Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(butke @ 2009 03 25, 08:18)
naudojau sojos pieno miltelius bet norėčiau pabandyti ir su gretinėlės milteliais ax.gif  tik cukraus pūdros tai maisiai daug daugiau reikia negu rašo nes labai lipo prie rankų ir nelaikė formos o dėl skonio mano vaikai kaip vanagiukai aplinkui slankiojo ir po gabaliuka bandė nušvilpt tai gelytes vos spėjau nufotografuoti  lotuliukas.gif  tai jiems šita pati skaniausia nes kitos masės jiems schmoll.gif

jo, aš taip pat bandžiau ją pasidaryti, tai pudros vos ne dvigubai daugiau reikėjo ir man patiko, kad jis įgauna natūralų savo blizgesį, truputį pastovėjus kambario temperatūroje.
Atsakyti
nežinau kaip Jums, bet aš ant to puikaus balto torčiuko, kažkodėl mėnulio formos šokoladinį tinkliuką iš dešinės pusės tokį puslankį įsivazduoju, kad pagyvintų vaizdą labai. Patirpinus šokolado, kai nebe visai karštas ant viršaus bandyti pabraižyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 25, 09:27)
nežinau kaip Jums, bet aš ant to puikaus balto torčiuko, kažkodėl mėnulio formos šokoladinį tinkliuką iš dešinės pusės tokį puslankį įsivazduoju, kad pagyvintų vaizdą labai. Patirpinus šokolado, kai nebe visai karštas ant viršaus bandyti pabraižyti bigsmile.gif

As irgi kazkodel pagalvojau, kad tiktu menuliuko forma, tik nelabai lindo i galva is ko ji pasiulyti padaryti bigsmile.gif tavo ideja gera thumbup.gif
Atsakyti
Nezinojau i kokia tema deti, kad bart negauciau, tai dedu cia, nes tortas, bet tok jau papuostas skaitosi, na toks super super, bent jau man pasirode taip 4u.gif , nieko prie jo daugiau nepriklijuosi. Radau ji rusaiciu forume, tik idomu kaip padaro tokios fotmas, jau vien vaizdas skanus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 03 25, 11:43)
Nezinojau i kokia tema deti, kad bart negauciau, tai dedu cia, nes tortas, bet tok jau papuostas skaitosi, na toks super super, bent jau man pasirode taip  4u.gif , nieko prie jo daugiau nepriklijuosi. Radau ji rusaiciu forume, tik idomu kaip padaro tokios fotmas, jau vien vaizdas skanus.
[

Jau kaip valgyčiau tas vyšnias bigsmile.gif Labai gražu,kartu ir paprasta.
Atsakyti
Nezinojau i kokia tema deti, kad bart negauciau, tai dedu cia, nes tortas, bet tok jau papuostas skaitosi, na toks super super, bent jau man pasirode taip  4u.gif , nieko prie jo daugiau nepriklijuosi. Radau ji rusaiciu forume, tik idomu kaip padaro tokios fotmas, jau vien vaizdas skanus.

kažkaip man tai atrodo, kad čia toks tortas, o ne papuošimas, gali taip būt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 25, 13:19)
kažkaip man tai atrodo, kad čia toks tortas, o ne papuošimas, gali taip būt?  g.gif

gali gali, cia ir yra tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 03 25, 14:42)
gali gali, cia ir yra tortas smile.gif

bet toks vasariškas ir apetitnas thumbup.gif iš pradžių neįsiskaičiau, kažkaip galvojau, kad čia papuošimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 25 kovo 2009 - 15:28
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 20:16)
O masė kokia buvo ????....tasi ar trapi ?????.....jei tasi , gaunasi grublėti ( per daug želatinos ) , ......jei trapi , taip pat rgublėjasi ( per mažai želatinos ) ....o aplamai , kokią pudrą naudojai ???? g.gif

pudra- Dan sukker ax.gif man tasi gavosi masė, vadinas padauginau želatinos doh.gif
Atsakyti

Mergaites, zinau is kurio pusl. tas tortukas paimtas, veliau idesiu nuotrauku, kaip jis buvo padarytas.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 25, 18:42)
Mergaites, zinau is kurio pusl. tas tortukas paimtas, veliau idesiu nuotrauku, kaip jis buvo padarytas.

Na tai lauksim drinks_cheers.gif man kaip tik labai smalsu buvo, kaip jis ten padarytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2009 03 21, 17:01)
vava o as ir pagalvojau, kad tikri lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Inocka super thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Labutis visoms. Vakar dariau bandomąjį tortuką dukrytės gimtadieniui. Tik bėda kad nežinau kaip įdėti nuotraukytę.Gal kas galėtų paaiškinti kaip tai padaryti?
Papildyta:
QUOTE(skobra @ 2009 03 25, 21:06)
Labutis visoms. Vakar dariau bandomąjį tortuką dukrytės gimtadieniui. Tik bėda kad nežinau kaip įdėti nuotraukytę.Gal kas galėtų paaiškinti kaip tai padaryti?

user posted image]My Webpage[/URL]
Na tikiuosi išėjo.
Atsakyti