Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 03 27, 19:19)
rugiagele26

Bet JAU TOOOOOORTAI blink.gif SUPERINIAI

Tu jau tikra profe user posted image

Baik tu lotuliukas.gif blush2.gif blush-anim-cl.gif

Aciu visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 27, 21:04)

Nu tu pavarai blink.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 27, 20:13)
O cia mano pavasariski keksiukai  biggrin.gif
user posted image

Tikrai keksiukai labai pavasariu kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 03 27, 12:15)
Iskart ant galutinio gaminio.

Dar norejau paklausti zele tinka piesti ant visu pavirsiu, t.y visokiu kremu?
Atsakyti
Mergaites
Kaz kuri buvo idejusi nuoroda is You Tube, kur vienu antgaliu daroma labai daug ivairiu rastu, gal kas atsimenu kur? Nerandu

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 28, 15:20)
Mergaites
Kaz kuri buvo idejusi nuoroda is You Tube, kur vienu antgaliu daroma labai daug ivairiu rastu, gal kas atsimenu kur? Nerandu

Aciu

4u.gif va čia prašom 4u.gif
Atsakyti
Hm... Neatsimenu g.gif Gal bandyk čia paieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 28, 15:24)

karsta.gif ciut spėjau
Aciu, kaip tik sito norejau oro_buckis.gif
Atsakyti
dar šiek tiek čia ir čia ir čia bet amerikiečiai žiūriu nesicackina, tiap liap ir bile kaip gatava, o jau gražuuuuu lotuliukas.gif
Papildyta:
radau gi tą biskvito pjaustymo meną, kur sakiau, kad neberandu gal pravers kuriai
Atsakyti
Jau rugiagele tavo tortukai wub.gif wub.gif wub.gif
arnaaa noriu tavo keksiuku niamniamaniam wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės biggrin.gif .....čia toks pavasariškas tortukas ( na narcizai gal jo priduoda ) .......viduj " Nevėžis " ......ir kaip visada mano podruškė beze tongue.gif ......gėlytės iš mano receptuko ( pudra + želatina ) , o va tas tinkliukas iš aisingo .....kaip jį padaryti ......................................

Imamas balionas ( reikiamo dydžio ) , pripučiamas ne iki visiško kietumo schmoll.gif , ant jo ir paišoma su aisingu ( aš paišiau pro popierinę tūtelę , nu man patogiau , nei su antgaliu blush2.gif ) norimo dyžio ornamentas , paliekama išdžiūti ( parai ) , paimama lipni juostelė ( ta permatoma ) , atkerpama gabalėlis 2 cm. ant 2 cm . ir tas gabalėlis laaaaaaaaaabai tvirtai priklijuojamas prie tos vietos kur surištas baliono mazgas ( 1 cm. iki jo )( neklijuokite aukščiau , nes idūrus adatą sprogs doh.gif ) , imama adata ir atsargiai iduriama per tą lipnią juostelę , atsargiai ištraukiama , oras po truputi išeidinės , ir traukiantis balionui , aisingas atšoks nuo jo ....štai jums ir liko subliuškes balionas ir gražus tinkliukas biggrin.gif , tik perspėju ...tai laaaaaabai trapus daikčiukas , taip , kad darykite jį iš anksto ( kad jeigu kas , galėtumėte pasidaryti dar kartą ) , arba 2 iš karto , kad puošiant turėtumėte "zapasą" .

Idedu dvi foto ( vieną pasididinkit ) ...tikra tortuko spalva didelėj foto , tokios šiltos spalvos , o mažoj uždegus virtuvėj šviesą , bet toj mažoj geriau matyti kupolas , užtai idedu abi ... rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti