Sveikos mergaitės
.....čia toks pavasariškas tortukas ( na narcizai gal jo priduoda ) .......viduj " Nevėžis " ......ir kaip visada mano
podruškė beze ......gėlytės iš mano receptuko ( pudra + želatina ) , o va tas tinkliukas iš aisingo .....kaip jį padaryti ......................................
Imamas balionas ( reikiamo dydžio ) , pripučiamas ne iki visiško kietumo , ant jo ir paišoma su aisingu ( aš paišiau pro popierinę tūtelę , nu man patogiau , nei su antgaliu ) norimo dyžio ornamentas , paliekama išdžiūti ( parai ) , paimama lipni juostelė ( ta permatoma ) , atkerpama gabalėlis 2 cm. ant 2 cm . ir tas gabalėlis laaaaaaaaaabai tvirtai priklijuojamas prie tos vietos kur surištas baliono mazgas ( 1 cm. iki jo )( neklijuokite aukščiau , nes idūrus adatą sprogs ) , imama adata ir atsargiai iduriama per tą lipnią juostelę , atsargiai ištraukiama , oras po truputi išeidinės , ir traukiantis balionui , aisingas atšoks nuo jo ....štai jums ir liko subliuškes balionas ir gražus tinkliukas , tik perspėju ...tai laaaaaabai trapus daikčiukas , taip , kad darykite jį iš anksto ( kad jeigu kas , galėtumėte pasidaryti dar kartą ) , arba 2 iš karto , kad puošiant turėtumėte "zapasą" . Idedu dvi foto ( vieną pasididinkit ) ...tikra tortuko spalva didelėj foto , tokios šiltos spalvos , o mažoj uždegus virtuvėj šviesą , bet toj mažoj geriau matyti kupolas , užtai idedu abi ...