Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 03 24, 22:54)
labai grazus tortukas smile.gif
o gal butu galima nuorodele i ta mase su kondensuotu pienu?  ax.gif

ne tortas čia ant lėkštės išdeliojau kad matytusi blush2.gif
čia
žiūrėkit forume prie mastikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 24 kovo 2009 - 22:05
QUOTE(butke @ 2009 03 24, 22:04)
čia

As ir galvoju, kur cia tas tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 03 24, 23:04)
čia

man tai foto atrodo, kaip tortas is virsaus padaryta foto smile.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 24, 23:08)
As ir galvoju, kur cia tas tortas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 03 24, 23:11)
man tai foto atrodo, kaip tortas is virsaus padaryta foto  smile.gif
aciu uz atsakyma  4u.gif

prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 03 24, 21:43)
nu va išbandžiau aš ta masę su pieno milteliais ir kondencuotu pienu ax.gif labai nedaug aš jos pasidariau va kas išėjo blush2.gif

Gražios gėlytės thumbup.gif Aš seniai audžiu mintį apie masę iš kondensuoto pieno ir sausų pieno miltelių ax.gif tik niekaip neišmastau kur tų pieno mitelių gaut doh.gif jau pradėjau galvot, kad gal tie visi vaikučiams skirti Similac'ai tinka g.gif Butke, kokius pieno miltukus naudojai g.gif
Atsakyti
Mačiau , nu velnias kur aš jų mačiau g.gif .....nepamenu unsure.gif , bet greičiausiai bus URMO BAZĖJE wink.gif , ten visokio bieso pilna tongue.gif
Atsakyti
kaip suprantu tai galima ir tortus dengt ta mase kur su kondensuotu pienu,bet tai kaip skonis tos masės ? nes pavyzdžiui man tai ta saldaininė visai neskani... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 25 kovo 2009 - 00:15
Atnesu savo katik baigta torta, tetis nesis i darba, ale prasau jusu pagalbos, kazko man jame truksta g.gif dar iki 14val galiu kazka pataisyti, ale nesuprantu ko jam truksta unsure.gif gal sakau visa birsu pabarstyti rudais pabarstukais g.gif patarkit a? blush2.gif help.gif help.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 25, 00:11)
kaip suprantu tai galima ir tortus dengt ta mase kur su kondensuotu pienu,bet tai kaip skonis tos masės ? nes pavyzdžiui man tai ta saldaininė visai neskani...  schmoll.gif

man ta masė primena šiek tiek irisų skonį ax.gif

QUOTE(dute_a @ 2009 03 25, 02:33)
Atnesu savo katik baigta torta, tetis nesis i darba, ale prasau jusu pagalbos, kazko man jame truksta g.gif dar iki 14val galiu kazka pataisyti, ale nesuprantu ko jam truksta unsure.gif gal sakau visa birsu pabarstyti rudais pabarstukais g.gif patarkit a? blush2.gif  help.gif  help.gif
user posted image

gal šonus kaip nors tais šokoladiniais raitūzais padabinti g.gif
Atsakyti
puikus tortas ir dailus koks,man gal biski ryskumo noretusi.
Atsakyti
del tu kiausininiu dazu, tai nzn. kazkada rusaiciu forume kazkas minejo kad negalima... aisku numirti gal ir nenumirsi, ypac jei tik gelyte dazysi, bet nesuprantu kam rizikuoti...
amerikos parduotuvese tie americolor dazar vos ne doleri kainuoja... galima gi prisipirkti n spalvu... ir paciom patogiau ir sirdziai ramiau...
pvz na prisides siuntimo, tarpininku mokeciai, bet vistiek ne milijonas gausis.
pvz 12 spalvu rinkinys kainuoja 14.5 doleriu.. rinkinukas
siuntimas milijono nekainuos, nes tie dazai nesunkus, buteliukas man atrodo ~30 g. gal net maziau sveria

tarpininkes

ziuriu dazu blogas nuorodas meta... tai susiraskit rankiniu budu. sone "colours and flavours", poto americolor, ir po buteliuka pirmam puslapy, o rinkinukas antram puslapy. manau ne pramoniniu budu zaidziant, tai to 0.75 oz buteliuko per akis... nes uztenka lasiuko ar poros visam grietineles bliudo nudazymui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 25 kovo 2009 - 08:01
QUOTE(RiMami @ 2009 03 25, 00:29)
Gražios gėlytės  thumbup.gif Aš seniai audžiu mintį apie masę iš kondensuoto pieno ir sausų pieno miltelių  ax.gif tik niekaip neišmastau kur tų pieno mitelių gaut doh.gif jau pradėjau galvot, kad gal tie visi vaikučiams skirti Similac'ai tinka  g.gif Butke, kokius pieno miltukus naudojai  g.gif

naudojau sojos pieno miltelius bet norėčiau pabandyti ir su gretinėlės milteliais ax.gif tik cukraus pūdros tai maisiai daug daugiau reikia negu rašo nes labai lipo prie rankų ir nelaikė formos o dėl skonio mano vaikai kaip vanagiukai aplinkui slankiojo ir po gabaliuka bandė nušvilpt tai gelytes vos spėjau nufotografuoti lotuliukas.gif tai jiems šita pati skaniausia nes kitos masės jiems schmoll.gif
Atsakyti