Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(skobra @ 2009 03 25, 20:20)
Labutis visoms. Vakar dariau bandomąjį tortuką dukrytės gimtadieniui. Tik bėda kad nežinau kaip įdėti nuotraukytę.Gal kas galėtų paaiškinti kaip tai padaryti?
Papildyta:

Na tikiuosi išėjo.

labai gražus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 25 kovo 2009 - 20:29
QUOTE(skobra @ 2009 03 25, 21:20)
Labutis visoms. Vakar dariau bandomąjį tortuką dukrytės gimtadieniui.

blink.gif tai koks bus ne bandomasis blink.gif ? thumbup.gif
Atsakyti
Koks tortas - barbe bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aparpuolis gali ištikti nuo tokio bandomojo, tai lauksim dabar ne bandomojo, labai gražu ir kruopštu, aš mergytės gimtadieniui irgi ruošiuosi daryti kažką panašaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 25, 21:37)
aparpuolis gali ištikti nuo tokio bandomojo, tai lauksim dabar ne bandomojo, labai gražu ir kruopštu, aš mergytės gimtadieniui irgi ruošiuosi daryti kažką panašaus blush2.gif

Niekad nebandžiau daryti tos masės iš saldainių,tad nusprendžiau pabandyti.Dirbant konditerijos įmonėje neteko su ja susidurti,tai buvo kažkas naujo ir man. blush2.gif
Atsakyti
skobra
Kaip bandomasis, tai neturiu zodziu. Bet, kiek supratau, praktikos esi turejus mirksiukas.gif

Labai grazus tortuks, superinis.

Man svarbiausiai torto estetinis vaizdas, jis gali buti nelabai lygus, bet svarbiausiai tvarkingas. Super. Laukiam kitu groziu
Papildyta:
QUOTE(rembiene @ 2009 03 25, 18:55)
Na tai lauksim  drinks_cheers.gif man kaip tik labai smalsu buvo, kaip jis ten padarytas  thumbup.gif

Idedu nuoroda cia
Ten rusiskai parasyta, tai esme tokia, kad padaryti du tortukai, lakstai sutepti kremu, apipjaustyti pagal forma. Is likuciu padaryta skysta bulvyte ir uzspakliuoti visi nelygumai, paskui padengta mase. Atrodo labai paprasta
Atsakyti
labai grazi barbe-tortas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 25, 21:09)
skobra
Kaip bandomasis, tai neturiu zodziu. Bet, kiek supratau, praktikos esi turejus mirksiukas.gif

Labai grazus tortuks, superinis.

Man svarbiausiai torto estetinis vaizdas, jis gali buti nelabai lygus, bet svarbiausiai tvarkingas. Super. Laukiam kitu groziu
Papildyta:

Idedu nuoroda cia
Ten rusiskai parasyta, tai esme tokia, kad padaryti du tortukai, lakstai sutepti kremu, apipjaustyti pagal forma. Is likuciu padaryta skysta bulvyte ir uzspakliuoti visi nelygumai, paskui padengta mase. Atrodo labai paprasta

man kaip pradedančiajai tikrai neatrodo labai paprasta doh.gif bet atrodo labai efektingai, kai labiau įgusiu reiks bandyt tokį projektą įgyvendint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skobra @ 2009 03 25, 19:20)
Labutis visoms. Vakar dariau bandomąjį tortuką dukrytės gimtadieniui. Tik bėda kad nežinau kaip įdėti nuotraukytę.Gal kas galėtų paaiškinti kaip tai padaryti?
Papildyta:

user posted image]My Webpage[/URL]
Na tikiuosi išėjo.

Labai grazu ,tai kiek cia laiko reikia sugaist ,kiek kantrybes,kruopstumo!
Viskas einu ieskot tos mases ruzavos recepto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skobra @ 2009 03 25, 21:20)
Papildyta:

user posted image]My Webpage[/URL]
Na tikiuosi išėjo.

essen.gif o dar sako cia pabandymas ploja.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, labai trumpam uzsukau, noriu del siuntiniu parasyti. Zinokit, dar nei vienas neatejes verysad.gif Tikejausi, kad bent jau Surbitono prekes jau siandien bus Lietuvoje, bet kazkodel uztruko. O gal dar ir pries velykas padaugeje siuntu, ka cia gali zinoti mastau.gif

Formeliu siuntinukas irgi dar kazkur blaskosi (tureciau matyti jo statusa internete, bet kazkodel ten vis viena per ta pati raso, ir naujienu nesuteikia -- greiciausiai taip jau iki pat siuntinio pristatymo bus doh.gif )

Siaip ar taip, akylai stebiu, kada siuntiniai ateis, ir vos tik gavusi viena ar kita is karto parasysiu jums.

Tai tiek "naujienu" kol kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 03 26, 15:11)
Merginos, labai trumpam uzsukau, noriu del siuntiniu parasyti. Zinokit, dar nei vienas neatejes  verysad.gif Tikejausi, kad bent jau Surbitono prekes jau siandien bus Lietuvoje, bet kazkodel uztruko. O gal dar ir pries velykas padaugeje siuntu, ka cia gali zinoti mastau.gif

Formeliu siuntinukas irgi dar kazkur blaskosi (tureciau matyti jo statusa internete, bet kazkodel ten vis viena per ta pati raso, ir naujienu nesuteikia -- greiciausiai taip jau iki pat siuntinio pristatymo bus  doh.gif )

Siaip ar taip, akylai stebiu, kada siuntiniai ateis, ir vos tik gavusi viena ar kita is karto parasysiu jums.

Tai tiek "naujienu" kol kas... ax.gif

uij kaip laukiu siuntos,nageliai niežti... nail.gif
Atsakyti