Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 03 29, 20:09)
As ir neseniai uzbaigiau draugei mandarinuka, puostas beze, gelytes cipciuko cukrines mases, apvadukas ir viduriukas irgi.

NUOSTABU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Olesta ir tavo idėjos super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
.................ką tik iš ligoninės grįžau , išvežė atgaivinti , kai nualpau pamačiusi jūsu tortus ...... mergaitės , čia jums bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
mergaites, noriu draugei vestuviu proga toki tortika padaryti. Patarkit kuo geriau dengti saldainiu mase, ar cukrine?
user posted image
Atsakyti
Mes jau irgi po gimtadienio. Tortas - medutis (pagal cipciuka), puosta masmalow mase.

user posted image
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeiviene: 30 kovo 2009 - 20:36
oho kiek mašiniukų bigsmile.gif liuks bigsmile.gif

vat kam reikalingas mano lentučiukas mirksiukas.gif kur plepesiusose rodžiaus, o prie to pačio ir puošimas antgaliais, kampas ir t.t. va čia
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 29, 18:44)
Stai bitute. Viduje medaus tortas, puosta svirkstu (kiausinio baltymo ir cukraus pudros su rugstele mase), sparnai popieriniai (nes uzmirsau juos pagaminti  blush2.gif  ) skrybele sokoladas su medum.
Papildyta:
stai skrybele smile.gif
Papildyta:
Boruze: viduje medaus tortas, puosta sokoladu ir raudonom kokoso drozlem.

QUOTE(Srove @ 2009 03 29, 20:09)
Nu groziai blink.gif  blink.gif  blink.gif  wub.gif be zodziu!!!

As ir neseniai uzbaigiau draugei mandarinuka, puostas beze, gelytes cipciuko cukrines mases, apvadukas ir viduriukas irgi.

user posted image

aš apakus bigsmile.gif karsta.gif va čia tai sugebėjimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 00:00)
aš apakus  bigsmile.gif karsta.gif va čia tai sugebėjimai  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Negedink, taip stipriai blush-anim-cl.gif , tikrai cia nereikia jokiu sugebejimu, iskocioti blyna uzmesti, su beze pamakaluoti, gelytes su formele isspausti, nu pagalvok, kas cia sudetingo lotuliukas.gif

Ir visoms kitoms labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rutyte-as galvoju, kad jokio skirtumo, su kokia mase dengsi, kuri tau labiau patinka ir lengviau darosi, su ta ir denk 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, patarkit, kaip geriau mergvakariui tortą papuošti (falo nenoriu)?
Atsakyti
QUOTE(ulu @ 2009 03 31, 10:31)
Mergaitės, patarkit, kaip geriau mergvakariui tortą papuošti (falo nenoriu)?

Man sitoks visai nieko, tu buteliuku yra visokiu maziuku, nebutinai sampo.
Lengvai padaryti manau eitu.

user posted image
Atsakyti
norėjau paklausti ar galima ta prasme ar tinka torta pertepti pavyzdziui aplesiniu musa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta88 @ 2009 03 31, 10:33)
norėjau paklausti ar galima ta prasme ar tinka torta pertepti pavyzdziui aplesiniu musa ax.gif

Manau, kad tiktų g.gif bet pati nesu darius blush2.gif Gali pasižiūrėt Mišelės "Pyragėliai apelsininis musas" (dar ten sekančiam puslapyje dvi viršutines žinutes paskaityk) gal kiek aiškiau bus ax.gif Tikiuosi padėjau kažkiek blush2.gif

Srove, nu bet tavo tortas blink.gif blink.gif blink.gif tikras meno kūrinys wub.gif Gal išduosi paslaptį iš kokios masės tą vazą nulipdei. Fantastiškai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 31, 11:20)
Man sitoks visai nieko, tu buteliuku yra visokiu maziuku, nebutinai sampo.
Lengvai padaryti manau eitu.

user posted image

Cia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti