Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 03 29, 20:09)
As ir neseniai uzbaigiau draugei mandarinuka, puostas beze, gelytes cipciuko cukrines mases, apvadukas ir viduriukas irgi.

nu nerealiai ! pasaka ne tortas... bis.gif thumbup.gif
gal receptuką galima ax.gif ?
Atsakyti
Srove, kaip visada originalu, kruopštu, nematyta thumbup.gif
O aš atnešu parodyti, kad ir iš mielinės paprastos tešlos galima šį tą sumeistravoti (tai yra mielinės TW bandelės su rududu įdaru), pirmiausiai formuojam trikampį - vynuogę, antras aukštas į tarpiukus irgi po kamuoliuką su įdaru, kuo mažesni, tuo gražiau, įdarai Jūsų fantazija ir mėgiami produktai. Aš kadangi su vaiku ant rankų dariau ir tai pirmą kartą, tai toks čia ir grožis 4u.gif
user posted image
ir kuo daugiau aukštų, tuo irgi puošniau ax.gif
user posted image
drugeliai tai daromi iš vyniotinio įkirpus tešlą įstrižai, o kaip sudėliota manau aiškiai matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 29, 20:53)
koks išradingumas bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif super, prašom darbo eigą plačiau, poryt turėsiu padaryti boružėlę ax.gif o tortas bus juodasis miškas ax.gif o bitutėlė kokio gražumo, nu klausyk labai šaunu bigsmile.gif  thumbup.gif jau žinau, kas sekančios temelės pirmąją žinutę papuoš first.gif nu Jūs čia šiandien naują medučių amplua pateikėt visame gražume thumbup.gif

aciu labai net zandukai rausta blush-anim-cl.gif
ikeliu "formele" pagal kuria ispjausciau boruze, paskui galvyte ir sparnus suapvalinau is sutrupintu atraizu sumaisytu su kremu. Sparnus aptepiau rausvai nudazytu kremu is sokolado glaisto isliejau taskelius ir paskui apibarsciau kokoso drozlem. galva apliejau sokoladiniu glaistu smile.gif
O del meduciu nauju amplua, tai dar nemoku jokio kito torto kepti tik meduti ax.gif
Velykom bandysiu juodaji miska, nes pavadinimas torto, toks kaip torto, kuri airijoj valgiau, pasakiskas skonis buvo smile.gif
Papildyta:
labai saunus sroves tortukas, o tos gelytes, tai akiu neina atitraukti smile.gif
Olestos vynuoge labai puiki, gera ideja, reikes ir man kada isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir šaunių idėjų čia mums, Olesta, pametėjai thumbup.gif bigsmile.gif Ypač su vynuogių keke kaip originalu bigsmile.gif O įdarą dėti į bandelės vidų ar tik tarp bandelių į tarpelius "uogų", nesupratau šito truputį... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 29 kovo 2009 - 20:45
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 29, 21:43)
Na ir šaunių idėjų čia mums, Olesta, pametėjai  thumbup.gif  bigsmile.gif  Ypač su vynuogių keke kaip originalu  bigsmile.gif  O įdarą dėti į bandelės vidų ar tik tarp bandelių į tarpelius "uogų", nesupratau šito truputį... ax.gif

as taimanau, kad i bandele reikia deti idara, bet paziuresim ka Olesta atsakis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 29, 21:26)
gal receptuką galima  ax.gif ?

Aciu 4u.gif Receptas , receptuose su nuotraukomis 15 temoj, 22pslp.

Olesta nugi kokia faina ideja thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 29, 20:43)
Na ir šaunių idėjų čia mums, Olesta, pametėjai  thumbup.gif  bigsmile.gif  Ypač su vynuogių keke kaip originalu  bigsmile.gif  O įdarą dėti į bandelės vidų ar tik tarp bandelių į tarpelius "uogų", nesupratau šito truputį... ax.gif

šitie nuopelnai tikrai ne mano, aš tik prisiminiau, kad mačiau pas krikšto mamą, pati pabandžiau pirmą kartą. Visi vynuogės kamuoliukai yra su įdaru viduje, čia tik man kepdami truputį kai kurie atsilipdė ir pabėgo rududu, šiaip TW recepte ir mano krikštamotė į juos deda marmeladinių saldainių, žinot, kur vaikystėj tokius spalvotus cukruje apvoliotus valgydavom, arba obuolių, ananasų, nu ko nors kietesnio, kad lengva būtų suformuoti kuo mažesnius kamuoliukus, nes va aš dėjau minkštą įdarą ir automatiškai mažiukų nepadariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 29, 19:14)
dieve jus ne tortu darytojos o dailininkes,auksarankes!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif !Dydziuokites kad turit sia gyslele,nes ne visom to duota.As niekada neisraityciau nei vieno cia matyto torto. ax.gif
nera zodziu!!!! thumbup.gif

pritariu,tortai nuostabus,o srove kai ateina,tai visad kaip su atomine bomba smile.gif labai grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 29 kovo 2009 - 21:19
QUOTE(Srove @ 2009 03 29, 20:51)
Aciu 4u.gif Receptas , receptuose su nuotraukomis 15 temoj, 22pslp.

O jeigu dėt nekonservuotus mandarinus blush2.gif ? pas mus karts nuo karto uždera mandarinų o aš nesugalvoju kur juos kišt, būtų proga iškept mandarininį torčiuką smile.gif
jau radau atsakymą... kaip supratau su nekonservuotais ne tas gausis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 29 kovo 2009 - 21:35
Srove,kaip visada pribloski savo tortais!!!! thumbup.gif
Olesta,tavo vynuoge labai puiki,manau galima ir su kokiu kumpiu ir surio gabaliukais padaryt,tada bus nesaldi..Bet ideja lbai liuks,butinai pasinaudosiu...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 29, 21:00)
Visi vynuogės kamuoliukai yra su įdaru viduje, čia tik man kepdami truputį kai kurie atsilipdė ir pabėgo rududu, šiaip TW recepte ir mano krikštamotė į juos deda marmeladinių saldainių,  arba obuolių, ananasų, nu ko nors kietesnio, kad lengva būtų suformuoti kuo mažesnius kamuoliukus, nes va aš dėjau minkštą įdarą ir automatiškai mažiukų nepadariau ax.gif

Man su rududu labai skaniai skamba, arba su riešutų sviestu rolleyes.gif Manau dar visai skanu butų tarkim maišyti įdarus, vienas su rududu, kitas su vaisiais ir panasiai, na cia zinoma laisve fantazijai smile.gif smile.gif O tesla turbut tinka betkokia mieline, taip? Tarkim Cipciuko pliusku tesla tiktu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 30, 10:22)
Man su rududu labai skaniai skamba, arba su riešutų sviestu  rolleyes.gif  Manau dar visai skanu butų tarkim maišyti įdarus, vienas su rududu, kitas su vaisiais ir panasiai, na cia zinoma laisve fantazijai  smile.gif  smile.gif  O tesla turbut tinka betkokia mieline, taip? Tarkim Cipciuko pliusku tesla tiktu? smile.gif

manau ta pliuškinė pats gazas, su Rududu skanu, bet labai jau saldu, o tikrai vaizduotei čia vietos yra toje vynuogėje, vakar nieko tokio daugiau neturėjau po ranka kai sugalvojau ją padaryti, buvo irgi kilusi mintis asorti daryti, čia Velykoms pats tas thumbup.gif
Atsakyti