QUOTE(Povila$ @ 2009 04 01, 20:48)
Įdėsiu sviestinio kremo fotosesiją, gal kamnors pravers, kas su juo "nedraugauja"
Aciu Povila$

As vis praktikuoju ivairiausius puosimo budus, na ir apart saldainines mases daugiau niekas neklauso
Bandziau 2 baltymams deti 330 cukraus pudros(radau uzsienio puslapiuose royal icing), plakiau plakiau, bet vistiek istizo

Ar as uzkeikta ar ka

Ar galiu tokia mase puosti torta aptepta grietinele, na nuo pertepimo, ar grietinele tiesiog nelaikys tos mases?
Dar dariau sviestini krema su marshmellow saldainiais - na laike tai puikiai, bet buvo laaaaabai riebu, mums nepatiko, tai as sutepiau vafliu lakstus - ir tai labai riebu ir saldu, bet dzibukai ir gelytes laikesi labai gerai. O ta mase dariau taip (irgi is uzsienio tinklalapiu):
80g pieno istirpinau 30 saldainiu - atvesusia mase gerai isplakiau.
120g sviesto isplakiau iki purumo, supyliau saldainine mase i sviesta ir viska gerai isplakiau. Gavosi labai puri, saldi, riebi mase.
Bandziau deti puse sviesto normos, tai gavosi tasi mase - torta aptepti kaip grietinele galima, gaunasi toks guminis torto aptepimas - bet mums buvo per saldu, per "guminis" - zodziu nepatiko