Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kersiene @ 2009 03 21, 14:13)
sveikos,

aciu uz nauja temele  4u.gif  perskaiciau ana temele,kol pupiai leido  ax.gif tai esu apakus nuo groziu,kada ir as taip mokesiu  ax.gif dariau broliu net 3 tortus  doh.gif is meducio 30,ir sautuva ir paprastai puost "nevezi"visi receptai Cipciuko,aciu Jums!!!!!!puosti su beze nepavyko,nesigavo jis man sad.gif odar kart jua neturejau laiko,nes sirguliuoja mano kleckai.Tai puosiau paprastai grietinele+dazai.tai turbut skaiciau ir net neverta det,kazkas 50 buvo ideja,tai maniskis 30 nublanksta,o suatuva pameginsiu veliau ikelti.meginau Meain patarimais naudotis,nelabai pavyko,bet jai laabai aciu!!!
o del 36proc grietineles,silainiu turgui vienam kioskeli,jos yra pilstomos,man net skanesne nei Zemaitijos pieno,isisplaka kuo puikiauisiai be jokiu standikliu ir isigeria ir forma laiko,tai tiek siam kartui smile.gif

o ta pilstoma grietinėlė ne Žemaitijos pieno, nes aš ir ten perku tai žinau, kad Žemaitijos pieno.
Inočka nu tortas tai pasakiškas, tikrai draugė gali pagalvot, kad perlai ir kriauklė tikri bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 21 kovo 2009 - 16:03
QUOTE(Inočka @ 2009 03 21, 16:21)
Mergaites, ateinu su tortuku blush2.gif

vau daugiau neturiu ka pasakyti thumbup.gif wub.gif blink.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 21, 16:21)
Mergaites, ateinu su tortuku blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Nuuuuuu klase-lygumelis, grazumelis, puosnumelis doh.gif wub.gif
Atsakyti
Labai subtilus torciukas wub.gif
Atsakyti
Mergaites,radau savo papuosimu knygutej velykini torciuka,toks kuklus,bet man jis grazus wub.gif Nuskaninau ir jums parodyt...
user posted image
Atsakyti
nu inockos tortas thumbup.gif galvoju o kaip oprgianlu dovanopti perlus ant torto,tik paskui paskaiciau kad padaryti ten doh.gif
oi tiesa su nauja temele visas, vaziuojam toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kurybines sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
negaliu akiu atitrauk kokie grazus papuosimai, bandziau ir as ka nors nuveik tik gelyciu tesla gavosi trapi kodel taip galejo nutikti
ax.gif
Atsakyti
Inočka

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Inočka, tavo tortas nuostabus, o perlai, kaip tikri. blink.gif

O čia dar vienas tortukas mano dukros gimtadieniui.
Tai Baltas tortas su persikais (Inočka). Labai skanus tortas thumbup.gif
Puošta plakta grietinėle, gėlytės iš Cipciuko masės torto dengimui Masė tortui dengti ir gėlytėms lipdyti
Viduriukas su šešetuku pirktas Lenkijoje (mokėjau 5 zlotus) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 21 kovo 2009 - 19:13
Ne, klausykit, jus pavarot doh.gif Vienas uz kita grazesnis wub.gif Jus visos mane stebinat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 03 21, 20:12)
O čia dar vienas tortukas mano dukros gimtadieniui.

thumb_yello.gif good.gif nuostabu wub.gif
cia dukrytei birthday.gif toks tradicinis 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz ivertinima.
Draugei pasakem, kad reiktu su sepeciu nuplauti perlus nuo kremo, kad neprarastu blizgesio. Tai pradzioje patikejo, kad tikri, tik paskui geriau isiziurejo hihihi.gif

pirasa
Labai grazus vaikiskas tortukas thumbup.gif
Atsakyti