Ačiū
Aš pati Vilniuje Siuvėja irgi turiu, kuri siuva vestuvines, progines ir kitokias suknutes Be to, galvoju ir apie patį J. Statkevičių
Iš pradžių vestuves planavom vienaip ir jau rodos modeliuką suknelės turėjau. O kadangi viskas apsivertė aukštyn kojomis, vestuvės vyks vasarą kurorte tai reikėjo viską pergalvoti. Ilga plevenanti suknelė man netinka, todėl perėjau prie trumpos.
Ir jau daug idėjų tam turiu
Tačiau jei tik ko reikės, žinosiu kur galiu kreiptis.
Man trumpos vestuvines sukneles yra grazu ir idomu, bet tik tuo atveju, jeigu tinka nuotakos figurai. Pvz., jei nuotaka stambi ir kojos yra tokios, kad geriau ju nerodyti, nemanau, kad tokia suknele jai tiks. Arba ir plonu nuotaku buna, kuriu kojos negrazios, kaip kokie degtukai. Cia nieko asmeniskai nenoriu izeisti, tai tik bendriniai pamastymai. Kadangi pati esu ne is plonuju, tai man net dilemos nekilo-trumpa ar ilga suknele. Pasirinkau tokia, kad atrodziau kokiais 5 -7 kilais lengvesne ir daugelis stebejosi, kada spejau taip suploneti Nors ir pries vestuves neblogai sukudau-savaime
Prieš renkantis suknelę, apskritai reikėtų save iš šalies labai kritiškai įvertinti. Peržiūrėti turimas nuotraukas, pasistaipyti prieš veidrodį ir pamatyti ko nereikia, ką reiktų pridengti, o kas gražu ir ką galima rodyti.
Man trumpiausias ilgis koks galėtų būti, tai tik keli cm aukščiau kelių. Aukščiau jau man nebegražu ir vulgaroka. Nors kojos lieknos gražios, klubai nėra platū ir dideli. O geriausiai tai vos žemiau kelių arba ties kelių viduriuku. Tada gražiausiai man tinka.
O su ta suknlele, kurią įdėjau, J. Statkevičiaus, tai manau krūtinė labai gražiai atrodytų. O ir modeliukas man tinka, nes tokio modelio jau vieną turiu.
Man trumpiausias ilgis koks galėtų būti, tai tik keli cm aukščiau kelių. Aukščiau jau man nebegražu ir vulgaroka. Nors kojos lieknos gražios, klubai nėra platū ir dideli. O geriausiai tai vos žemiau kelių arba ties kelių viduriuku. Tada gražiausiai man tinka.
O su ta suknlele, kurią įdėjau, J. Statkevičiaus, tai manau krūtinė labai gražiai atrodytų. O ir modeliukas man tinka, nes tokio modelio jau vieną turiu.
QUOTE(Kibutis @ 2009 12 29, 21:18)
Be to, žinau labai gerą siuvėją, gaila, Marijampolėj, kuri siuva vestuvines sukneles, jas siuvinėja rankomis ir padaro viską, ko tik užsigeidžiat. Jei domina, rašykit, duosiu kontaktus
Ojei jei galima man prasitarkite pirmai. Buvau SM davusi užklausą dėl gerų siuvėjų Marėj, bet nieko tinkamo ir negavau. Tai jei galit, man tyliai pakuždėkit kontaktus į AŽ
http://www.viktorijo...vine-suknele-3/
noreciau kazko panasaus kaip pirma arba antra suknele nuorodoje..jau seniai manau, kad mano vestuvine suknele bus trumpa
noreciau kazko panasaus kaip pirma arba antra suknele nuorodoje..jau seniai manau, kad mano vestuvine suknele bus trumpa
..
Ogo kiek Dieter pridėjusi čia grožybių... Net kai pati svaigau dėl trumpos suknelės, tiek nebuvau mačiusi
Pati tekėjau gruodį su paprasčiausia trumpa suknute - tik metrikacijoj, o jau bažnyčiai nusprendžiau vis tik ieškotis ilgos ir pūstos
Pasirodau kaip tai atrodė:
Pati tekėjau gruodį su paprasčiausia trumpa suknute - tik metrikacijoj, o jau bažnyčiai nusprendžiau vis tik ieškotis ilgos ir pūstos
QUOTE(Olita @ 2010 01 12, 11:47)
Graži paprasta suknutė.
Tik man batai labai krito į akis. Nelabai jie man tokio 'pusinio' ilgio čia dera. Jau nekalbant apie kulna ir jų smailumą.
QUOTE(Dieter @ 2010 01 12, 12:56)
Graži paprasta suknutė.
Tik man batai labai krito į akis. Nelabai jie man tokio 'pusinio' ilgio čia dera. Jau nekalbant apie kulna ir jų smailumą.
Tai man ir pačiai nedera - suknutė paprastos geros mergaitės, o batai tokie... sterviški, nerandu kito žodžio, bet kitokių neradau Mano koja labai siaura
Bet tai su tais batais tiek tebuvau - pusvalandį kokį
QUOTE(Olita @ 2010 01 12, 13:01)
Tai man ir pačiai nedera - suknutė paprastos geros mergaitės, o batai tokie... sterviški, nerandu kito žodžio, bet kitokių neradau Mano koja labai siaura
Pasitaiko
O suknutę siuvotės ar pirkot?
QUOTE(Dieter @ 2010 01 12, 14:08)
Pirkau, iš pradžių net nenorėjau matuotis, ant pakabos netraukė ji manęs, o paskui ėmiau ir nusipirkau. Norėjome tam susirašymui kuo mažiau pinigų išleisti, kad tikrajam baliui daugiau liktų bet norėjau vis tiek "nuotakiškai" atrodyti bent kiek