Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 03 24, 20:41)
Lekiu user posted image user posted image user posted image
Stai rezultatas:
user posted image
Saldainius isploviau siltu vandeniu, kad nebutu sausi, ipiliau 1 valg. sauks. vandens ir i orkaite 200 laipsniu temperatura. Uztruko gal 5-7 min.

Nu va, reiskias galima ir orkaiteje islydyti thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif ....nu jau , kad pasakiai " profesionalė "......kreipkis į Citriniuką , rašyk ant smūgio jai į AŽ ....gal spės atsiūsti , pas ją visokių yra , aš iš jos pirkau thumbup.gif

-----------------------------------------------------------------------------------

sokiai.gif sokiai.gif .....valio , gavosi ....Inočka......molodec clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 24, 20:41)
Saldainius isploviau siltu vandeniu, kad nebutu sausi, ipyliau 1 valg. sauks. vandens ir i orkaite 200 laipsniu temperatura. Uztruko gal 5-7 min. Dejau i salta orkaite, del to taip ilgai

Inočka, notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
na dabar ir aš turėsiu galimybę spalvotas kvietkas libdyt thumbup.gif
Atsakyti
aš tai jau pasimečiau... tai galiu bandyt gėlytes su tais kiaušdažiais dažyt, ar ne doh.gif ? vistiek, pas mane tų gėlyčių niekas nevalgo, na nebent iš smalsumo palaižo ir tiek(juk ten nieko skanaus cukrus ir tiek), tai gal labai nenusinuodysim smile.gif? na aišku, kad kremų ar kokios mastikos tikrai nerizikuočiau dažyt...
Atsakyti
Daryk tu tas gėlytes , nugi nuimsi ir išmesi jei kas .....juk kiaušus suvalgom su nudažytu baltimu , ir dar gyvi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 21:05)
Daryk tu tas gėlytes , nugi nuimsi ir išmesi jei kas .....juk kiaušus suvalgom su nudažytu baltimu , ir dar gyvi  rolleyes.gif

tai jau ryt terliosimės su mb thumbup.gif čiut nenukritau, kai maniškis pareiškė norą prisidėt prie kvietkų lipdymo, šian visą vakarą man formeles lankstė, kaip mažas vaikas lotuliukas.gif sakė be jo nebandyt gėlyčių pradėt daryt, labai jau jam įdomus tas procesas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 24, 20:52)
Inočka,  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
na dabar ir aš turėsiu galimybę spalvotas kvietkas libdyt thumbup.gif

Tik nedek daud saldainiu, kokias 6-7 max. Ir taip is ju bus nemazai teslos. Ir bliuda didesni parink, kad nedeti viena ant kitos, ir geriau metalini, kad jis ikaistu, greiciau istirps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 24 kovo 2009 - 21:14
Parašiau laišką kiaušinių dažų firmų gamintojams, žiūrėsim ką atrašys. Jeigu cheminė sudėtis nuo E100 iki E180 - maistui naudoti tinka smile.gif
Atsakyti
praeitą kartą kai dariau gėlytes, tai su zuko dažiau , ir visai gerai nusidažė smile.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 03 24, 22:46]
doh.gif doh.gif ....nu jau , kad pasakiai " profesionalė "......kreipkis į Citriniuką , rašyk ant smūgio jai į AŽ ....gal spės atsiūsti , pas ją visokių yra , aš iš jos pirkau thumbup.gif

-----------------------------------------------------------------------------------

Parasiau ir jai ir i kulinarijos mena, bet niekas neatsako schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
nu va išbandžiau aš ta masę su pieno milteliais ir kondencuotu pienu ax.gif labai nedaug aš jos pasidariau va kas išėjo blush2.gif
user posted image
vaikam labai skonis patiko tai nebeliko nei biškučio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 03 24, 22:43)
nu va išbandžiau aš ta masę su pieno milteliais ir kondencuotu pienu ax.gif labai nedaug aš jos pasidariau va kas išėjo blush2.gif
user posted image
vaikam labai skonis patiko tai nebeliko nei biškučio ax.gif

labai grazus tortukas smile.gif
o gal butu galima nuorodele i ta mase su kondensuotu pienu? ax.gif
Atsakyti