Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios galimybės šiuo metu gauti būsto paskolą?

QUOTE(taniuffka @ 2012 11 07, 18:25)
Gavome 370 tūkst. Lt, pajamos buvo virš 4 tūkst.

Pas mus labai panaši situacija.
Tik prašoma suma mažesnė.
Dabar gyvenu ant adatų, laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuffka @ 2012 11 01, 18:01)
Aš irgi dabar motinystės atostogose, prieš savaitę paėmėme paskolą. Bankas visiškai nežiūri į pajamas, kurios buvo prieš motinystę. Ir jiems visiškai nesvarbu kada aš planuoju grįžti į darbą.
Mano pavyzdys: motinystės atostogas pasirašiau 2 metams, bet planuoju antrais metais dirbti, tai kai kurie bankas net nevertina, kad dabar aš gaunu 70proc., jie iį karto žiūri ką aš gausiu kitais metais (40 proc.), neįmanoma buvo įrodyti, kad kitais metais dirbsiu. O ir pajamos iki tol buvo vos ne trigubai didesnės.
Vienu žodžiu, aišku, kad reikia bandyti savo laimę, bet gal reikės iš savo lėšų daugiau susimokėti.
Sekmės  4u.gif

keista g.gif koks čia bankas taip vertino būsimas pajamas?
dirbančiam žmogui tai buvusias gautas pajamas skaičiuoja, o ne į priekį. Tai truputį neloiškai atrodo, kad motinystės pašalpą į priekį žiūrėtų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

gyvenu ne LT tad tiek prasyma tiek kitus dokumentus siunciau tik kaip skanuotas versijas prasydama paskolos Lietuvoje. Pirmas zmogutis pasitaike mazai ka nusimanantis ir menesi mykiantis, kad uztruks gauti paskola kol mane patikrins (suprask - gi tu is uzsienio). Parasius skunda i banka del beprasmisko laiko gaisimo, mano skanuotai siustas prasymas ir kiti dokumentai buvo perimti konsultantes moters ir NT paskola patvirtinta per 3-4 dienas.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2013 03 21, 16:35)
keista  g.gif  koks čia bankas taip vertino būsimas pajamas?
dirbančiam žmogui tai buvusias gautas pajamas skaičiuoja, o ne į priekį. Tai truputį neloiškai atrodo, kad motinystės pašalpą į priekį žiūrėtų  unsure.gif

Žinokit mūsų situacijoje irgi žiūri, kad gausiu ale 40% buvusio atlyginimo po metų.
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2013 03 21, 16:35)
keista  g.gif  koks čia bankas taip vertino būsimas pajamas?
dirbančiam žmogui tai buvusias gautas pajamas skaičiuoja, o ne į priekį. Tai truputį neloiškai atrodo, kad motinystės pašalpą į priekį žiūrėtų  unsure.gif

Bet koks normalus bankas, kad ir skaičiuodamas šios dienas pajamas, pasižiūri į tai, kas gali būti ateityje.
Atsakyti
labas vakaras, musu pajamos 3000 (dvieju asmenu seima), kokia galimybe gauti 170000lt? pradiniu 15% turime. pasidalinkite savo patirtimis imant paskolas su mazesnemis pajamomis
Atsakyti
QUOTE(eimantaszz @ 2014 02 02, 23:40)
labas vakaras, musu pajamos 3000 (dvieju asmenu seima), kokia galimybe gauti 170000lt? pradiniu 15% turime. pasidalinkite savo patirtimis imant paskolas su mazesnemis pajamomis

pas mene dabar sumazejusios pajamos, apie 2,5 kLt 2 asmenims. tai bankininke savaitgali skaiciavo, kad galeciau paimti 150000 paskola.
o siaip nuo banko priklauso. eikit ir teiraukites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 02 03, 12:14)
pas mene dabar sumazejusios pajamos, apie 2,5 kLt 2 asmenims. tai bankininke savaitgali skaiciavo, kad galeciau paimti 150000 paskola.
o siaip nuo banko priklauso. eikit ir teiraukites  4u.gif

as irgi per interneta bandziau su tomis skaiciuotemis busto zaisti, tai man irgi rodo, kad galima imti, aisku pas mus siek tiek daugiau iseina. Bet kai jau rasime savo svajoniu nama, tada jau rimtai eisiu po bankus
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2014 02 03, 10:42)
as irgi per interneta bandziau su tomis skaiciuotemis busto zaisti, tai man irgi rodo, kad galima imti, aisku pas mus siek tiek daugiau iseina. Bet kai jau rasime savo svajoniu nama, tada jau rimtai eisiu po bankus

na, as ne interneto skaiciuoklemis naudojausi. asmenine bankininke paskaiciavo.
tos inteneto skaiciuokles, kaip ir sakete - pasizaidimas. banke gali visai ka kita pasakyti. pvz., mano koleges ir jos vyro pajamos daugiau nei pakankamos, taciau bankas nusprende, kad dirba jie rizikos grupes darbus (nors kolege biudzetineje istaigoje dirba, tai pajamos kaip ir garantuotos unsure.gif ) ir paskolos nedave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 03 vasario 2014 - 10:53
QUOTE(eimantaszz @ 2014 02 03, 00:40)

Mūsų pajamos panašios, gal vos didesnės. ~155t SEB ir DNB duoda be problemų, Swedbankas "paminėjo", kad tai jau yra max ką mes galim gauti (suprask-riba pasiekta), Nordea atsisakė priimti net pokalbiui, iškart pasakė, kad pajamos per mažos ir jų pasiūlyta marža bus nekonkurencinga, Danske pasakė, kad nefinansuos daugiau nei 70 proc (būtent dėl mažų pajamų), tai irgi iškart atkrito...
Atsakyti
Oho.. tai aš tada skaitau, kad mums be šansų gauti būsto paskolą, kai šeimos pajamos 3000, yra vienas vaikas? Galvojom apie 150-160 tūkst..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2014 03 13, 19:17)
Oho.. tai aš tada skaitau, kad mums be šansų gauti būsto paskolą, kai šeimos pajamos 3000, yra vienas vaikas? Galvojom apie 150-160 tūkst..

Tokiu atveju reikia neblogo pradinio inaso, gal tada pagelbetu g.gif

Tik yra banku, kurie neigiamai vertina ne is savu lesu sukaupta inasa unsure.gif
Atsakyti