Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

user posted image

paklode isikele, bet suknele trumpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 16, 21:14)
paklode isikele, bet suknele trumpa smile.gif
Man graži bigsmile.gif
Atsakyti
jei nepyksit uz paklodes dar:
user posted image
user posted image

sios kazkokia labai idomi medziaga
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Žiūriu, kad nemažai suknelių yra man šiek tiek per trumpos. smile.gif Kažkaip nelabai įsivaizduoju savęs su kaikuriom smile.gif

O ši kokia graži, tokia lengvutė, trumputė wub.gif
user posted image
Atsakyti
man paciai asmeniskai irgi labiausiai toks ilgis kaip paskutines pacituotos, su trumpuciu sijoneliu jausciausi nejaukiai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 16, 21:41)
man paciai asmeniskai irgi labiausiai toks ilgis kaip paskutines pacituotos, su trumpuciu sijoneliu jausciausi nejaukiai

drinks_cheers.gif
Žinot, su tokiais grožiais man visus norus sujaukt galima lotuliukas.gif
Atsakyti

oi nenoriu nieko sujaukti, tik ikvepimo truputi smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
na paskutine
user posted image
Atsakyti
Odora, įnešėt gaivos į temą 4u.gif

O man pačiai (galvoju apie galimybę per savo vestuves būti su trumpa suknele) jūsų įkeltos suknelės gražios, tačiau per ilgos. Man, asmeniškai gražiausias ilgis - nedengiantis kelių arba daug aukščiau jų, kaip antrasis modelis paskutiniame poste.
Kol yra ką gražaus parodyti (apie kojas biggrin.gif ), nematau tikslo kam jas slėpti, kaip tik norisi pabrėžti...

O šiaip, dauguma klasikinio stiliaus suknelių mano manymu yra per daug įpareigojančios, reikalaujančios būti solidžiai bei susikausčiusiai tą dieną. Norisi valiūkiškumo, žaismingumo rolleyes.gif

Paskutiniame Odoros poste, 1-oji suknelė su nuotaka (jei neklystu, o gal čia tik fotosesija) atrodo pasakiškai rolleyes.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 01 16, 22:14)

Atsiprašau, kad gal ne į temą, bet tos moters su raudona suknele man kojos įstrigo. Kokios purvinos ar apžėlę biggrin.gif ar man čia tik kompas vaiduokliuoja g.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 17 sausio 2010 - 09:44
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 17, 10:47)

Atsiprašau, kad gal ne į temą, bet tos moters su raudona suknele man kojos įstrigo. Kokios purvinos ar apžėlę  biggrin.gif  ar man čia tik kompas vaiduokliuoja  g.gif  hihihi.gif

būčiau nepastebėjusi, bet kad pasakėt, tai ir atkreipiau dėmesį, manau, kad čia pigmentinės dėmės, nes jų yra ir ant rankų. Nesmagus reikalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 17, 10:47)

Paskutiniame Odoros poste, 1-oji suknelė su nuotaka (jei neklystu, o gal čia tik fotosesija) atrodo pasakiškai  rolleyes.gif  wub.gif

cia buvo tikros vestuves, kitu foto buvo su sveciais ir tt smile.gif
Atsakyti
O man kaip tik nesinorėtų suknelių aukščiau kelių, tokių mini. Man kartais jos per vulgariai atrodo. smile.gif
Pati sau norėčiau iki kelio vidurio, man pats gražiausias ir tinkamiausias ilgis. bigsmile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
paskutinej foto stiliukas labai fainas ir sukuosena i tema su suknele smile.gif
Atsakyti