Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 28, 20:01)
Sveikos mergaitės  biggrin.gif .....čia toks pavasariškas tortukas ( na narcizai gal jo priduoda ) .......viduj " Nevėžis " ......ir kaip visada mano podruškė beze tongue.gif ......gėlytės iš mano receptuko ( pudra + želatina ) , o va tas tinkliukas iš aisingo .....kaip jį padaryti ......................................

Tortukas tikrai labai grazus, tvarkingas ir kruopstus thumbup.gif wub.gif

Del kupolo, tai panasiu budu galima lieti cukraus glaju ir ant, tarkim, samcio ar netgi metalinio dubens sono, tik reikia ji pries tai vos vos pasviestuoti. O norint galima isvis pasigaminti daugkartini iranki tokiems darbams: paimti bet koki dubeneli apvaliu (ar kitokiu patikusiu) dugnu, aplipdyti daugybeje vietu dvipuse lipnia juostele, nedideliais gabaliukais (buna kanceliarinese ar statyb. prekiu parduotuvese) ir ikloti i vidu kepimo popieriu (klostes tvarkingai sutvarkyti, neleisti bet kaip susiglamzyti,ir pritvirtinti prie lipnios juostos apacioje).

Jei norite, galima ant kepimo pop. blogosios puses (kuri glausis prie dubens dugno) pries tai ir trafaretu kokiu pasipaisyt piestuku, tada bus dar paprasciau veliau dirbti.

I taip paruosta dubeneli galima bus lieti ir cukraus glajaus (kaip cipciukas vadina, icing'o), ir sokolado, ir netgi karameles formas, o atsoks jos isdziuve vos pirstais spragtelejus.

Beje, dar pamenu, kad apie figurini glajaus liejima ir Citriniukas kazkiek rase anksciau, tokius grazius sketukus demonstravo. rolleyes.gif
Atsakyti
Taip , taip ....esu tai dariu ( seniau ) , tik aš iš pradžių iš folijos išgaunu formą , na į norimą indą jį itiesdama , tada išimu ją ir ant jos pilu , po to laaaaabai lengvai nusiima smile.gif ...žinau dar vieną idomų būdą , bet pasakysiu kai jis bus ant mano torto , tada ir vaizdas ir informacija , kaip tai padaryti ....jau greitai ax.gif
Atsakyti
O kažin su šokoladu taip neišeitų?????? aš jam pirmenybę teikiu blush2.gif
Atsakyti
cipciukas, o jus ant to su kupolu torto taskiukus irgi is beze daret?
Atsakyti
Sveikos.
Šios temos neseku, neskaitau ir tortų nekepu bei nedekoruoju smile.gif Tačiau radau puikų ir įdomų puslapį. Skaitančioms angliškai manau tikrai pravers. Su visom instrukcijom ir paveiksliukais štai čia ---> tortų dekoravimas

Gražių ir išradingų papuošimų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 29, 11:51)
cipciukas, o jus ant to su kupolu torto taskiukus irgi is beze daret?

Tu apie ką ? ....tuos ant viršaus mažus taškiukus ?.....taip pro tūtelią su beze smile.gif ...ir kupoliuko kraštelis su taškiukais .

Zebra
yra kitas būdas su šokoladu , va aš ne už ilgo darysiu tai , tai ir vaizdas bus ir pamokėlė smile.gif
Atsakyti
ir dar vienas, paprastesnis, bet tikrai neblogesnis smile.gif
papuošimai
O čia video pamokėlės.
žodžiu, gal kam nors pravers biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 29 kovo 2009 - 14:04
net nežinau, čia į temą ar ne, bet turiu Darbštuolės specialų numerį apie patiekalų ir stalo puošimą, bet ten yra ir apie saldumynų,tortų papuošimus, tai sakau gal kam nors pravers smile.gif
http://www.failai.in...leidinys.2008.L
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 03 28, 20:01]
cypciuk, as be zodziu, kaip svelnu, subtilu ir pasakiskai grazu wub.gif nerandu zodziu daugiau ka pasakyt ohmy.gif
Atsakyti
Tai ir neieškok irnesakyk.gif .......jau ir taip ausys užkaito blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 29 kovo 2009 - 15:26
nešu kudašių su braškėm į papuošimus, nors jos gal labiau stalo puošmena sladžiam krepšeliui, ale vis vien manau sueis ir tortukui gal vienam kokiam ax.gif
braškių receptas
mano komentaras: LABAI DAUG SUEINA CUKRAUS PUDROS, bulvė svėrė 110 g, kiaušinio baltymas buvo XL kiaušinio, tai sudėjau 1100 g cukraus pudros, vidus šiandien minkštas, salžiarūgštis, dėjau arbatinį šaukštelį citrinos rūgštelės ir vanilės esencijos pyliau dėl kvapo mirksiukas.gif braškių išeina tikrai labai daug, pilna skarda 40*33 doh.gif
user posted image
kadangi autorė neparašė tikslių proporcijų ir glajaus lapelims recepto, tai užsiimiau saviveikla, dariau kaip aisingą, tik stipresnį, paragavus buvo nežmoniškai saldu, ir protas gi mano įdėti citrinos rūgštelės, nors kaip paskui jau paskaičiau autorę, taip ir turėjau padaryti, tai gavosi puikus beze... tai vat likučiais ir piešta kas papuolė, bet manau tų kiškių aš nenuimsiu nuo popieriaus, jie man sutrupės, kas storiau papiešta, turėtų nusiimti
user posted image
Atsakyti
Ot šaunuolė Olesta , tokių detalių visada gali prisireikti ...ačiūks 4u.gif user posted image
Atsakyti