Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(ana-banana @ 2009 07 29, 15:13)
radau vieną foto, kuri ir taip jau vieša - tai pasirodau biggrin.gif

http://www.wed.lt/lt...id/89/idd/7419/

super.. wub.gif wub.gif wub.gif nzn bet man kazkaip kiek ziuriu nuotraukas pacios laimingiausios ir spinduliuojancios nuotakos su trumpom.. biggrin.gif tikiuos ir ash taip pat busiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2009 07 29, 18:39)
Labai simpstiskai atrodet! ;] tik keista, jog atvirais bateliais ir su pedkelnem buvot  4u.gif

o kas sakė, kad negalima su atvirais bateliais ir su pėdkelnėm?
labai gražu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 07 29, 23:49)
super..  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nzn bet man kazkaip kiek ziuriu nuotraukas pacios laimingiausios ir spinduliuojancios nuotakos su trumpom..  biggrin.gif  tikiuos ir ash taip pat busiu.. lotuliukas.gif

ačiū wub.gif
Garantuoju, kad taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 07 30, 06:41)

o veliuma nuomavaisi?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 07 30, 08:36)
o veliuma nuomavaisi?..  ax.gif

man siuvėja pasiuva , kartu su suknele
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 07 30, 07:37)
man siuvėja pasiuva , kartu su suknele

aishq, aciu.. 4u.gif nes man veliumas didziausias galvos skausmas, suknele pasisiuvau, o veliuma lyg ir buvau ishsirinkus apie koki svajojau, bet pasirodo jis jau uzsakytas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 07 30, 07:41)

Man labai patinka toks stiliukas.... baltos pedkelnes ir atviri bateliai Super thumbup.gif

Bet pati bijau detis baltas pedkelnes, manau kojas storins blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 07 29, 16:13)
radau vieną foto, kuri ir taip jau vieša - tai pasirodau biggrin.gif

http://www.wed.lt/lt...id/89/idd/7419/

sveikinu! is tiesu, dailiai atrodote thumbup.gif nera prie ko prikibt smile.gif patinka kad pedkelnes baltos- labai sventiskai atrodo. aisku, kai kojos grazios, tai galima ir baltas detis.
o modeli kas sugalvojo? atrodo dailiai pasiuta. Koks audinukas suknutes?
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 07 30, 22:21)
sveikinu! is tiesu, dailiai atrodote  thumbup.gif  nera prie ko prikibt smile.gif patinka kad pedkelnes baltos- labai sventiskai atrodo. aisku, kai kojos grazios, tai galima ir baltas detis.
o modeli kas sugalvojo? atrodo dailiai pasiuta. Koks audinukas suknutes?

blush2.gif ačiū smile.gif
modeliuką sugalvojau pati, o medžiagos šilkas (negrynas, todėl toks standus ir gražiai besilamdantis), tiulis, ir viršuje šiek tiek kitokios medžiagos... ten jau siuvėja derino. O pasiūta suknelė tikrai nepriekaištingai - likau labai labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 07 31, 08:20)
blush2.gif  ačiū smile.gif
modeliuką sugalvojau pati, o medžiagos šilkas (negrynas, todėl toks standus ir gražiai besilamdantis), tiulis, ir viršuje šiek tiek kitokios medžiagos... ten jau siuvėja derino. O pasiūta suknelė tikrai nepriekaištingai - likau labai labai patenkinta wub.gif

o jei nepaslaptis kiek kainavo tokios sukneles pasiuvimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arinka @ 2009 07 31, 10:15)
o jei nepaslaptis kiek kainavo tokios sukneles pasiuvimas?  ax.gif

tikrai ne paslaptis, su medžiagomis aš sumokėjau 1200 smile.gif mano manymu nelabai daug

pasiuvimas 900 + medziagos (jos gavosi labai pigios - su siuveja gerai uztaikėm biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 07 31, 10:29)
tikrai ne paslaptis, su medžiagomis aš sumokėjau 1200 smile.gif mano manymu nelabai daug

pasiuvimas 900 + medziagos (jos gavosi labai pigios - su siuveja gerai uztaikėm biggrin.gif)

o kiek laiko reiketu laukti? planuoju savo vestuves rugsejo 25 tai vat nzn ar uztektinai laiko sukneles siuvimui .... g.gif

siaip as tai daugiau linkusi pirkt arba nuomotis, nes siutis tai baisu kad nepatiks rezultatas blink.gif

Atsakyti