Darbo sutarciu tikrai niekas netikrina, ziures jusu pajamas per paskutinius kelis men ar metus. Svarbiausias yra jusu sprendimas, patys turite galvoti, ar kai nebedirbsit, sugebesit toliau paskola moketi ar ne, bankas juk uz jus nemokes. Prasant paskolos, manau, galima net neuzsiminti, kad sutartis terminuota... Kai gausite visas salygas, nuspresite, imsite tokia paskola ar ne...
Gal kas galit pasakyti ar yra šansų gauti 100 000 lt paskolą dviejų asmenų šeimai. Bendros pajamos apie 3000lt per men. Tik vienas minusiukas, aš dirbu su terminuota darbo sutartim. Dėl to aišku nieks paskolos ir neduos mums?
atsiprašau, kad isikyšiu
norėjau paklausti, o jus pradiniam inašui turit, kažkiek pasitaupe?
nes mes irgi žadam imti paskola, tai žiurineju, skaičiuoju viska. kas su kokio salygom ima-gauna
Sveiki, gal kas nors emete busto paskola LKU? Kokios salygos ten, kaip sekasi issimokant? labai domina ar paskola geriau imti banke, ar lietuvos kredito unijoj?
mūsų situacija tokia. Vyras puse metų dirbo UK, dabar taip pat bus įdarbintas UK įmonėje, bet dirbs iš LT, taip pat turi darbo pasiūlymą LT įmonėje,. Aš dirbu nuo rugsėjo mėn. prieš tai 6 mėn. nedirbau, nes buvau su juo išvykusi. Mano atlyginimas atskaičius mokėsčius apie 2000.
Tai va. Prieš tai visuomet nuomavomės ir galvos sau nesukom. Dabar norisi savo būsto. Gyvenam ne santuokoj, turim vieną nepilnametį vaiką, taip pat laukiuosi.
Mūsų pajamos mėnesinės bus maždaug 7000 litų.
Tai va klausimas man toks. Ar galim eiti į banką kalbėtis jau dabar, ar reikia laukti ir kiek. Ar LT bankams tinka pajamos ne iš LT.