Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

uzniukas

Labai superinis tortas. O jau rozes, tai kaip tikros thumbup.gif
As vis ziuriu i ta Menuli torta, jau ir recepta nukopinau, tik vis neprisiruosiu, man jis taip apetitnai atrodo, sakyk kaip jo skonis
Atsakyti
uzniukas,tavo tortas labai grazus,ir rozes nuostabios.
as ju daryti turbut niekad neisdrysiu.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 01, 06:35)
uzniukas

As vis ziuriu i ta Menuli torta, jau ir recepta nukopinau, tik vis neprisiruosiu, man jis taip apetitnai atrodo, sakyk kaip jo skonis

aš dariau tą Mėnulį, man labiau patiko šio recepto autorės kremo antras variantas, t.y. su grietinėle ir varške ax.gif Žinoma, tai skonio reikalas, kam patinka sviestiniai kremai patiks ir pirmas variantas kremo. Eiga kaip medučio, o skonis medučio bent jau man skanesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 31, 20:14)
Manau  tiktu tiek mase su gliukoze, tiek saldainiu mase.

Aciu, su cukrine jau bandziau tad si karta isbandysiu saldainiu mase, pazesim kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyras blush2.gif bet nelabai jau jų nusipelniau, kreivas šleivas tas tortas, nemoku su antgaliais dirbt o ir neturiu normalių doh.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 04 01, 07:35)
uzniukas

na visiem patinka, jis gaunas toks ne per saldus. Kremą darau iš plpmbyro skonio varškės sumaišytos su plakta grietinėle, nededu daugiau jokio cukraus, tai nėra per saldu schmoll.gif o plakta grietinėlė duoda tokio lengvumo mirksiukas.gif mirksiukas.gif manau pabandyt verta, o gal visai patiks mirksiukas.gif man jis patinka tuo kad visad išeina, nėr ten kam neišeit bigsmile.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 01, 07:45)
uzniukas,tavo tortas labai grazus,ir rozes nuostabios.
as ju daryti turbut niekad neisdrysiu.

Na man gi irgi ne iš pirmo karto gavos - pirma ilgai čia skaičiau , paskui pasidariau tą masę ir libžiau , lipdžiau kol išmokau tongue.gif netgi gyvą rožę tyrinėjau lotuliukas.gif

QUOTE(aistuzele @ 2009 04 01, 07:54)
aš dariau tą Mėnulį, man labiau patiko šio recepto autorės kremo antras variantas, t.y. su grietinėle ir varške  ax.gif  Žinoma, tai skonio reikalas, kam patinka sviestiniai kremai patiks ir pirmas variantas kremo. Eiga kaip medučio, o skonis medučio bent jau man skanesnis  blush2.gif

aš to oroginalio varianto nesu nė darius, man iškart su varške labaiu tiko. Tai mūsų šeimoj ir yra dabar du tortai - cipsiuko medutis ir mėnulis lotuliukas.gif tai ir darau šventėm pakaitom... vis ruošiuos tą juodajį mišką pabandyt ax.gif
Atsakyti
ir kaip tuos tortus tokiu kaip nulietus padaro thumbup.gif ,mane nudžiugino komentarai dėl juodojo miško ir pasidare idomu koks tortas skonio atzvilgiu padare neišdildoma ispudi bučiau dėkinga perskaityti bent keleta nuomoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 31, 23:03)
Na parodau savo proginį supermaminį tortą  lotuliukas.gif  čia special Plungės supermamų meetui dariau  blush2.gif

Super wub.gif
Atsakyti
Mane labai sudomino šitas raštuotais šonais tortas Gal kuri suprantant kas ten rašoma g.gif iš kokios masės tie rudi ornamentai g.gif

uzniukas, gražus tortukas thumbup.gif O rožės swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 04 01, 10:23)
Mane labai sudomino šitas raštuotais šonais tortas Gal kuri suprantant kas ten rašoma  g.gif iš kokios masės tie rudi ornamentai g.gif

uzniukas, gražus tortukas  thumbup.gif O rožės  swoon.gif

Masė tai šokoladinė su kiaušiniai speciali kažkokia g.gif galima būtų išversti, bet vargo yra doh.gif o pažiūrėjus į paveiksliukus, kaip daryt tai aišku thumbup.gif
Atsakyti

Parengti pyragas papuoštas Sumaišykite 15 g sviesto, 15 gramų cukraus. Pridėti ½ kiaušinių, 10 g miltų ir kakavos ir sumaišoma viskas gerai.
konditeriniu maiseliu kurio antgalis1,5 mm, lygaus brėžinys arabesques ant silikoninių kepimo lapą ir padėkite į šaldymo.
kažkas panasaus išsivercia
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 04 01, 09:23)
Mane labai sudomino šitas raštuotais šonais tortas Gal kuri suprantant kas ten rašoma  g.gif iš kokios masės tie rudi ornamentai g.gif

Ten paprasta biskvitine tesla mirksiukas.gif Ja ispiesi ir ant virsaus uzpili balta biskvitine tesla ir kepi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta88 @ 2009 04 01, 09:48)
Parengti pyragas papuoštas Sumaišykite 15 g sviesto, 15 gramų cukraus.  Pridėti ½ kiaušinių, 10 g miltų ir kakavos ir sumaišoma viskas gerai.
konditeriniu maiseliu kurio antgalis1,5 mm, lygaus brėžinys arabesques ant silikoninių kepimo lapą ir padėkite į šaldymo.
kažkas panasaus išsivercia

Cia yra puse kiausinio baltymo ax.gif O siaip viskas teisingai toliau mirksiukas.gif

Tiesa, pamirsau pagirti Uzniuka, super tortukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 01 balandžio 2009 - 10:51