Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(saulyteee @ 2009 12 06, 16:15)
Na ten tikrai ne mano foto mirksiukas.gif  aš dar tik drauges ištekinu biggrin.gif  tad ir vis apsilankau šiuose forumuose blush2.gif
Tai aš taip ir supratau, kad čia ne jūsų. smile.gif Aš irgi noriu ištekinti pirmiau savęs drauges hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image

Atsakyti
kad ir kiek ziurejau kitu idetas ar savo isgooglintas, bet sau dar idealios niekur neradau sad.gif net nzn kaip sugalvot, kokios noriu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 06, 17:44)
kad ir kiek ziurejau kitu idetas ar savo isgooglintas, bet sau dar idealios niekur neradau sad.gif net nzn kaip sugalvot, kokios noriu biggrin.gif
user posted image

Dar rasit, nesisielokit, čia dauguma su tokia pat problema mirksiukas.gif
Ši paskutinė gražiausia wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vis uzsuku i si skyreli pasmalsauti, nes pati save visada isivaizdavau su ilga suknele, bet kuo toliau tuo dazniau susimastau: "o gal is tiesu trumpa vestuvine suknele butu optimaliausias variantas...?" g.gif pagalvojus tai ir pigiau iseitu, ir patogu ir dar grazu varianta issirinkti galima.... gerai kad dar nemazai laiko iki vestuviu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 12 06, 19:52)
vis uzsuku i si skyreli pasmalsauti, nes pati save visada isivaizdavau su ilga suknele, bet kuo toliau tuo dazniau susimastau: "o gal is tiesu trumpa vestuvine suknele butu optimaliausias variantas...?" g.gif  pagalvojus tai ir pigiau iseitu, ir patogu ir dar grazu varianta issirinkti galima.... gerai kad dar nemazai laiko iki vestuviu smile.gif  biggrin.gif

na, kol as nepamaciau graziu trumpu, net neisivazidavau, kad galima teket su trumpa smile.gif bet dabar tai jau tik trumpos noriu.. nors kartais ir ilgos uzsimanau, bet tikrai ne pustos smile.gif svarbiausia, lengva, romantiska, plonos plonytes medziagos.. nenoriu but kaip is karnavalo su didziausia konstrukcija ant saves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 12 06, 19:52)
vis uzsuku i si skyreli pasmalsauti, nes pati save visada isivaizdavau su ilga suknele, bet kuo toliau tuo dazniau susimastau: "o gal is tiesu trumpa vestuvine suknele butu optimaliausias variantas...?" g.gif  pagalvojus tai ir pigiau iseitu, ir patogu ir dar grazu varianta issirinkti galima.... gerai kad dar nemazai laiko iki vestuviu smile.gif  biggrin.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 06, 20:39)
na, kol as nepamaciau graziu trumpu, net neisivazidavau, kad galima teket su trumpa smile.gif bet dabar tai jau tik trumpos noriu.. nors kartais ir ilgos uzsimanau, bet tikrai ne pustos smile.gif svarbiausia, lengva, romantiska, plonos plonytes medziagos.. nenoriu but kaip is karnavalo su didziausia konstrukcija ant saves biggrin.gif
Aš irgi apie trumpą suknelę net nebuvau pagalvojus. Turiu dvis ilgas sukneles favorites. smile.gif Tačiau atrandu ir trumpų labai gražių, kurias tikrai norėčiau dėvėti. biggrin.gif
Tik MB sakė, kol nepamatys gražios, tol man jokių šansų vilkėti trumpą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 06, 20:52)
Aš irgi apie trumpą suknelę net nebuvau pagalvojus. Turiu dvis ilgas sukneles favorites. smile.gif Tačiau atrandu ir trumpų labai gražių, kurias tikrai norėčiau dėvėti. biggrin.gif
Tik MB sakė, kol nepamatys gražios, tol man jokių šansų vilkėti trumpą. biggrin.gif

na, man tik dar truputuka baisoka bus siutis, jei rasiu kokia grazia smile.gif o jei nepataikys, ar medziaga ne tokia parinks.. ir siaip, as ne manekenes ugio, tai ne viskas tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 06, 21:04)
na, man tik dar truputuka baisoka bus siutis, jei rasiu kokia grazia smile.gif o jei nepataikys, ar medziaga ne tokia parinks.. ir siaip, as ne manekenes ugio, tai ne viskas tiks biggrin.gif
Gera siuvėja, gera idėja ir viskas įmanoma. mirksiukas.gif Nors tas jauduliukas ar suprato ko noriu, ar gerai bus, ar ko nepadarys ne taip, visada išlieka, net siuvantis paprastą sijoną. smile.gif
O dėl ūgio nesijaudinkite taip labai. Aš irgi ne manekenės ūgio, tačiau prieš siuvantis siukneles, o jų turiu nemažai, išsimatuoju daugelį parduotuvėje, kad matyčiau kaip atrodau, koks ilgis tinga, koks kirpimas. mirksiukas.gif Juk nekainuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 06, 21:19)
Gera siuvėja, gera idėja ir viskas įmanoma. mirksiukas.gif Nors tas jauduliukas ar suprato ko noriu, ar gerai bus, ar ko nepadarys ne taip, visada išlieka, net siuvantis paprastą sijoną. smile.gif
O dėl ūgio nesijaudinkite taip labai. Aš irgi ne manekenės ūgio, tačiau prieš siuvantis siukneles, o jų turiu nemažai, išsimatuoju daugelį parduotuvėje, kad matyčiau kaip atrodau, koks ilgis tinga, koks kirpimas. mirksiukas.gif Juk nekainuoja. mirksiukas.gif

nu jo, rimtai, reiks vis pasimatuot kokia suknele, kai busiu pardese smile.gif
kartais gi buna, grazi pasakiska, o pasimatavus dingsta grozis smile.gif arba atvirksciai smile.gif na, o siutis tai vis maziau rizikos, nei siustis is interneto smile.gif
Atsakyti