1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ reikia dėti visuokius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrežti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprasymą iš ko padaryti tie papuošimai (beze, saldainių masė ir t.t.) ir kas tai per tortas. Taip pat nepamirstam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-e barbi ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jus esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Cia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomes, konsultuojames ir sememes patirties viena is kitos. Dėl to mes taip greitai tobulejam.
Paplepeti renkames CIA
cha cha, aš pirma
Žvilgtelėjau google su žodžiais "easter cake decorating". Patiko šitos idėjos (sausainių, kur šonuose kiškiai yra receptas):
sveikos,
aciu uz nauja temele perskaiciau ana temele,kol pupiai leido tai esu apakus nuo groziu,kada ir as taip mokesiu dariau broliu net 3 tortus is meducio 30,ir sautuva ir paprastai puost "nevezi"visi receptai Cipciuko,aciu Jums!!!!!!puosti su beze nepavyko,nesigavo jis man odar kart jua neturejau laiko,nes sirguliuoja mano kleckai.Tai puosiau paprastai grietinele+dazai.tai turbut skaiciau ir net neverta det,kazkas 50 buvo ideja,tai maniskis 30 nublanksta,o suatuva pameginsiu veliau ikelti.meginau Meain patarimais naudotis,nelabai pavyko,bet jai laabai aciu!!!
o del 36proc grietineles,silainiu turgui vienam kioskeli,jos yra pilstomos,man net skanesne nei Zemaitijos pieno,isisplaka kuo puikiauisiai be jokiu standikliu ir isigeria ir forma laiko,tai tiek siam kartui
aciu uz nauja temele perskaiciau ana temele,kol pupiai leido tai esu apakus nuo groziu,kada ir as taip mokesiu dariau broliu net 3 tortus is meducio 30,ir sautuva ir paprastai puost "nevezi"visi receptai Cipciuko,aciu Jums!!!!!!puosti su beze nepavyko,nesigavo jis man odar kart jua neturejau laiko,nes sirguliuoja mano kleckai.Tai puosiau paprastai grietinele+dazai.tai turbut skaiciau ir net neverta det,kazkas 50 buvo ideja,tai maniskis 30 nublanksta,o suatuva pameginsiu veliau ikelti.meginau Meain patarimais naudotis,nelabai pavyko,bet jai laabai aciu!!!
o del 36proc grietineles,silainiu turgui vienam kioskeli,jos yra pilstomos,man net skanesne nei Zemaitijos pieno,isisplaka kuo puikiauisiai be jokiu standikliu ir isigeria ir forma laiko,tai tiek siam kartui
greit pasirodai nublanksta matai, o pastangos nešk čia greitai ir šautuvą ir 30-tuką, na jei medutis, tai į medaus temą, bet nedrįsk nuslėpti
Mergaites, ateinu su tortuku
Draugei 35 metu proga. Dovanu paprase perlo papuosalu
Tai vat ir nesu jai perlus
Nelabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat
Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow
Nelabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat
Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow
O Marija aukštielninka, Inočka, trūkstu žodžių, o čia tai perlas, tau šiandien 100 balų su pliusu na ir pasistengei
QUOTE(Inočka @ 2009 03 21, 15:21)
Mergaites, ateinu su tortuku
elabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat
elabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat
ir kriaukles, ir perlai kaip tikri.... nu auksciausias lygis!!!
dabar aišku, kam perlamutrinių dažų reikėjo
Inocka,as zado netekau
Drauge liks suzaveta,nes LABAI puikus!!!!1000 balu!!!
Drauge liks suzaveta,nes LABAI puikus!!!!1000 balu!!!
QUOTE(daividija @ 2009 03 21, 15:44)
Ale ar nepagalvos kad ten tikri perlai ta drauge
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 21, 15:48)
Ale ar nepagalvos kad ten tikri perlai ta drauge
vava o as ir pagalvojau, kad tikri
Inocka super