Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ulu @ 2009 03 31, 10:31)
Mergaitės, patarkit, kaip geriau mergvakariui tortą papuošti (falo nenoriu)?

cia kelios idejos yra
http://www.mazojirag...i...0&Itemid=28
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 30, 23:22)
oho kiek mašiniukų bigsmile.gif liuks bigsmile.gif

vat kam reikalingas mano lentučiukas mirksiukas.gif kur plepesiusose rodžiaus, o prie to pačio ir puošimas antgaliais, kampas ir t.t. va čia

nu gi vat aš ir mačiau per video.Eisiu pažiūrėt,gal dar bus pirkt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 31, 12:23)
nu gi vat aš ir mačiau per video.Eisiu pažiūrėt,gal dar bus pirkt hihihi.gif

o aš eisiu dėžučių medžiot po parduotuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 31, 13:33)
o aš eisiu dėžučių medžiot po parduotuves lotuliukas.gif

Ale is kur man gaut dezuciu g.gif
Atsakyti
na turbut nesamonė pasirodis kad klausiu bet noriu pameginti iskepti juodaji miška kas kepe gal gali pasakyti ar nėra riebus ir ar gero skonio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta88 @ 2009 03 31, 14:49)
na turbut nesamonė pasirodis kad klausiu bet noriu pameginti iskepti juodaji miška kas kepe gal gali pasakyti ar nėra riebus ir ar gero skonio blush2.gif

Neriebus tikrai! Tik gausiai sulaistyk biskvita. Siaip labai skanus torciukas, man net be vysniu skanu, tik gausiai gausiai sulaistyta kad butu vysniu sirupu, ar skysciu nuo vysniu atitirpusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 31, 15:07)
Neriebus tikrai! Tik gausiai sulaistyk biskvita. Siaip labai skanus torciukas, man net be vysniu skanu, tik gausiai gausiai sulaistyta kad butu vysniu sirupu, ar skysciu nuo vysniu atitirpusiu smile.gif

o kiek tas gausiai? ir as galvoju pabandyti velykom juodaji miska, bet va tas sulaistymas man neiseina is galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 31, 15:08)
o kiek tas gausiai? ir as galvoju pabandyti velykom juodaji miska, bet va tas sulaistymas man neiseina is galvos  g.gif

Na as kai palaistau, ir papsaudziu pirstais biskvita, tai jis taip cepsi nuo dregnumo, na manau supratai ka turejau omeny.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 03 31, 12:01)
Srove, nu bet tavo tortas  blink.gif  blink.gif  blink.gif tikras meno kūrinys wub.gif Gal išduosi paslaptį iš kokios masės tą vazą nulipdei. Fantastiškai gražu  wub.gif

Aciu, Rimami, baikit jus, o tai jau ir as i dezute gausiu lysti blush2.gif lotuliukas.gif
Mase paprasta Cipciuko, bet as biski proporcijas sumazinu cukraus pudros, man ji kazkaip ilgiau nedziuna ir buna tokia lankstesne, kai uzkaitinu zelatina ir dedu po truputi cukraus pudra maisydama ir biski palaukiu vis, kad po truputi stigtu mase, vel biski dedu, tai man mazdaug nuo Cipciuko normos lieka trecdalis cukraus pudros.O beze tai kazkaip dar cipciuko neisbandziau(nu neprisiruosiu niekaip) as tai paprastai dedu du labai saltus kiausinio baltymus ir sviezius(tuos tysaliukus irgi ismetu, kur buna prilipe prie trynio blush2.gif ) ir paprasto cukraus 100gr., jei dideli kiausiniai, cukraus siek tiek padidinu ir ipusejus plakimui citr. rugsteles puse sauksciuko ir plaku, kol tie baltymai stovi ir nekrenta is dubens, kazkaip jie man gerai laikos ir po geros valandos apdziuva, tokie, kaip guminiai pasidaro.Vis zadu paklausti Cipciuko, kam reikia ta sirupa virti i beze?

Papildyta:
QUOTE(eglejk @ 2009 03 31, 15:08)
o kiek tas gausiai? ir as galvoju pabandyti velykom juodaji miska, bet va tas sulaistymas man neiseina is galvos  g.gif

As tai mazdaug puse butelio vysniu trauktines supyliau lotuliukas.gif , nezinau, gal cia skonio reikalas, gal kad daugokai to alkoholio, gal ka ne taip padariau, bet man tai siaip sau jis, o tas sokoladas per viduri irgi jautesi man nereikalingas, nu zodziu mano skoniui vidutiniskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 31, 12:30)
?

Papildyta:
As tai mazdaug puse butelio vysniu trauktines supyliau lotuliukas.gif , nezinau, gal cia skonio reikalas, gal kad daugokai to alkoholio, gal ka ne taip padariau, bet man tai siaip sau jis, o tas sokoladas per viduri irgi jautesi man nereikalingas, nu zodziu mano skoniui vidutiniskas blush2.gif

ta torta daug kas giria,kepiau ir as,nepasakyciau,kad pats geriausias,esu valgiusi ir skanesniu,bet cia skonio reikalas blush2.gif Nors gavosi tai turbut gerai,minkstas,su daug vysniu,bet kazkas man ten vistiek netaip...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 31, 15:36)
ta torta daug kas giria,kepiau ir as,nepasakyciau,kad pats geriausias,esu valgiusi ir skanesniu,bet cia skonio reikalas blush2.gif Nors gavosi tai turbut gerai,minkstas,su daug vysniu,bet kazkas man ten vistiek netaip...

Va va ir man kazkokio cinkelio truksta jame lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 31, 15:38)
Va va ir man kazkokio cinkelio truksta jame lotuliukas.gif

Na man vysniu kaip minejua galetu nebut, tik grietinele, ir daug sulaistymo biggrin.gif
Atsakyti