Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kaip gražu bigsmile.gif

dar dėl tortuko Nevėžis čia receptukas ir nžn kas ten per SAULUTĖ įdėta įlakštelius blush2.gif sviestas g.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 28 kovo 2009 - 19:40
Vau ohmy.gif . Super thumbup.gif . Likau be žado bigsmile.gif
Atsakyti
Cipciukas kaip visada pribloškia ohmy.gif ohmy.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 28, 20:01)
Sveikos mergaitės  biggrin.gif

Nuostabu, kaip tik norejau valykoms geltonus narcizus daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciukas kaip visada,griuk negyvas,as be zodziu swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Super!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 28, 19:01)
Sveikos mergaitės  biggrin.gif .....čia toks pavasariškas tortukas ( na narcizai gal jo priduoda ) .......viduj " Nevėžis " ......ir kaip visada mano podruškė beze tongue.gif ......gėlytės iš mano receptuko ( pudra + želatina ) , o va tas tinkliukas iš aisingo .....kaip jį padaryti .

Cipciuk, nuostabu kaip ir visada user posted image kiekviena karta vis nustebinat wink.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Cipsiukai,tikraaaaaaaaaas pavasaris,labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 28, 19:01)

Menininkė nekitaip wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Tooks Elegantiskas tortukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 28, 19:17)
kaip gražu  bigsmile.gif
dar dėl tortuko Nevėžis čia receptukas ir nžn  kas ten per SAULUTĖ įdėta įlakštelius  blush2.gif  sviestas  g.gif

4u.gif

Taip , sviestas " Saulutė ".... smile.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Oi , nu mergaitės , ačiū labai blush2.gif blush2.gif blush2.gif .....bet , kad jis toks kuklus ir paprastas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Cipciuk, labai grazu

Jus man pasakykit del beze. Kada Jus dedat dazus? Pries plakant, ar kada jau beze paruosta, atidedat kiek reikia ir sumaisote su dazais. Man su tais kreminiais papuosimais aukstoji matematika doh.gif , o taip noretusi ismokt ax.gif . As kai idedu dazu, atrodo visai lasiuka, jie tokie tirsti, tai man konsistencija pasikeicia. Ar taip gali but?

Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 28, 22:21)
Cipciuk, labai grazu

Jus man pasakykit del beze. Kada Jus dedat dazus? Pries plakant, ar kada jau beze paruosta, atidedat kiek reikia ir sumaisote su dazais. Man su tais kreminiais papuosimais aukstoji matematika  doh.gif , o taip noretusi ismokt ax.gif . As kai idedu dazu, atrodo visai lasiuka, jie tokie tirsti, tai man konsistencija pasikeicia. Ar taip gali but?

Dažus dedu tada , kai supilu sirupą ...va šitam tortukui , aš biski paplakiau , nusiėmiau balto beze , tada idėjau dažų ( tiesa , tai buvo milteliai ) ir vėl toliau plakiau , nu man ji vėl gavosi netoli zefyro doh.gif ( tokio kietumo ) .....tiesa , aš plaku su 2 mikseriais , ir gan ilgai ......apie 10 min tikrai . Bet pilu ir skystus , tik jau į pabaigą plakimo .
Atsakyti