Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Nervuota:) @ 2010 01 13, 02:27)

Va apie šitą kažkada mąsčiau g.gif man ji tokia princesiškaaa bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Išvis, dievinu beveik visas Sherri Hill kolekcijos suknutes. Man pastoviai akys raibsta nuo jų. Hipnozė kažkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2010 01 13, 01:27)

QUOTE(Blondie* @ 2010 01 13, 10:47)

Man jos abi per trumpos. mastau.gif Kitoms gražu, sau ne schmoll.gif lotuliukas.gif
Ir ta kur su rožine juosta, pakeisčiau tą saplvą. Nemėgstu jokių ružavų spalvų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 11:56)
Man jos abi per trumpos. mastau.gif Kitoms gražu, sau ne schmoll.gif  lotuliukas.gif
Ir ta kur su rožine juosta, pakeisčiau tą saplvą. Nemėgstu jokių ružavų spalvų. lotuliukas.gif

Aha, ilgis tai ir man rodos šiek tiek nepadorus hihihi.gif truputį ilginčiau, jei vis dėl to išsirinkčiau vilkėti trumpą suknią. Bet paplūdimy man taip žiūrėtųsi tokios pūstos flirt.gif rolleyes.gif
O tie rožiniai akcentai (auskarai, apyrankė, juosta) man irgi čia ne į temą, tiesiog per ryšku, akį rėžia biggrin.gif kažin kokia spalvytė labiau tiktų g.gif nors šiaip, kasdien, įprastomis vasaros dienomis mėgstu ryškias drabužių spalvas...
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 13, 12:07)
Aha, ilgis tai ir man rodos šiek tiek nepadorus  hihihi.gif truputį ilginčiau, jei vis dėl to išsirinkčiau vilkėti trumpą suknią. Bet paplūdimy man taip žiūrėtųsi tokios pūstos  flirt.gif  rolleyes.gif
O tie rožiniai akcentai (auskarai, apyrankė, juosta) man irgi čia ne į temą, tiesiog per ryšku, akį rėžia  biggrin.gif kažin kokia spalvytė labiau tiktų  g.gif  nors šiaip, kasdien, įprastomis vasaros dienomis mėgstu ryškias drabužių spalvas...

mastau.gif Aš galvoju apie mėlyną, žalią, oranžinę spalvas. smile.gif Išties nežinau kaip atrodytų, tačiau bent jau batukus tokių spalvų atradus esu labai labai gražius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 13:29)
mastau.gif Aš galvoju apie mėlyną, žalią, oranžinę spalvas.  smile.gif Išties nežinau kaip atrodytų, tačiau bent jau batukus tokių spalvų atradus esu labai labai gražius. biggrin.gif

Va, gerai sakai, tamsi mėlyna man patiktų, gražiai įsipaišo bigsmile.gif . Tik šitą modelį jau atmetusi, nes man ta juosta pradėjo nepatikt g.gif mastau.gif
Buvau kažkada į nuotakų sukneles įdėjusi tokią kitą trumputę, irgi Sherri Hill, nėriniuota, tai dabar ties ta užsikabliavusi... O kažin kaip su nuometu? Tu galvoji apie jį?

Nes aš tikriausiai būsiu palaidais, pagarbanotais plaukais, ir prie trumpos išvis ar dera jis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 13 sausio 2010 - 12:38
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 13, 12:37)
Va, gerai sakai, tamsi mėlyna man patiktų, gražiai įsipaišo  bigsmile.gif . Tik šitą modelį jau atmetusi, nes man ta juosta pradėjo nepatikt  g.gif  mastau.gif
Buvau kažkada į nuotakų sukneles įdėjusi tokią kitą trumputę, irgi Sherri Hill, nėriniuota, tai dabar ties ta užsikabliavusi... O kažin kaip su nuometu? Tu galvoji apie jį?

Nes aš tikriausiai būsiu palaidais, pagarbanotais plaukais, ir prie trumpos išvis ar dera jis  g.gif

Tamsiai mėlynos ir baltos derinys tikrai gražiai atrodo ir tinkamas prie vandens smile.gif
Dėl nuometo. Neturėsiu jo, nemėgstu ir nepatinka.
Buvo kilusi mintis, šukuosenų temoje buvo graži nuotaka su šviesių plaikų kuoduku apjuostu balta juosta ir nuometu, tai aš gavoju vietoj baltos juostos mėlyną ir batelius tokius, ir žinoma be nuometo. smile.gif
Kol kas šios minties ir laikausi, kol kitų nekilo ir kažko naujo neužmačiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 13 sausio 2010 - 12:44
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 13:44)
Tamsiai mėlynos ir baltos derinys tikrai gražiai atrodo ir tinkamas prie vandens smile.gif
Dėl nuometo. Neturėsiu jo, nemėgstu ir nepatinka.
Buvo kilusi mintis, šukuosenų temoje buvo graži nuotaka su šviesių plaikų kuoduku apjuostu balta juosta ir nuometu, tai aš gavoju vietoj baltos juostos mėlyną ir batelius tokius, ir žinoma be nuometo. smile.gif
Kol kas šios minties ir laikausi, kol kitų nekilo ir kažko naujo neužmačiau. biggrin.gif

Skamba gerai smile.gif

O aš ir taip nelabai įsivaizduoju savęs su nuometu, man išvis jis atrodo užgožia, paslepia plaukų ir šukuosenos grožį. Nors pažiūrėti gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 13, 12:53)
Skamba gerai  smile.gif

O aš ir taip nelabai įsivaizduoju savęs su nuometu, man išvis jis atrodo užgožia, paslepia plaukų ir šukuosenos grožį. Nors pažiūrėti gražu  lotuliukas.gif

Čia tik skamba. biggrin.gif Kaip įgyvendinti dar negalvoju. hihihi.gif

Na, žiūrint kaip jis yra segamas. Jei ant plaukų, tai žinoma užgožia, o pas tą nuotaką buvo po kuoduku. Gražiai atrodė.
Mes čia truputį ne į temą kalbam. Ale pastebėjau, kad nėra vienos temos kurioje galima būtų aptarti viską be išimties. smile.gif Dėl nuometų, tai man napatinka nėrinuoti, kurie yra ilgi ir velkasi žeme, taip pat nemėgstu trumpų. Lygus, be nieko man gražu, tačiau pasižiūrėt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 13, 14:04)
Čia tik skamba. biggrin.gif Kaip įgyvendinti dar negalvoju. hihihi.gif

Na, žiūrint kaip jis yra segamas. Jei ant plaukų, tai žinoma užgožia, o pas tą nuotaką buvo po kuoduku. Gražiai atrodė.
Mes čia truputį ne į temą kalbam. Ale pastebėjau, kad nėra vienos temos kurioje galima būtų aptarti viską be išimties. smile.gif  Dėl nuometų, tai man napatinka nėrinuoti, kurie yra ilgi ir velkasi žeme, taip pat nemėgstu trumpų. Lygus, be nieko man gražu, tačiau pasižiūrėt. smile.gif

Tai eidamos per visas temas ir išsiplepam hihihi.gif

Na man gražu ilgi, tiesūs. Ir nėriniuoti, išsiuvinėti patinka, tik, ne per visą nuometo ilgį mastau.gif o trumpi tai vienareikšmiškai - ne schmoll.gif

Atsakyti
imeskit kuri gyvu nuotrauku smile.gif na, bet cia turbut renkasi tos, kurios dar netekejo biggrin.gif
Atsakyti