi Jus miegat? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 02 balandžio 2009 - 06:41
QUOTE(Ninkasi @ 2009 04 01, 21:48)
o čia turgui buvot ar kur  g.gif  ir kokiam mieste?

Suvalkuose turguj ir Kaufland parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 04 02, 08:01)
Suvalkuose turguj ir Kaufland parduotuvėje.

o kur tas turgus? mes kai buvom neradom... ta gatve radom, kazkoki parduotuveliu pastata radom... garazus priesais radom... o va turgaus ne...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 02, 08:03)
o kur tas turgus? mes kai buvom neradom... ta gatve radom, kazkoki parduotuveliu pastata radom... garazus priesais radom... o va turgaus ne...

Pasiskaityk čia, man atrodo čia labai aiškiai aprašyta:
Lenkija
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 04 02, 09:12)
Pasiskaityk čia, man atrodo čia labai aiškiai aprašyta:
Lenkija

pirasa aciu uz labai naudinga info bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Povila$,2009 04 01, 21:48]
Įdėsiu sviestinio kremo fotosesiją, gal kamnors pravers, kas su juo "nedraugauja" tongue.gif

Sviestinis kremas
blush2.gif Noriu paklausti,ar siuo kremu galima aptepti meducio torta,jai neuztenka,to tikrojo pertepimo kremo,nes man neuzteko,sakau gal panadyti sokoladiniu,labai nesusigadins,kaip manote Jus? g.gif
Atsakyti
Mergaites,jei randate koki idomu torto papuosima,dekite i sia tema,tuo labiau,kad be vertimu,tada visos bendrom jegom isvers,o INOCKA tada ir ikels i ana tema,nebus bereikalingu komentaru ir klaidu,dabar viena rado-ikele,kita isverte,dar kita pataise,gaunasi bardakas,visa tai galima padaryti sioj temoj,tada kai bus pilnas receptukas ir bus ikelta,nes tikrai labai idomus tortuko papuosimas,ir as ruosiuosi ji isbandyti.
Aciu,kad ji isvertete aciuks.gif tikiuosi neisizeidete,man labai patinka Inockos padaryta tema,ten galima viska rasti...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 02, 11:07)
Mergaites,jei randate koki idomu torto papuosima,dekite i sia tema,tuo labiau,kad be vertimu,tada visos bendrom jegom isvers,o INOCKA tada ir ikels i ana tema,nebus bereikalingu komentaru ir klaidu,dabar viena rado-ikele,kita isverte,dar kita pataise,gaunasi bardakas,visa tai galima padaryti sioj temoj,tada kai bus pilnas receptukas ir bus ikelta,nes tikrai labai idomus tortuko papuosimas,ir as ruosiuosi ji isbandyti.
Aciu,kad ji isvertete aciuks.gif tikiuosi neisizeidete,man labai patinka Inockos padaryta tema,ten galima viska rasti...

aha sutinku, vakar dariau "snikers" tortą, tai taip nesisekė kad prasikeikiau doh.gif dar taip nebuvo skaniausias gavosi tik kremas svietinis su riešutukais, eisiu vėl pirkt kitokios grietinėlės ir taisyt situaciją doh.gif
Atsakyti