Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Fregata @ 2009 04 03, 07:51)
As vilniete, gal sakau reikia pasidomet kas ten per sukneles  g.gif

gali pasidomet, as su ja bendravau, sake kad gauna tas sukneles is Amerikos parduotuviu, siulo uz 210, bet man 40lt skirtumas gaunasi, beto nezinia ar galima pasitiket, viniete buciau, tai butu galima pasimatuot ir tiesiogiai nusipirkt,o dabar kazkaip nepasitikiu unsure.gif jeigu vaziuosi paziuret, prenesk man kaip ten kas jei gali, as irgi dar nemacius kaip ten jos realybej atrodo ax.gif

jos skype agneska.kozlovska
Atsakyti
Skorpione, radau Tau batelius prie suknelės mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 04, 10:08)
Skorpione, radau Tau batelius prie suknelės  mirksiukas.gif

user posted image

jooo, cia tikrai man labai tiktu wub.gif EBEYuje radai ar kur kitur?
Atsakyti
nea, atrodo amazon panašūs (http://www.amazon.com/406-DOLL-Pump-Lace-Trim-White-Size/dp/B001LGB2DG/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=shoes&qid=1238947876&sr=1-8) ir dar kažkokioj pardėj, bet nepamenu adreso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 05, 18:12)
nea, atrodo amazon panašūs (http://www.amazon.com/406-DOLL-Pump-Lace-Trim-White-Size/dp/B001LGB2DG/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=shoes&qid=1238947876&sr=1-8) ir dar kažkokioj pardėj, bet nepamenu adreso doh.gif

mmm... na jau internetinej parduotuvej nepirksiu daugiau nieko kolkas, nes jau su suknele suvargau doh.gif gal rasiu ka parduotuvese.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 04 05, 20:32)
mmm... na jau internetinej parduotuvej nepirksiu daugiau nieko kolkas, nes jau su suknele suvargau  doh.gif 

o kas nutiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 05, 19:46)
o kas nutiko? g.gif

nieko baisaus dar nenutiko, bet tik tiek kad niekad nesu pirkus tokiu budu, net kreditines neturiu, per drauge zadu pirkt, nesuprantu kaip ten su tuo paypalu elgtis, ir tas pardavejas labai abstrakciai sneka, vnz galvos skausmas daugiau nieko, net per miegus pradejau ta kinieti sapnuot doh.gif ir viskas del uzgaidos ta suknele, pamaciau ir uzsinorejau, o dabar vargstu... blush2.gif tuo labiau kad niekas man paaiskint negali kaip ka daryt, turbut ta suknele daugiau nervu kainuos nei pinigu lotuliukas.gif jauciu spjausiu i viska ir vaziuosiu i Vilniu pas ta bobele tos sukneles doh.gif
Atsakyti
na taip, perprasti sistemą tikrai nėra lengva smile.gif bet tikėkimės, kad suknutė atpirks visus vargus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 04 05, 23:08)
nieko baisaus dar nenutiko, bet tik tiek kad niekad nesu pirkus tokiu budu, net kreditines neturiu, per drauge zadu pirkt, nesuprantu kaip ten su tuo paypalu elgtis, ir tas pardavejas labai abstrakciai sneka, vnz galvos skausmas daugiau nieko, net per miegus pradejau ta kinieti sapnuot  doh.gif ir viskas del uzgaidos ta suknele, pamaciau ir uzsinorejau, o dabar vargstu...  blush2.gif tuo labiau kad niekas man paaiskint negali kaip ka daryt, turbut ta suknele daugiau nervu kainuos nei pinigu  lotuliukas.gif jauciu spjausiu i viska ir vaziuosiu i Vilniu pas ta bobele tos sukneles  doh.gif

o tau toli iki vilniaus? Kazkaip manau, kad atvaziuok bent paciupinet pries perkant internetu smile.gif Ramiau ant dusios bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 06, 06:50)
o tau toli iki vilniaus? Kazkaip manau, kad atvaziuok bent paciupinet pries perkant internetu smile.gif Ramiau ant dusios bus smile.gif

as is siauliu, tolokai... suvazinejus ir is Vilniaus perkant, man dvigubau brangiau iseina, gaile neturiu pazystamu is sio miesto, tada butu viskas aiskiau, na kaip nors tikiuosi gausiu as ta sukne, jei ne is Kinijos tai bent is Vilniaus rolleyes.gif

o tu Fregata nezadi vaziuot jos paziuret?
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 04 06, 09:14)
as is siauliu, tolokai... suvazinejus ir is Vilniaus perkant, man dvigubau brangiau iseina, gaile neturiu pazystamu  is sio miesto, tada butu viskas aiskiau, na kaip nors tikiuosi gausiu as ta sukne, jei ne is Kinijos tai bent is Vilniaus  rolleyes.gif

o tu Fregata nezadi vaziuot jos paziuret?

tai kad radau medziaga savajai suknelei smile.gif Modeliuka irgi mintyse turiu nusipiesus smile.gif Beliko tik siuvejai isaiskint ko as noriu smile.gif
Atsakyti
trumpos
user posted image
Atsakyti