A. Baukutės vaikai: Gintarė, Vakaris, Rapolas ir Anupras
QUOTE(Elzė @ 2011 01 30, 20:35)
A. Baukutės vaikai: Gintarė, Vakaris, Rapolas ir Anupras
nu tam Anuprui tai nenuskilo...pirmųjų trijų vaikų vardai kaip vardai,o tas Anupras

QUOTE(GiedrėM @ 2011 02 19, 13:00)
ale kada ji spėjo tą ketvirtą vaiką pasigimdyt. Šian net akys išsoko,kai pamačiau,bet šiiap visų jos vaikų vardai norma

QUOTE(Ramunita @ 2011 02 19, 22:03)
nu tam Anuprui tai nenuskilo...pirmųjų trijų vaikų vardai kaip vardai,o tas Anupras

Iprasti reikia, kad cia gali buti ir vaiko vardas, o ne tik seno diedo

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 19, 21:48)
Iprasti reikia, kad cia gali buti ir vaiko vardas, o ne tik seno diedo
Man Rapolas anksciau labai diediskai skambedavo, bet ziuriu forume ne viena mamyte taip suneli pavadinusi, tai pamazu visai nieko vardas pasidare 

man dar nepasidarė...

Papildyta:
Anupro padėtį mano akyse gerina tai, kad Dirvelė mielas ir teisingas personažas

anupras su rapolu man vienoj eilėj. labai.... seniokiški. neįsivaizduoju mažylių tokiais vardais.
Rapolas man dar dar, bet ir tai nelabai, o Anupras tai senuko vardas. Vaiko tokiu vardu neisivaizduoju, o mazybiniai skamba tragiskai 
Papildyta:
man irgi nepatinka. Pradzioj grazu buvo, bet kai darzelyje grupeje sesios Lejos, dvi Tejos, tai ziauru

Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 07, 03:11)
man irgi nepatinka. Pradzioj grazu buvo, bet kai darzelyje grupeje sesios Lejos, dvi Tejos, tai ziauru

QUOTE(Ramunita @ 2011 02 19, 19:03)

Vardas kaip vardas. Net visai normalus.
Ir kas, beje, sukūrė taisykles (ne)normaliems vardams? Ir kodėl visi žmonės turi įtilpti į kažkieno sukurtas normas?
tikrai ne visi tėvai priivalo galvot kaip vaikui tam tikru laiku tam tikroj erdvėj su tam tikru vardu gyventi