Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 03 27, 10:07)
As LABAI palaikau nuomone apie tai, kad net ir ne visus produktus, vadinamus "maisto", galima deti i burna, o ka jau kalbeti apie tuos, kuriu net patys gamintojai taip pavadinti neisdrista fear.gif

Cia jusu reikalas, kuo norite papildyti savo seimos raciona, bet as asmeniskai tikrai nevartociau. Net ir "jei nenumirsim".

Siaip ar taip, cia, be abejo, diskutuot daug galima, ir visa tai yra tik mano kukli, subjektyvi, asmenine nuomone.  rolleyes.gif

200 proc. drinks_cheers.gif šiai "kukliai, subjektyviai" nuomonei.

E reikšmės dar kartą
Atsakyti
Meian, tikiu kad viskas bus gerai, prekiu mes palauksim, tu nepergyvenk, tikiu kad zodziai neramina, ale vis tiek, mes su tavim 4u.gif aciu kad rupinies mumis rolleyes.gif
Atsakyti
Čia jeigu kam nors rūpi tai kiaušinių dažų sudėtis: maisto dazai (E124;E110;E133;E102), druska (NaCl), emulsiklis (E470b) ax.gif

Taigi dažai yra įprasti maistiniai, druska irgi nieko baisaus - jos ten nepridėta kažikiek, o tas emulsiklis tai irgi nėra baisus - vartoti galima. Tiek pavyko išsiaiškinti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 27, 17:40)
Čia jeigu kam nors rūpi tai kiaušinių dažų sudėtis: maisto dazai (E124;E110;E133;E102), druska (NaCl), emulsiklis (E470b)  ax.gif

E124 ir E110 yra ir marshmallow saldainiuose mirksiukas.gif (specialiai bėgau pažiūrėt rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 27, 18:52)
E124 ir E110 yra ir marshmallow saldainiuose  mirksiukas.gif (specialiai bėgau pažiūrėt rolleyes.gif )

Tai čia ir yra dažai: raudona ir oranžinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 27, 14:58)
O aš turiu klausimą Inočkai: papuošimų temoje yra įkeltos boružėlės ir ta viena yra ypatingai graži, ta kuri storuliukė labai tikroviška, didysis klausimas - kaip jinai išformuota g.gif

Olesta, Tai išformuota, tai kaip padaryta? Tu cia apie sita su rozyte klausi? Ar ta kuri ant torto guli?

Jei apie pirma, tai galima daryti 2-m budais,
1. darai meduti, iskarto gali lakstus kepti netaisiklingus, kad maziau butu likuciu paskui pjaustant, padarai trafareta netaisiklingo 8-ko, kai sutepsi ir sudesi jau tortuka, ispjauni sparnelius, idubima, ir galvos apvaluma, likuciu pagalba nelygumus gali istaisyti ir pakelima, jei reikia padaryti. Galva padengta sokoladu akytes sokoladines idetos i beze ar kita balta krema, blakstienos ir ragiukai irgi sokoladas. Drugelio sparneliai is sokolado. Plaukuciai kremas, lapeliai ir roze cia is kremo, bet galima ir is mastikos daryti. Kunas papuostas beze, gali buti grietinele su raudonais dazais, taskiukai TOFIFI saldainiai, bet galima daryti is sokolada, pradzioje ratuka balta, kaip siek tiek sustings, i vidu juoda sokolada.
2. Gali buti bet koks kitas tortas pagal pageidavimus, o visi apvalumai padaryti is bulvytes teslos (ale tinginys), papuosimai tie patys

Nezinau, ar to klausei blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 27 kovo 2009 - 18:17
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif labai labai ačiū, greitu laiku reikės boružytės, tai labai pasitarnaus man, galvojau biškelį kitaip, o pasirodo yra kaip parašei, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 27, 14:48)
Nu va, dar vienas sedevras

Rugiagele, tobulėji valandomis, tortai vienas už kitą gražesni wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O cia mano pavasariski keksiukai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
rugiagele26

Bet JAU TOOOOOORTAI blink.gif SUPERINIAI

Tu jau tikra profe user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 27 kovo 2009 - 19:22
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 27, 19:13)
O cia mano pavasariski keksiukai  biggrin.gif

arnaaa, super gražuuuu wub.gif ale kaip tos gėlytės iš paprastų keksiukų padarė tokius šventiškus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 27, 20:27)
arnaaa, super gražuuuu wub.gif  ale kaip tos gėlytės iš paprastų keksiukų padarė tokius šventiškus  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti