QUOTE(RiMami @ 2009 03 31, 12:01)
Aciu, Rimami, baikit jus, o tai jau ir as i dezute gausiu lysti
Mase paprasta Cipciuko, bet as biski proporcijas sumazinu cukraus pudros, man ji kazkaip ilgiau nedziuna ir buna tokia lankstesne, kai uzkaitinu zelatina ir dedu po truputi cukraus pudra maisydama ir biski palaukiu vis, kad po truputi stigtu mase, vel biski dedu, tai man mazdaug nuo Cipciuko normos lieka trecdalis cukraus pudros.O beze tai kazkaip dar cipciuko neisbandziau(nu neprisiruosiu niekaip) as tai paprastai dedu du labai saltus kiausinio baltymus ir sviezius(tuos tysaliukus irgi ismetu, kur buna prilipe prie trynio
) ir paprasto cukraus 100gr., jei dideli kiausiniai, cukraus siek tiek padidinu ir ipusejus plakimui citr. rugsteles puse sauksciuko ir plaku, kol tie baltymai stovi ir nekrenta is dubens, kazkaip jie man gerai laikos ir po geros valandos apdziuva, tokie, kaip guminiai pasidaro.Vis zadu paklausti Cipciuko, kam reikia ta sirupa virti i beze?
Papildyta:
QUOTE(eglejk @ 2009 03 31, 15:08)
o kiek tas gausiai? ir as galvoju pabandyti velykom juodaji miska, bet va tas sulaistymas man neiseina is galvos
As tai mazdaug puse butelio vysniu trauktines supyliau
, nezinau, gal cia skonio reikalas, gal kad daugokai to alkoholio, gal ka ne taip padariau, bet man tai siaip sau jis, o tas sokoladas per viduri irgi jautesi man nereikalingas, nu zodziu mano skoniui vidutiniskas