kaip gražu
dar dėl tortuko Nevėžis čia receptukas ir nžn kas ten per SAULUTĖ įdėta įlakštelius sviestas
Vau . Super . Likau be žado
Cipciukas kaip visada pribloškia
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 28, 20:01)
Sveikos mergaitės
Nuostabu, kaip tik norejau valykoms geltonus narcizus daryt
Cipciukas kaip visada,griuk negyvas,as be zodziu Super!!!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 28, 19:01)
Sveikos mergaitės .....čia toks pavasariškas tortukas ( na narcizai gal jo priduoda ) .......viduj " Nevėžis " ......ir kaip visada mano podruškė beze ......gėlytės iš mano receptuko ( pudra + želatina ) , o va tas tinkliukas iš aisingo .....kaip jį padaryti .
Cipciuk, nuostabu kaip ir visada kiekviena karta vis nustebinat Labai gražu
Cipsiukai,tikraaaaaaaaaas pavasaris,labai gražu
Tooks Elegantiskas tortukas
QUOTE(airara* @ 2009 03 28, 19:17)
kaip gražu
dar dėl tortuko Nevėžis čia receptukas ir nžn kas ten per SAULUTĖ įdėta įlakštelius sviestas
Taip , sviestas " Saulutė "....
-------------------------------------------------------------------------------------------
Oi , nu mergaitės , ačiū labai .....bet , kad jis toks kuklus ir paprastas
Cipciuk, labai grazu
Jus man pasakykit del beze. Kada Jus dedat dazus? Pries plakant, ar kada jau beze paruosta, atidedat kiek reikia ir sumaisote su dazais. Man su tais kreminiais papuosimais aukstoji matematika , o taip noretusi ismokt . As kai idedu dazu, atrodo visai lasiuka, jie tokie tirsti, tai man konsistencija pasikeicia. Ar taip gali but?
Jus man pasakykit del beze. Kada Jus dedat dazus? Pries plakant, ar kada jau beze paruosta, atidedat kiek reikia ir sumaisote su dazais. Man su tais kreminiais papuosimais aukstoji matematika , o taip noretusi ismokt . As kai idedu dazu, atrodo visai lasiuka, jie tokie tirsti, tai man konsistencija pasikeicia. Ar taip gali but?
QUOTE(Inočka @ 2009 03 28, 22:21)
Cipciuk, labai grazu
Dažus dedu tada , kai supilu sirupą ...va šitam tortukui , aš biski paplakiau , nusiėmiau balto beze , tada idėjau dažų ( tiesa , tai buvo milteliai ) ir vėl toliau plakiau , nu man ji vėl gavosi netoli zefyro ( tokio kietumo ) .....tiesa , aš plaku su 2 mikseriais , ir gan ilgai ......apie 10 min tikrai . Bet pilu ir skystus , tik jau į pabaigą plakimo .