Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 03 21, 15:21)
Mergaites, ateinu su tortuku blush2.gif
Draugei 35 metu proga. Dovanu paprase perlo papuosalu
Tai vat ir nesu jai perlus ax.gif

Nelabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat
Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow

blink.gif nu as be zodziu wub.gif
pasakyk gi tu man taip tu taip lygiai sugebi aptepti kremu g.gif nu man tai aukstasis pilotazas doh.gif

man ketvirtadieniui reikia iskepti torta tevelio 50-meciui doh.gif ir dar nestis i darba unsure.gif o darbas tai toks solidus sakyciau, is tu aukstesniu instanciju doh.gif nori kokio kuklaus ale nieko neismastau, ot sunki uzduotis blink.gif
Atsakyti
Griuk negyvas!!!!!!!!!!Inocka ir Pirasa as be zodziu nuo jusu tortu grazumo first.gif first.gif abiem po pirma vieta.
Atsakyti
o spalvos, o dzibukai thumbup.gif griauk devynios, toli man iki Jūsų ir akcijinis kremas pavedė, bet ką tik baigiau daryti Juodąjį mišką mano mažylio pusmetuko svečiams rytdienai, geltonas dengimas - grietinėlė, rudas kur visai nelaikė formos - kremas iš pakelių, kad jį kur galas, bet vis tiek suvalgysim
user posted image
Atsakyti
olesta,kaip tu rasai tai griuk devynios lotuliukas.gif tortas wub.gif wub.gif
nera ka pridurt thumbup.gif SAUNUOLE!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 22 kovo 2009 - 00:29
QUOTE(Olesta @ 2009 03 22, 00:24)
o spalvos, o dzibukai thumbup.gif griauk devynios, toli man iki Jūsų ir akcijinis kremas pavedė, bet ką tik baigiau daryti Juodąjį mišką mano mažylio pusmetuko svečiams rytdienai, geltonas dengimas - grietinėlė, rudas kur visai nelaikė formos - kremas iš pakelių, kad jį kur galas, bet vis tiek suvalgysim

Puikus meškis thumbup.gif .
O į kremą iš pokelių reikėjo dėti daugiau sviesto nei parašyta ir būtų puikiai laikęsi.
Atsakyti
INOČKA......PIRASA OLESTA ......neradau tinkamesnio smailikouser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 22 kovo 2009 - 09:21
Nebūk tik vieną dieną....ir iš koto galima čia iškrist...... unsure.gif nu visos šaunuolės,nebėra ką ir pridūrt wub.gif wub.gif wub.gif

Inočka,tie perliukai iš ko?
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif sokas man ,kokiu grozybiu ir nauju ideju thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, tu jau nesikuklis. Labai puikus meskinas, galima ideja pavogt?

QUOTE(dute_a @ 2009 03 21, 23:06)
blink.gif nu as be zodziu wub.gif
pasakyk gi tu man taip tu taip lygiai sugebi aptepti kremu g.gif nu man tai aukstasis pilotazas doh.gif

Nelabai ten aisku ir lygus tas tortas, ypac sonai. As aptepu torta grietinele, stengiuosi kuo lygiau, paskui dedu i saldytuva kokiom15 minutem, geriau aisku kokiai valandai, bet pas man vis laiko truksta. Paskui, paimu lopetele arba peili, ji siek tiek ikisu i karsta vandeni, istraukiu ir nusausinu, ir jau ta torta po saldytuvo palyginu. Gaunasi labai gerai, tik man dar patirties truksta, kad visur jis butu lygus. Tik reikia tai daryti labai greitai, nes kitaip gali grietinele pageltonot. Nezinau, ar suprantomai parasiau.
Reiktu gal Pirasos paklaust, kaip ji daro, nes pas ja tai tiek sonai, tiek virsus labai lygus
QUOTE(zebra @ 2009 03 22, 09:43)
Inočka,tie perliukai iš ko?

Zebra, jie is saldainiu marshmelow mases. Emiau mases gabaliuka ir kociojau toki rutuliuka, dariau beveik pries savaite. Paskui palikau isdziuti, bet is tos mases nebuna kaip akmuo. Kai isdziuvo, po keliu dienu, suveriau ant siulo, padariau karolius. Paskui padaziau perlamutriniais maistiniais dazais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 22 kovo 2009 - 10:44
prašom, man negaila bigsmile.gif juo labiau, kad pati nubeždžioniavau iš rusaičių forumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 22, 10:42)
Olesta, tu jau nesikuklis. Labai puikus meskinas, galima ideja pavogt?
Reiktu gal Pirasos paklaust, kaip ji daro, nes pas ja tai tiek sonai, tiek virsus labai lygus

Aš tai paprastai su dideliu peiliu palyginu, bet irgi pas mane ten neidealiai unsure.gif
Atsakyti
jo, karštu peiliu tai liuks, bandžiau ir likau labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti