Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

visas buvusias ir būsimas nuotakas kviečiame dalintis idėjomis ir sumanymais wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 20 kovo 2009 - 23:48
sena temelė 4u.gif
Atsakyti
pirmoji kokia grazi... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites ax.gif siandien matavausi tokia suknele kur priekyje trumpiau, o gale uodega, tokia pusta visa ax.gif visai patiko man 4u.gif , bet matosi kad suknele nuomota kelis kartus jau, o kaina 2000lt uzsisauke doh.gif gal zinot kur dar kokiu nors panasiu kaune issinuomuot galima? blush2.gif
Atsakyti
radau kazka panasaus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimmel @ 2009 03 21, 19:06)
radau kazka panasaus ax.gif

rimmel, labai labai panasia maciau salone Milana. Dabar suknute nauja, nuoma 1000Lt smile.gif pati matavausi, labai grazi.., tik man toks virsus netinka sad.gif

PS Sorry nepastebejau kad esi is Kauno.. bet garantuotai Vilniuje yra, gali net jiems paskambinti uzklausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariquita: 22 kovo 2009 - 00:07
QUOTE(mariquita @ 2009 03 22, 01:06)
rimmel, labai labai panasia maciau salone Milana. Dabar suknute nauja, nuoma 1000Lt smile.gif pati matavausi, labai grazi.., tik man toks virsus netinka sad.gif

PS Sorry nepastebejau kad esi is Kauno.. bet garantuotai Vilniuje yra, gali net jiems paskambinti uzklausti smile.gif

aciu uz info mirksiukas.gif as kaip tik galvojau kad Vilniuje brangesnes sekneles blink.gif nera cia taip toli nuvaziuot, dar gal prie to pacio ir per kitus salonus prasishniukstineciau biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgalį Vilniaus salonuose ieškojau trumpos vetuvines sukneles, na ir galečiau tegti- liūdnas reikalas... prieš tai dar į tuos salonus, į kuriuos ėjau skambinau pasiklausinejau ar tikrai turi trumpų, kad be reikalo nevažinėti.
Kornelijoj Žemaitės g. turėjo porą, bet abi tokios pigios kičinės
Perloj Klaipėdos g. turi tik vieną
Milana laisvės pr. tokia kaip aukšiau foto rimmel įkelta, bet aš tokios nenoriu... verysad.gif
Elesenoj Sėlių g. sakė turi, bet savaitgalį ten labai jau sudėtinga prieiti, nes didelės eilės, o užrasymų nedaro...
Šiaip labai fainas salonas pasirodė Pronuptia Mėsinių g. ten turėjo 1 trumpą, bet ne tokią kokios tikėjausi, bet šiaip ir ilgų suknyčių gražių mačiau bigsmile.gif
Tai va, o aš savo vestuvėms norėčiau kažko panašaus į Liepos Kiauleikytės suknelę, tai nieko net panašaus neteko rasti...
Atsakyti
[quote=la_vita,2009 03 23, 10:29]
Savaitgalį Vilniaus salonuose ieškojau trumpos vetuvines sukneles, na ir galečiau tegti- liūdnas reikalas...

as tai jau susitaikiau, kad savo grazia trumpa suknele siusiuos !!!
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 03 23, 09:41)
as tai jau susitaikiau, kad savo grazia trumpa suknele siusiuos !!!

ash taip pat.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 03 23, 13:28)
ash taip pat..  wub.gif

koks modeliukas bus? ax.gif
Atsakyti
o tavo ana-banana, jei ne paslaptis koks? ax.gif
Atsakyti