Rugiageliukai, nu pas tave tortai tai kaip iš gausybės rago pilasi vienas už kitą gražesni ir įspūdingesni O jau zuikučiai gražumėlis Laukiam sekančio gražuolio
Meian, dėkoju už želės piešimui receptą ir paaiškinimus Reiks kada išmėginti
o beze gali stoveti kambario temperaturoj pvz men? nes pvz dabar turiu prisidarius saldaininiu geliu ir reiktu i jas viduriuku... reik keliu geliu siandien, keliu po savaites ir pan... tai negi kiekviena kart reik darytis beze tiems keliems viduriukams? kazkaip praleidau sita vieta.... jei kur jau minejot, tai pakartokit
Rugiagėle, tavo tortas kaip visada puikus
Rugiagele , labai graži "smelio dėžutė", na jei kas leistu dantis suleisti
Rekordas, du viens už kitą gražesni tortai, o idėjos, na Jūs čia šiandien varot
O aš turiu klausimą Inočkai: papuošimų temoje yra įkeltos boružėlės ir ta viena yra ypatingai graži, ta kuri storuliukė labai tikroviška, didysis klausimas - kaip jinai išformuota
O aš turiu klausimą Inočkai: papuošimų temoje yra įkeltos boružėlės ir ta viena yra ypatingai graži, ta kuri storuliukė labai tikroviška, didysis klausimas - kaip jinai išformuota
Labai labai grazus tortai... Jus tikros profesionales man taip gyvenime neiseitu...
QUOTE(Monika_150 @ 2009 03 27, 14:59)
Labai labai grazus tortai... Jus tikros profesionales man taip gyvenime neiseitu...
Baik tu... reiktu, ir padarytum dar geriau!!!
Papildyta:
Tiesa, rozines spalvos norejo, kas uzsakinejo... todel cia visur laviruoja si spalva...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 27, 16:02)
Baik tu... reiktu, ir padarytum dar geriau!!!
Papildyta:
Tiesa, rozines spalvos norejo, kas uzsakinejo... todel cia visur laviruoja si spalva...
Papildyta:
LABAI gražus, tik man ir ateiviia ir zuikiia panašūs, ko gero ateiviai iš Zuikio planetos
Tortas labai superinis.
IR PRITARIU AKYSE TOBULĖJI, PROGRESAS LABAI RYŠKUS
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 27, 15:06)
LABAI gražus, tik man ir ateiviia ir zuikiia panašūs, ko gero ateiviai iš Zuikio planetos
Tortas labai superinis.
Tortas labai superinis.
Matai, as lipdziau kaip zuikius (beje jie su uodegelem labai graziom, tik nesimato ) o mamytei, kuriai parodziau tas statuleles, sako, man labai panasu i ateivius, taip ir gime ideja padaryt ateiviu laiva cia tos mamytes mintis buvo
As sias figureles lipdziau pagal Inockos nuoroda rusiskam puslapy (jos temoj).
Cia lipdyta ta pacia diena tie visi lipdiniai
Rugiagele as be zodziu tas ateiviu-kiskiu laivas superinis!!!!!!!!!
Merginos... Turiu skubia zinute del Surbitono
Isrusiavau visas prekes, viska 10 kartu pertikrinau -- TRUKSTA keliu prekiu Dar karta perziurejusi matau, kad darydama uzsakyma neiveliau nei vienos klaidos, pakuote irgi ideali, nepazeista niekur, tad aisku, kad visos klaidos padarytos parduotuveje pakavimo metu.
Visiskai truksta "Embrossing scroll No. 1", ju keli buvo uzsakyti, nei vieno neideta.
Visiskai truksta roziu lapeliu formeliu.
Vietoj meskiuko pjaustykles sausainiams idetas zmogeliukas.
Vietoj rausvu dazu "gel paste" ideti "mesos" spalvos (beje, gera spalva, gerai skamba, ka ).
Uz visas prekes esu sumokejusi, heh, pinigus nuskaitydami jie kazkodel klaidu jau tikrai nepadare
Jau susisiekiau su pardavejais, laukiu, kol bus pateiktas pasiulymas, kaip istaisyti klaidas. KOL KAS dar niekam nesiusiu prekiu (net ir toms, kuriu viskas yra, kaip priklauso), nes gali buti, kad teks jas pasverti (jei prireiktu irodymu kokiu). Siaip net nezinau, kaip visa tai tvarkysim, jau skaitau UK elektronines prekybos istatyma Bet kokiu atveju tikiuosi, kad gal tokiu priemoniu neprireiks. Parasysiu naujienas.
Tos, kurios su manimi dar neatsiskaite: galit pakenteti iki situacija isaiskes.
Tos, kurios jau padare pavedima: nesijaudinkite, pinigai niekur nedings, prireikus as grazinsiu atgal.
Turedama naujienu informuosiu.
Isrusiavau visas prekes, viska 10 kartu pertikrinau -- TRUKSTA keliu prekiu Dar karta perziurejusi matau, kad darydama uzsakyma neiveliau nei vienos klaidos, pakuote irgi ideali, nepazeista niekur, tad aisku, kad visos klaidos padarytos parduotuveje pakavimo metu.
Visiskai truksta "Embrossing scroll No. 1", ju keli buvo uzsakyti, nei vieno neideta.
Visiskai truksta roziu lapeliu formeliu.
Vietoj meskiuko pjaustykles sausainiams idetas zmogeliukas.
Vietoj rausvu dazu "gel paste" ideti "mesos" spalvos (beje, gera spalva, gerai skamba, ka ).
Uz visas prekes esu sumokejusi, heh, pinigus nuskaitydami jie kazkodel klaidu jau tikrai nepadare
Jau susisiekiau su pardavejais, laukiu, kol bus pateiktas pasiulymas, kaip istaisyti klaidas. KOL KAS dar niekam nesiusiu prekiu (net ir toms, kuriu viskas yra, kaip priklauso), nes gali buti, kad teks jas pasverti (jei prireiktu irodymu kokiu). Siaip net nezinau, kaip visa tai tvarkysim, jau skaitau UK elektronines prekybos istatyma Bet kokiu atveju tikiuosi, kad gal tokiu priemoniu neprireiks. Parasysiu naujienas.
Tos, kurios su manimi dar neatsiskaite: galit pakenteti iki situacija isaiskes.
Tos, kurios jau padare pavedima: nesijaudinkite, pinigai niekur nedings, prireikus as grazinsiu atgal.
Turedama naujienu informuosiu.