Povila$
Aciu uz fotosesija
Kita karta dek 10 nuotrauku, ikelk zinute i SM, paskui spauks atsakyti mygtuka, kaip rasai nauja zinute ir kelk nuotraukas toliau, tada ikels visas. Prates arba ta pacia zinute, bet su papildomom nuotraukos arba is kart padarys nauja zinute. Isbandyta
QUOTE(Inočka @ 2009 04 01, 21:04)
Povila$
Aciu uz fotosesija
Kita karta dek 10 nuotrauku, ikelk zinute i SM, paskui spauks atsakyti mygtuka, kaip rasai nauja zinute ir kelk nuotraukas toliau, tada ikels visas. Prates arba ta pacia zinute, bet su papildomom nuotraukos arba is kart padarys nauja zinute. Isbandyta
Aciu uz fotosesija
Kita karta dek 10 nuotrauku, ikelk zinute i SM, paskui spauks atsakyti mygtuka, kaip rasai nauja zinute ir kelk nuotraukas toliau, tada ikels visas. Prates arba ta pacia zinute, bet su papildomom nuotraukos arba is kart padarys nauja zinute. Isbandyta
Va kaip čia, dabar žinosiu
Povila$, laaabai aciu uz tokia fotosesija ir darba!!!
Kadangi as - naujoke tortu kepimuose, tai man labai pravers. Dar karta dekoju!
Tik klausimelis (garsiai nesijuokit ): siuo kremuku pertepinet ir pauosti torta galima? Ar jis tinkamas tik pertepimui?
Kadangi as - naujoke tortu kepimuose, tai man labai pravers. Dar karta dekoju!
Tik klausimelis (garsiai nesijuokit ): siuo kremuku pertepinet ir pauosti torta galima? Ar jis tinkamas tik pertepimui?
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 01, 21:25)
Povila$, laaabai aciu uz tokia fotosesija ir darba!!!
Kadangi as - naujoke tortu kepimuose, tai man labai pravers. Dar karta dekoju!
Tik klausimelis (garsiai nesijuokit ): siuo kremuku pertepinet ir pauosti torta galima? Ar jis tinkamas tik pertepimui?
Kadangi as - naujoke tortu kepimuose, tai man labai pravers. Dar karta dekoju!
Tik klausimelis (garsiai nesijuokit ): siuo kremuku pertepinet ir pauosti torta galima? Ar jis tinkamas tik pertepimui?
Ir puošimui ir pertepimui labai tinkamas! Jis gerai laiko formą, yra standus.
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 01, 20:48)
Aciu Povila$ As vis praktikuoju ivairiausius puosimo budus, na ir apart saldainines mases daugiau niekas neklauso
Bandziau 2 baltymams deti 330 cukraus pudros(radau uzsienio puslapiuose royal icing), plakiau plakiau, bet vistiek istizo Ar as uzkeikta ar ka Ar galiu tokia mase puosti torta aptepta grietinele, na nuo pertepimo, ar grietinele tiesiog nelaikys tos mases?
Dar dariau sviestini krema su marshmellow saldainiais - na laike tai puikiai, bet buvo laaaaabai riebu, mums nepatiko, tai as sutepiau vafliu lakstus - ir tai labai riebu ir saldu, bet dzibukai ir gelytes laikesi labai gerai. O ta mase dariau taip (irgi is uzsienio tinklalapiu):
80g pieno istirpinau 30 saldainiu - atvesusia mase gerai isplakiau.
120g sviesto isplakiau iki purumo, supyliau saldainine mase i sviesta ir viska gerai isplakiau. Gavosi labai puri, saldi, riebi mase.
Bandziau deti puse sviesto normos, tai gavosi tasi mase - torta aptepti kaip grietinele galima, gaunasi toks guminis torto aptepimas - bet mums buvo per saldu, per "guminis" - zodziu nepatiko
+2009 04 01, 21:32-->
1 baltymui imama 100-120g cukraus, tagi dviems 200-240g. Man, atvirai sakant, irgi sviestiniai kremai "ne prie širdies", bet šis būna ganėtinai lengvas ir nelabai riebus. Idealiausias variantas jam būtų šokoladinis biskvitas smarkiai sulietas kava ir perteptas šiuo kremu - galiu valgyt ir valgyt... Puošimui irgi kaip sakiau tinkamas
QUOTE(spanguolia @ 2009 04 01, 21:32)
Aciu Povila$ As vis praktikuoju ivairiausius puosimo budus, na ir apart saldainines mases daugiau niekas neklauso
Bandziau 2 baltymams deti 330 cukraus pudros(radau uzsienio puslapiuose royal icing), plakiau plakiau, bet vistiek istizo Ar as uzkeikta ar ka Ar galiu tokia mase puosti torta aptepta grietinele, na nuo pertepimo, ar grietinele tiesiog nelaikys tos mases?
Dar dariau sviestini krema su marshmellow saldainiais - na laike tai puikiai, bet buvo laaaaabai riebu, mums nepatiko, tai as sutepiau vafliu lakstus - ir tai labai riebu ir saldu, bet dzibukai ir gelytes laikesi labai gerai. O ta mase dariau taip (irgi is uzsienio tinklalapiu):
80g pieno istirpinau 30 saldainiu - atvesusia mase gerai isplakiau.
120g sviesto isplakiau iki purumo, supyliau saldainine mase i sviesta ir viska gerai isplakiau. Gavosi labai puri, saldi, riebi mase.
Bandziau deti puse sviesto normos, tai gavosi tasi mase - torta aptepti kaip grietinele galima, gaunasi toks guminis torto aptepimas - bet mums buvo per saldu, per "guminis" - zodziu nepatiko
Bandziau 2 baltymams deti 330 cukraus pudros(radau uzsienio puslapiuose royal icing), plakiau plakiau, bet vistiek istizo Ar as uzkeikta ar ka Ar galiu tokia mase puosti torta aptepta grietinele, na nuo pertepimo, ar grietinele tiesiog nelaikys tos mases?
Dar dariau sviestini krema su marshmellow saldainiais - na laike tai puikiai, bet buvo laaaaabai riebu, mums nepatiko, tai as sutepiau vafliu lakstus - ir tai labai riebu ir saldu, bet dzibukai ir gelytes laikesi labai gerai. O ta mase dariau taip (irgi is uzsienio tinklalapiu):
80g pieno istirpinau 30 saldainiu - atvesusia mase gerai isplakiau.
120g sviesto isplakiau iki purumo, supyliau saldainine mase i sviesta ir viska gerai isplakiau. Gavosi labai puri, saldi, riebi mase.
Bandziau deti puse sviesto normos, tai gavosi tasi mase - torta aptepti kaip grietinele galima, gaunasi toks guminis torto aptepimas - bet mums buvo per saldu, per "guminis" - zodziu nepatiko
1 baltymui imama 100-120g cukraus, tagi dviems 200-240g. Man, atvirai sakant, irgi sviestiniai kremai "ne prie širdies", bet šis būna ganėtinai lengvas ir nelabai riebus. Idealiausias variantas jam būtų šokoladinis biskvitas smarkiai sulietas kava ir perteptas šiuo kremu - galiu valgyt ir valgyt... Puošimui irgi kaip sakiau tinkamas
QUOTE(RiMami @ 2009 04 01, 10:23)
Mane labai sudomino šitas raštuotais šonais tortas Gal kuri suprantant kas ten rašoma iš kokios masės tie rudi ornamentai
QUOTE(mazuliux @ 2009 04 01, 10:48)
Ten paprasta biskvitine tesla Ja ispiesi ir ant virsaus uzpili balta biskvitine tesla ir kepi
Taip, ten paprasta sokoladine biskvitine tesla, bet su ja reikia nupiesti rastus, paskui kisti i orkaite, pakepti, kokias 8 min ir tik paskui ant tu iskeptu rastu reikia pilti balto biskvito tesla. Jeigu paprastai uzpilsi ant tu ornamentu balta tesla, tai neliks rastu - susilies. (bent tiek supratau is to torto aprasymo)
QUOTE(Inočka @ 2009 04 01, 19:53)
Taip, ten paprasta sokoladine biskvitine tesla, bet su ja reikia nupiesti rastus, paskui kisti i orkaite, pakepti, kokias 8 min ir tik paskui ant tu iskeptu rastu reikia pilti balto biskvito tesla. Jeigu paprastai uzpilsi ant tu ornamentu balta tesla, tai neliks rastu - susilies. (bent tiek supratau is to torto aprasymo)
Ne, Inocka Kai ispiesi tuos rastus, juos reikia ideti i saldymo kamera, kol pasiruosi balta tesla. Taigi, jie apstings, ir puikiai galesi pilti balta tesla ant ju O ten jei pakepsi 8 minutes tai is ju tik degesiai liks, juk labai plonas rastas. Ir visa tai juk kepama kaip vyniotiniui, plonytis biskvitas, uztai uztenka mazdaug 8 minuciu visam iskepti
QUOTE(mazuliux @ 2009 04 01, 21:00)
Ne, Inocka Kai ispiesi tuos rastus, juos reikia ideti i saldymo kamera, kol pasiruosi balta tesla. Taigi, jie apstings, ir puikiai galesi pilti balta tesla ant ju O ten jei pakepsi 8 minutes tai is ju tik degesiai liks, juk labai plonas rastas. Ir visa tai juk kepama kaip vyniotiniui, plonytis biskvitas, uztai uztenka mazdaug 8 minuciu visam iskepti
Jo, itikinai, bet vistiek pertikrinau suradau verteja is ispanu kalbos ir isverciau
Akurat, reikia det i saldikli, o paskui ruost balta tesla.
Issiaiskinom. But gerai, kad visa sita info butu parasyta iskart, nereiktu speliot. Gal reikia ten tai ir ikelt ta paaiskinima, ka manot
Tai svarbiausia, kad issiaiskinom O ideti tikrai manau galima, butu aiskiau merginoms, nereiktu vis klausinet veliau
Bet tada reikia visa recepta verst jauciu Nors nebutinai gal, pats rasto darymas ir yra svarbiausia dalis, o jau paskui kitka galima kaip nori
Bet tada reikia visa recepta verst jauciu Nors nebutinai gal, pats rasto darymas ir yra svarbiausia dalis, o jau paskui kitka galima kaip nori
QUOTE(mazuliux @ 2009 04 01, 21:37)
Tai svarbiausia, kad issiaiskinom O ideti tikrai manau galima, butu aiskiau merginoms, nereiktu vis klausinet veliau
Bet tada reikia visa recepta verst jauciu Nors nebutinai gal, pats rasto darymas ir yra svarbiausia dalis, o jau paskui kitka galima kaip nori
Bet tada reikia visa recepta verst jauciu Nors nebutinai gal, pats rasto darymas ir yra svarbiausia dalis, o jau paskui kitka galima kaip nori
Tai tada varau darbuotis
o čia turgui buvot ar kur ir kokiam mieste?
QUOTE(pirasa @ 2009 04 01, 18:34)
Aš šiandien buvau Lenkijoje, tai vėl prisipirkau visokių grožių. (Rugiagėle, per vėlai sužinojau, kad važiuosiu, tik vakar vakare, būčiau ir tau ko nors parvežusi). Tam kioske, kur minėjau, yra visokių vėlykinių papuošimų, nusipirkau tokią skulptūrėlę su kiškučiu, viščiuku už 3,70 Lt, auksinių karoliukų 50 g už 3 Lt, orandžinių dažų milteliais 50g už 10Lt. Kauflende jau paruošto lieti ant torto šokolado (kažkas jau minėjo tokį, Dr. Oetker firmos) už 3 Lt. ir dar visokių kepiniams reikalingų niekiukų.
Taigi merginos, važiuokit į Lenkiją. Ten kepėjoms rojus
Taigi merginos, važiuokit į Lenkiją. Ten kepėjoms rojus