Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 03 30, 19:34)
del tu sleikuciu mazai bedos, manau nuotraukose ant tiek grazi busiu, kad tu sleikuciu niekas ne nepastebes    rolleyes.gif  biggrin.gif

Be to siais laiakis egzistuoja gerasis Photoshop'as smile.gif
Atsakyti
Gal įsivaizduojat, kiek kainuotų tokios suknelės pasiuvimas? g.gif Įtariu, kad magiškas žodis "vestuvinė" kainą išpučia dvigubai cool.gif
QUOTE(pukita999 @ 2009 03 30, 11:31)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 30 kovo 2009 - 21:17
[quote=Margot,2009 03 30, 22:15]
Merginos, gal įsivaizduojat, kiek kainuotų tokios suknelės pasiuvimas? g.gif Įtariu, kad magiškas žodis "vestuvinė" kainą išpučia dvigubai cool.gif

Tiksliai negalesiu pasakyt bet pries keleta metu siuvausi panasia vakarine suknele tai man pasiuvimas su medziaga kainavo kazkur 600Lt blush2.gif , manau ir dabar kainos panasios o gal ir zemesnes manau i tokia suma turetum tilpt rolleyes.gif Gali nesigirti kad vestuvine siuviesi, o seip pvz balta vakarine suknele smile.gif
Atsakyti
Už tokią suknelę 600Lt labai daug cool.gif nebent pakliūt pas ne itin sąžiningą siuvėją ir ištrat magišką žodį "vestvinė" biggrin.gif
Atsakyti
Na dar priklauso kokia medziaga pasirinksi visokiu gi yra smile.gif (as rasiau kaina su viskuom) ax.gif Nemanau kad gera ir kokybiska suknele iseitu pigiau nusipirkt g.gif O pasiuvimas kainavo kazkur 250(suknele)+50(tasyte ir skraiste) smile.gif
Atsakyti
Hm... Brangoka g.gif Buvau užsukusi į "Tiulio fėja" (kas nežino, galit pagūglint), tai ten kainos nuo 200 iki ... Už 600 Lt galima išsirinkt jau išties daug kruopštaus darbo reikalaujančią suknelę. Tiesa, nekalbu apie tradicines "vestuvines" - ten tokių nemačiau. Čia šiaip samprotauju apie pasiuvimo kainas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 30 kovo 2009 - 21:58
QUOTE(Margot @ 2009 03 30, 22:54)
Hm... Brangoka g.gif Buvau užsukusi į "Tiulio fėja" (kas nežino, galit pagūglint), tai ten kainos nuo 200 iki ... Už 600 Lt galima išsirinkt jau išties daug kruopštaus darbo reikalaujančią suknelę. Tiesa, nekalbu apie tradicines "vestuvines" - ten tokių nemačiau. Čia šiaip samprotauju apie pasiuvimo kainas biggrin.gif

Na daug kas priklauso nuo modelio sudetingumo, bent as taip isivaizduoju blush2.gif tai jo siudamas kas link pigumo neislosi schmoll.gif kinieciai, taivaniecia, ir t.t. pigesne darbo jega nei musu lietuvaites mirksiukas.gif Tada reikia ziuret ka nors ju Kiek girdejau kas uzsisakinejo ir pigu ir neblogai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niema: 30 kovo 2009 - 22:42
QUOTE(something else @ 2009 03 30, 19:38)
irgi variantas  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

o Jūs negalvojat, apie tuos silikoninius liemenukus, kur be jokių šleikučių, tiesiog prisiklijuoja ir laiko kuo puikiausiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 03 31, 09:02)
o Jūs negalvojat, apie tuos silikoninius liemenukus, kur be jokių šleikučių, tiesiog prisiklijuoja ir laiko kuo puikiausiai.  thumbup.gif

aha, būtent apie tokius ir kalbu drinks_cheers.gif tik bent jau aš tame 'klijavime' neturiu patirties, tai reiktų vis tiek iš anksto tą laikymą išbandyti biggrin.gif

dėl siuvimo kainų neįsivaizduoju, bet tokio tipo suknelės, kaip Margot nuotraukoje, internetinėse parduotuvėse nėra brangios. aišku, kalbu apie bevardes. pvz man labai dailios Dolly Couture suknytės (http://www.dollycouture.ne), bet jų kaina jau nemaža, tokią geriau siūtis arba ieškoti pigesnio varianto mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=something else,2009 03 31, 09:21]
aha, būtent apie tokius ir kalbu drinks_cheers.gif tik bent jau aš tame 'klijavime' neturiu patirties, tai reiktų vis tiek iš anksto tą laikymą išbandyti biggrin.gif

Išbandžiau aš tą laikymą - iki ryto prašokau assa.gif
tik svarbu tinkamą pasirinkti, brangesnį ir plonesnį!
Atsakyti
[quote=ana-banana,2009 03 31, 08:31]
[quote=something else,2009 03 31, 09:21]
Išbandžiau aš tą laikymą - iki ryto prašokau assa.gif
tik svarbu tinkamą pasirinkti, brangesnį ir plonesnį!
[/quote]
ir as esu isbandziusi - ir nenusivylusi -tiesa, as pradzioj isbuvau viena diena darbe - su vaiksciojimais, lekiojimais ir t.t. - tada nusiraminau - ir pobuvi atbuvau... ax.gif
Atsakyti
Man sita visai nieko, gana kukli
Atsakyti