Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rugiageliukai, nu pas tave tortai tai kaip iš gausybės rago pilasi bigsmile.gif vienas už kitą gražesni ir įspūdingesni wub.gif O jau zuikučiai wub.gif gražumėlis wub.gif Laukiam sekančio gražuolio user posted image

Meian, dėkoju už želės piešimui receptą ir paaiškinimus 4u.gif Reiks kada išmėginti ax.gif
Atsakyti
o beze gali stoveti kambario temperaturoj pvz men? g.gif nes pvz dabar turiu prisidarius saldaininiu geliu ir reiktu i jas viduriuku... reik keliu geliu siandien, keliu po savaites ir pan... tai negi kiekviena kart reik darytis beze tiems keliems viduriukams? kazkaip praleidau sita vieta.... jei kur jau minejot, tai pakartokit flirt.gif
Atsakyti
Rugiagėle, tavo tortas kaip visada puikus
user posted image
Atsakyti
Rugiagele , labai graži "smelio dėžutė", na jei kas leistu dantis suleisti smile.gif
Atsakyti
Nu va, dar vienas sedevras lotuliukas.gif ateiviu laivas blink.gif realiai tikrai kazkaip tikriau atrodo biggrin.gif zvakutes - antenos biggrin.gif tie rutuliukai sidabrines spalvos - lemputes, ten tie ateiviukai biggrin.gif

Tortas "Negro bucinys" RECEPTAS

Puosta grietinele.

user posted image
Atsakyti
Rekordas, du viens už kitą gražesni tortai, o idėjos, na Jūs čia šiandien varot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O aš turiu klausimą Inočkai: papuošimų temoje yra įkeltos boružėlės ir ta viena yra ypatingai graži, ta kuri storuliukė labai tikroviška, didysis klausimas - kaip jinai išformuota g.gif
Atsakyti
Labai labai grazus tortai... wub.gif Jus tikros profesionales biggrin.gif man taip gyvenime neiseitu... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2009 03 27, 14:59)
Labai labai grazus tortai...  wub.gif  Jus tikros profesionales  biggrin.gif  man taip gyvenime neiseitu...  verysad.gif  unsure.gif

Baik tu... reiktu, ir padarytum dar geriau!!!
Papildyta:
Tiesa, rozines spalvos norejo, kas uzsakinejo... todel cia visur laviruoja si spalva... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 27, 16:02)
Baik tu... reiktu, ir padarytum dar geriau!!!
Papildyta:
Tiesa, rozines spalvos norejo, kas uzsakinejo... todel cia visur laviruoja si spalva...  biggrin.gif

LABAI gražus, tik man ir ateiviia ir zuikiia panašūs, ko gero ateiviai iš Zuikio planetos smile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tortas labai superinis.
IR PRITARIU AKYSE TOBULĖJI, PROGRESAS LABAI RYŠKUS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 27, 15:06)
LABAI gražus, tik man ir ateiviia ir zuikiia panašūs, ko gero ateiviai iš Zuikio planetos smile.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tortas labai superinis.
IR PRITARIU AKYSE TOBULĖJI, PROGRESAS LABAI RYŠKUS smile.gif

Matai, as lipdziau kaip zuikius (beje jie su uodegelem labai graziom, tik nesimato hihihi.gif ) o mamytei, kuriai parodziau tas statuleles, sako, man labai panasu i ateivius, taip ir gime ideja padaryt ateiviu laiva smile.gif cia tos mamytes mintis buvo smile.gif

As sias figureles lipdziau pagal Inockos nuoroda rusiskam puslapy (jos temoj).

Cia lipdyta ta pacia diena tie visi lipdiniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 27 kovo 2009 - 15:10
Rugiagele as be zodziu tas ateiviu-kiskiu laivas superinis!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
help.gif Merginos... help.gif Turiu skubia zinute del Surbitono help.gif

Isrusiavau visas prekes, viska 10 kartu pertikrinau -- TRUKSTA keliu prekiu doh.gif Dar karta perziurejusi matau, kad darydama uzsakyma neiveliau nei vienos klaidos, pakuote irgi ideali, nepazeista niekur, tad aisku, kad visos klaidos padarytos parduotuveje pakavimo metu.

Visiskai truksta "Embrossing scroll No. 1", ju keli buvo uzsakyti, nei vieno neideta.
Visiskai truksta roziu lapeliu formeliu.

Vietoj meskiuko pjaustykles sausainiams idetas zmogeliukas.
Vietoj rausvu dazu "gel paste" ideti "mesos" spalvos (beje, gera spalva, gerai skamba, ka blink.gif ).

Uz visas prekes esu sumokejusi, heh, pinigus nuskaitydami jie kazkodel klaidu jau tikrai nepadare doh.gif

Jau susisiekiau su pardavejais, laukiu, kol bus pateiktas pasiulymas, kaip istaisyti klaidas. KOL KAS dar niekam nesiusiu prekiu (net ir toms, kuriu viskas yra, kaip priklauso), nes gali buti, kad teks jas pasverti (jei prireiktu irodymu kokiu). Siaip net nezinau, kaip visa tai tvarkysim, jau skaitau UK elektronines prekybos istatyma doh.gif Bet kokiu atveju tikiuosi, kad gal tokiu priemoniu neprireiks. Parasysiu naujienas.

Tos, kurios su manimi dar neatsiskaite: galit pakenteti iki situacija isaiskes.
Tos, kurios jau padare pavedima: nesijaudinkite, pinigai niekur nedings, prireikus as grazinsiu atgal.

Turedama naujienu informuosiu. cry.gif
Atsakyti