Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 31, 15:44)
Na man vysniu kaip minejua galetu nebut, tik grietinele, ir daug sulaistymo biggrin.gif

Jau supratau, tau svarbu, kad cepsetu
laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 31, 15:14)
Na as kai palaistau, ir papsaudziu pirstais biskvita, tai jis taip cepsi nuo dregnumo, na manau supratai ka turejau omeny.

aciu, supratau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 03 31, 15:30)
As tai mazdaug puse butelio vysniu trauktines supyliau lotuliukas.gif , nezinau, gal cia skonio reikalas, gal kad daugokai to alkoholio, gal ka ne taip padariau, bet man tai siaip sau jis, o tas sokoladas per viduri irgi jautesi man nereikalingas, nu zodziu mano skoniui vidutiniskas blush2.gif

man labai knieti isbandyti si torta, nes, akip minejau, airijoj esu jo ragavusi, tai laaabai patiko. Ziuresim koks blynas man cia gausis tongue.gif
Atsakyti
Srove, labai ačiū už tokį detalų paaiškinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viską suskaičiau, viską įsidėmėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 31, 16:32)
man labai knieti isbandyti si torta, nes, akip minejau, airijoj esu jo ragavusi, tai laaabai patiko. Ziuresim koks blynas man cia gausis  tongue.gif

Taigi Vokietijoj jokios rimtesnes sventes nepraeina be sito torto, nepamenu, jie kazkaip ten ji vadina, todel ir man knietejo ji isbandyti, bet ten Vokietijoj, jie kazka ten kitka deda, grietinele visai ne tokia, kaip pas mus ir dar ten kazkokius spec. misinius turi su miltais, tai ten ir skonis truputi kitoks, nei cia su lietuviskais produktais mirksiukas.gif

Rimami-prasom, bet tikrai ner uz ka bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif dekui tikrai uz nuomones apie juodaji miska turbut bandysiu
Atsakyti
QUOTE(ruta88 @ 2009 03 31, 17:23)
mirksiukas.gif dekui tikrai uz nuomones apie juodaji miska turbut bandysiu

Bandyk,skanus thumbup.gif Tik kita karta as netepciau tos sokoladines juostos mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir aš dar pridėsiu savo nuomonę, man jis vienas skaniausių tortų thumbup.gif neriebus, visko ten pakanka, o sulaistymui naudoju tik tiek pilnai normai, kiek vyšnių skardinėje yra sirupo, ir šokoladas ten labai tinka, tik vietoj pieno pilu grietinėlę, bet žinoma, skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Na ka mergaites,geru jums kepiniu,tortu, isbandytu ir neisbandytu receptu.O as lekiu atostogauti,saulutes pagaudyti vacation4.gif Sekmes saldumynu pasaulyje visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 30, 18:43)
mergaites, noriu draugei vestuviu proga toki tortika padaryti. Patarkit kuo geriau dengti saldainiu mase, ar cukrine?
user posted image

Manau tiktu tiek mase su gliukoze, tiek saldainiu mase.

Atsakyti
Na parodau savo proginį supermaminį tortą lotuliukas.gif čia special Plungės supermamų meetui dariau blush2.gif
Vidus MĖNULIS rožės Inočkos šokoladinės, kiti papuošimai sviestinio kremo tongue.gif tik labai lievą švirkštą turiu, reiks jau ieškot normalaus konditerinio maišelio, nes užkniso terliotis doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 31, 23:03)
Na parodau savo proginį supermaminį tortą  lotuliukas.gif  čia special Plungės supermamų meetui dariau  blush2.gif
Vidus MĖNULIS rožės Inočkos šokoladinės, kiti papuošimai sviestinio kremo  tongue.gif  tik labai lievą švirkštą turiu, reiks jau ieškot normalaus konditerinio maišelio, nes užkniso terliotis doh.gif
user posted image
user posted image

o jau rožių grožis swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 31, 23:03)
special Plungės supermamų meetui dariau

Nu pasiseke Plungietems supermamoms blink.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti