uzniukas
Labai superinis tortas. O jau rozes, tai kaip tikros
As vis ziuriu i ta Menuli torta, jau ir recepta nukopinau, tik vis neprisiruosiu, man jis taip apetitnai atrodo, sakyk kaip jo skonis
uzniukas,tavo tortas labai grazus,ir rozes nuostabios.
as ju daryti turbut niekad neisdrysiu.
QUOTE(Inočka @ 2009 04 01, 06:35)
uzniukas
As vis ziuriu i ta Menuli torta, jau ir recepta nukopinau, tik vis neprisiruosiu, man jis taip apetitnai atrodo, sakyk kaip jo skonis
aš dariau tą Mėnulį, man labiau patiko šio recepto autorės kremo antras variantas, t.y. su grietinėle ir varške Žinoma, tai skonio reikalas, kam patinka sviestiniai kremai patiks ir pirmas variantas kremo. Eiga kaip medučio, o skonis medučio bent jau man skanesnis
QUOTE(Inočka @ 2009 03 31, 20:14)
Manau tiktu tiek mase su gliukoze, tiek saldainiu mase.
Aciu, su cukrine jau bandziau tad si karta isbandysiu saldainiu mase, pazesim kas gausis
Dėkui už pagyras bet nelabai jau jų nusipelniau, kreivas šleivas tas tortas, nemoku su antgaliais dirbt o ir neturiu normalių
na visiem patinka, jis gaunas toks ne per saldus. Kremą darau iš plpmbyro skonio varškės sumaišytos su plakta grietinėle, nededu daugiau jokio cukraus, tai nėra per saldu o plakta grietinėlė duoda tokio lengvumo manau pabandyt verta, o gal visai patiks man jis patinka tuo kad visad išeina, nėr ten kam neišeit
Na man gi irgi ne iš pirmo karto gavos - pirma ilgai čia skaičiau , paskui pasidariau tą masę ir libžiau , lipdžiau kol išmokau netgi gyvą rožę tyrinėjau
aš to oroginalio varianto nesu nė darius, man iškart su varške labaiu tiko. Tai mūsų šeimoj ir yra dabar du tortai - cipsiuko medutis ir mėnulis tai ir darau šventėm pakaitom... vis ruošiuos tą juodajį mišką pabandyt
QUOTE(Inočka @ 2009 04 01, 07:35)
uzniukas
na visiem patinka, jis gaunas toks ne per saldus. Kremą darau iš plpmbyro skonio varškės sumaišytos su plakta grietinėle, nededu daugiau jokio cukraus, tai nėra per saldu o plakta grietinėlė duoda tokio lengvumo manau pabandyt verta, o gal visai patiks man jis patinka tuo kad visad išeina, nėr ten kam neišeit
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 01, 07:45)
uzniukas,tavo tortas labai grazus,ir rozes nuostabios.
Na man gi irgi ne iš pirmo karto gavos - pirma ilgai čia skaičiau , paskui pasidariau tą masę ir libžiau , lipdžiau kol išmokau netgi gyvą rožę tyrinėjau
QUOTE(aistuzele @ 2009 04 01, 07:54)
aš dariau tą Mėnulį, man labiau patiko šio recepto autorės kremo antras variantas, t.y. su grietinėle ir varške Žinoma, tai skonio reikalas, kam patinka sviestiniai kremai patiks ir pirmas variantas kremo. Eiga kaip medučio, o skonis medučio bent jau man skanesnis
aš to oroginalio varianto nesu nė darius, man iškart su varške labaiu tiko. Tai mūsų šeimoj ir yra dabar du tortai - cipsiuko medutis ir mėnulis tai ir darau šventėm pakaitom... vis ruošiuos tą juodajį mišką pabandyt
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 31, 23:03)
Na parodau savo proginį supermaminį tortą čia special Plungės supermamų meetui dariau
Super
Mane labai sudomino šitas raštuotais šonais tortas Gal kuri suprantant kas ten rašoma iš kokios masės tie rudi ornamentai
uzniukas, gražus tortukas O rožės
QUOTE(RiMami @ 2009 04 01, 10:23)
Mane labai sudomino šitas raštuotais šonais tortas Gal kuri suprantant kas ten rašoma iš kokios masės tie rudi ornamentai
Masė tai šokoladinė su kiaušiniai speciali kažkokia galima būtų išversti, bet vargo yra o pažiūrėjus į paveiksliukus, kaip daryt tai aišku
QUOTE(RiMami @ 2009 04 01, 09:23)
Ten paprasta biskvitine tesla Ja ispiesi ir ant virsaus uzpili balta biskvitine tesla ir kepi
QUOTE(ruta88 @ 2009 04 01, 09:48)
Parengti pyragas papuoštas Sumaišykite 15 g sviesto, 15 gramų cukraus. Pridėti ½ kiaušinių, 10 g miltų ir kakavos ir sumaišoma viskas gerai.
konditeriniu maiseliu kurio antgalis1,5 mm, lygaus brėžinys arabesques ant silikoninių kepimo lapą ir padėkite į šaldymo.
kažkas panasaus išsivercia
konditeriniu maiseliu kurio antgalis1,5 mm, lygaus brėžinys arabesques ant silikoninių kepimo lapą ir padėkite į šaldymo.
kažkas panasaus išsivercia
Cia yra puse kiausinio baltymo O siaip viskas teisingai toliau
Tiesa, pamirsau pagirti Uzniuka, super tortukas