Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 03 29, 23:16)
stai mano kukli, bet labai patikusi suknele  wub.gif  kadangi didelio baliaus nebus, tai nera ko ir sluot saligatviu ilgais sleifais  ax.gif kaip jus manot?  rolleyes.gif

As kazko panasaus ieskau smile.gif Nes irgi baliuka tik mini darysim, o su tortais ir jauciuosi nekaip smile.gif
Deja, perejus vilniaus salonus neteko net panasios pamatyt... Teks siuti.
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 01, 08:25)
As kazko panasaus ieskau smile.gif Nes irgi baliuka tik mini darysim, o su tortais ir jauciuosi nekaip smile.gif
Deja, perejus vilniaus salonus neteko net panasios pamatyt... Teks siuti.

as i tuos nuomos salonus net nosies nekisau, kainos kosmines, o ir dazniausiai nera i ka ziuret doh.gif tai ta suknele is internetines parduotuves, bandysiu uzsisakinet, tik nelabai tuose dydziuose suprantu ka nors, sako kad daznai neatitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 04 01, 10:30)
as i tuos nuomos salonus net nosies nekisau, kainos kosmines, o ir dazniausiai nera i ka ziuret  doh.gif tai ta suknele is internetines parduotuves, bandysiu uzsisakinet, tik nelabai tuose dydziuose suprantu ka nors, sako kad daznai neatitinka  g.gif

man tai siustis nebera laiko smile.gif dabar ieksau medziagos.... nu galiu pasakyti, kad su medziagom vilniaus mieste irgi tragedija doh.gif nieko neradau kol kas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 01, 09:17)
man tai siustis nebera laiko smile.gif dabar ieksau medziagos.... nu galiu pasakyti, kad su medziagom vilniaus mieste irgi tragedija  doh.gif nieko neradau kol kas sad.gif

Jei Vilniuj sunku rast, tai Siauliuose isvis tuscias reikalas kazko iskirtinio ir originalaus rast, kiek paziuriu i nuomos salonu vitrinas, vien kicas doh.gif apie parduotuves isvis nekalbu, vat nesenai Velse buvau, ten tai buvo kur akis paganyt, vos neparsiveziau vienos blush2.gif bet mano dydzio nebebuvo... verysad.gif todel tenka arba siutis arba siustis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va ikeliu man nerealiai grazia suknele is praitos temos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 01, 10:03)
Va ikeliu man nerealiai grazia suknele is praitos temos smile.gif

panasi i mano, bet tektu pu sijonu tiuli pasiut, kad pustesne butu, apie si varianta as net ir pagalvojau g.gif siaip labai grazi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 04 01, 12:16)
panasi i mano, bet tektu pu sijonu tiuli pasiut, kad pustesne butu, apie si varianta as net ir pagalvojau  g.gif  siaip labai grazi  wub.gif  4u.gif

o turi savo sukneles foto?
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 04 01, 09:30)
as i tuos nuomos salonus net nosies nekisau, kainos kosmines, o ir dazniausiai nera i ka ziuret  doh.gif tai ta suknele is internetines parduotuves, bandysiu uzsisakinet, tik nelabai tuose dydziuose suprantu ka nors, sako kad daznai neatitinka  g.gif

aš irgi juokiuosi, kad išsirinkau suknelę nepabuvojus nei viename salone biggrin.gif kažkaip visai nenuotakiškai čia lotuliukas.gif

Fregata, žiūrint iš kur siųstumeisi - jei iš ES šalių, tai tikrai spėtum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 01, 11:08)
o turi savo sukneles foto?

esu ikelusi 4 psl, paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 04 01, 13:43)
esu ikelusi 4 psl, paziurek  mirksiukas.gif

aj jo doh.gif as gi dar pati pakomentavau ant jos, kad labai grazi smile.gif Mano bus panasaus stiliaus. (kai rasiu medziaga biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 03 29, 22:16)
stai mano kukli, bet labai patikusi suknele  wub.gif  kadangi didelio baliaus nebus, tai nera ko ir sluot saligatviu ilgais sleifais  ax.gif kaip jus manot?  rolleyes.gif

nereikia nei iš Kinijos siųstis smile.gif
http://www.skelbiu.lt/3527079.html
Atsakyti
Is visu idetu nuotrauku, si labiausiai suzavejo wub.gif
Atsakyti