Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(ana-banana @ 2009 04 16, 14:24)
nėra konkretaus smile.gif
parodžiau siuvėjai kelis variantus, tai viršus iš vieno, apačia iš kito, dėl to ir jaudinuosi, kaip gausis.
nes toks labai neaiškus man pačiai kol kas biggrin.gif

žinau, kad bus nuoga nugarytė, ir šiaip tokia atvira smile.gif
iki kelių ir papūsta, su pasijoniukais

oi bus įdomu rytoj smile.gif

lauksim ispudziu ir nuotrauku! 4u.gif
Atsakyti
Vilniuj siuvuosi.
prigriebsiu ryt fotika, bet jauciu dar kai naizdas negalutinis, tai nelaabi graziai gali atrodyti.
butinai pasidalinsiu.

o kaip Jūsų suknelių reikalai?
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 16, 14:15)
Vilniuj siuvuosi.
prigriebsiu ryt fotika, bet jauciu dar kai naizdas negalutinis, tai nelaabi graziai gali atrodyti.
butinai pasidalinsiu.

man tai vargas su siuknelem doh.gif jau pradėjau kvietimais, žiedais rūpintis, o suknelė dar nerasta. blink.gif
aš ir vis neatmetu idejos siūtis, nes salonuose dar neužmačiaus tokios kad 100% patiktų. O jei nepalaptis kiek pvz kainuos siuvimas + medžiagos? ir per kiek laiko žada pasiūti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 04 16, 15:25)
man tai vargas su siuknelem  doh.gif  jau pradėjau kvietimais, žiedais rūpintis, o suknelė dar nerasta.  blink.gif 
aš ir vis neatmetu idejos siūtis, nes salonuose dar neužmačiaus tokios kad 100% patiktų. O jei nepalaptis kiek pvz kainuos siuvimas + medžiagos? ir per kiek laiko žada pasiūti?  4u.gif

as dar nzn kiek kainuo siuvimas. Bet medziaga patinkanti labai nebrangi, 25 lt uz metra. mano suknelei jos reiks apie 6-7 metru, tai medziagos kaina tik apie 150-170 Lt. Ziuresim kiek darbas kainuos. zada per pora savaiciu smile.gif Na, man jau nebelabai ir laiko daug liko blush2.gif
Atsakyti
pasiuvimas mna kainuos apie 900, už medžiagas kol kas sumokėjau 200, manau dar biški prisidės (pigiai medžiagos gavosi)
o ir kiek jos reikia trumpai suknutei. sakiau, kad suknute noriu tureti jau birzelio men.

tai sake bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 16, 14:30)
pasiuvimas mna kainuos apie 900, už medžiagas kol kas sumokėjau 200, manau dar biški prisidės (pigiai medžiagos gavosi)
o ir kiek jos reikia trumpai suknutei. sakiau, kad suknute noriu tureti jau birzelio men.

tai sake bus wub.gif

tai labai normaliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau čia tiesiog puikiai!
o svarbiausia, kad suknelė bus tik mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 16, 13:15)

mano medziaga jau keliauja.. wub.gif kai radau kokios noriu Lt, jos buvo tik 1.3m like ir kaina 249 lt uz metra, o ebay kaip tik tokia pacia per aukciona nusipirkau laaabai pigiai, tai jau kita savaite pas siuveja zygiuosiu.. na aishq dar pamushalui, kad papusta butu, tos medziagos reikia, bet jau jos ne problema cia gaut.. o pasiuvimas kiek klausinejau tai 300-400 manosios.. ax.gif
Atsakyti
nebrangus pasiuvimas smile.gif
Vilnuje?

kokia ten medžiagą išsirinkai už tokią kosminę kainą ? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 16, 14:18)
nebrangus pasiuvimas smile.gif
Vilnuje?

kokia ten medžiagą išsirinkai už tokią kosminę kainą ?  ohmy.gif

Kaune.. smile.gif o medziaga zakardine, cia manau dar daug padaro itaka lt audiniu parduotuvem, kad nelabai turi pasirinkimo arba pirki arba ne.. nes nedaug audiniu parduotuviu
user posted image
geresnio pvz neradau, blush2.gif bet tokio rashto medziaga, balta..
Atsakyti
Labai graziai ir stilingai atrodo 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
villga , nuostabi medžiagytė. jaučiu suknutė arodys
thumbup.gif
Atsakyti