Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

nelabai nelabai..kaip Pege is Elo Bandzio
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2009 04 29, 18:44)
Sveikos merginos,

As tai isvis esu pries ilgas sukneles ir visus tuos tortus  blush2.gif  nepykit, bet tikrai nieko nenoriu izeist, tik savo asmenine nuomone issakiau. Siaip man grazu ant kitu, bet ant saves tai niekaip neuzdeciau, taigi esu 100% uz visoki nestandarta  biggrin.gif

Kaip Jums tokia: as tik korseto virsu noreciau pakeist, kad lygus butu

http://www.rdlf.lt/k...mas.php?img=312
Lauksiu Jusu komentaru  4u.gif

o man irgi liux thumbup.gif nes jau visi sanpatrikai ir soterai rolleyes.gif pati ieskojau ko nors originalesnio ir nestandartinio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2009 04 29, 19:44)
Sveikos merginos,

man labai liux, mano skonio suknele thumbup.gif tik as imciau balta, ne geleta apacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2009 04 29, 18:44)
Sveikos merginos,

As tai isvis esu pries ilgas sukneles ir visus tuos tortus  blush2.gif  nepykit, bet tikrai nieko nenoriu izeist, tik savo asmenine nuomone issakiau. Siaip man grazu ant kitu, bet ant saves tai niekaip neuzdeciau, taigi esu 100% uz visoki nestandarta  biggrin.gif

Kaip Jums tokia: as tik korseto virsu noreciau pakeist, kad lygus butu

http://www.rdlf.lt/k...mas.php?img=312

Suepr thumbup.gif man viskas kas neilga - labai gražu biggrin.gif
pritariu merginoms, dėl tos gelėtos apačios - nlb man(arba jei spalvos kitos būtų tai gal ir nieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 30, 08:32)
Suepr thumbup.gif  man viskas kas neilga - labai gražu biggrin.gif
pritariu merginoms, dėl tos gelėtos apačios - nlb man(arba jei spalvos kitos būtų tai gal ir nieko  wub.gif

Sveikos,

Dekinga uz komentarus, 4u.gif

Siaip del to is uzsikabinau uz sios suknios, kad apacia geleta blush2.gif bet tai sakau, kad korseto modelis bus kitas tai visai ne kaip Peggy atrodysiu blush2.gif

Na cia as tik pasidalinau savo nuomone ir gal dar kam nors tiks biggrin.gif
Atsakyti
mano issirinktosios smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
labai grazios.. bigsmile.gif ir dar patiko ta ideja baltu kojinaiciu su juodais batukais, graziai cia ziuris.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 05 01, 22:29)
labai grazios..  bigsmile.gif ir dar patiko ta ideja baltu kojinaiciu su juodais batukais, graziai cia ziuris..  ax.gif

cia batukai tokie, pirstai atviri smile.gif
Atsakyti
niekad nepagalvojau apie trumpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 01, 21:30)
cia batukai tokie, pirstai atviri smile.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 05 04, 12:00)

blink.gif kaip karnavale. neskoninga ir tiek.
Atsakyti