Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios galimybės šiuo metu gauti būsto paskolą?

O kokios turėtų būti priežastys, kad jei jau bankas tą paskolą duoda ir laiko jus mokiais, kad teismas jus palaikytų kitokia?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 03 16, 19:56)
O kokios turėtų būti priežastys, kad jei jau bankas tą paskolą duoda ir laiko jus mokiais, kad teismas jus palaikytų kitokia?

tai jei logika būtų tokia, tada ir visai nėr prasmės į teismą eiti - bankas juk viską jau "nusprendė"...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 03 16, 20:35)
tai jei logika būtų tokia, tada ir visai nėr prasmės į teismą eiti - bankas juk viską jau "nusprendė"...

Aš tai tiesa pasakius ir nesuprantu to proceso tikslo. Taip, bankas įvertina, pažiūri tavo mokumą, apytiksliai primeta, kad 30metų tu sugebėsi mokėti paskolą. Prie ko čia tas teismas? Įvertina dar kartą tuos pačius dokumentus, kaip kad bankas? Aišku, kai valstybė žmogaus nelaimės, darbo praradimo, galų gale bankroto atveju yra neveiksni ir padėti nesugebės, reikia rasti kažkokių būdų, kad būtų nusimuilintos rankos: maždaug įvertino, pasvarstė, davė.
Atsakyti
Čia tik mano pamąstymai, bet aš visgi pritariu, kad kartais toks leidimas reikalingas. Turiu asmeninę patirtį kai butas buvo įkeistas fiziniam asmeniui ir kur skolos palūkanos buvo beprotiškai didelės, netgi didelį atlyginimą gaunantis žmogus tokių nelabai išgalėtų mokėti ir galiausiai savininkui teko jį pusvelčiui parduoti tam, kad sumokėtų artimo žmogaus skolas(ne savininkas ir skolinosi, tik buvo priverstas pasirašyti skolos raštą), tad kartais pagalvoju, kad būtų gerai tuomet turėti tokį kozirį- atseit teismas nedavė leidimo įkeisti....

mama įkeitė savo butą "gelbėdamą" seserį....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 17 kovo 2012 - 10:03
Gal kas galit pasakyti ar yra šansų gauti 100 000 lt paskolą dviejų asmenų šeimai. Bendros pajamos apie 3000lt per men. Tik vienas minusiukas, aš dirbu su terminuota darbo sutartim. Dėl to aišku nieks paskolos ir neduos mums? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 03 20, 07:43)
Gal kas galit pasakyti ar yra šansų gauti 100 000 lt paskolą dviejų asmenų šeimai. Bendros pajamos apie 3000lt per men. Tik vienas minusiukas, aš dirbu su terminuota darbo sutartim. Dėl to aišku nieks paskolos ir neduos mums?  blink.gif

Darbo sutarciu tikrai niekas netikrina, ziures jusu pajamas per paskutinius kelis men ar metus. Svarbiausias yra jusu sprendimas, patys turite galvoti, ar kai nebedirbsit, sugebesit toliau paskola moketi ar ne, bankas juk uz jus nemokes. Prasant paskolos, manau, galima net neuzsiminti, kad sutartis terminuota... Kai gausite visas salygas, nuspresite, imsite tokia paskola ar ne...
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2012 03 20, 12:57)
Darbo sutarciu tikrai niekas netikrina, ziures jusu pajamas per paskutinius kelis men ar metus. Svarbiausias yra jusu sprendimas, patys turite galvoti, ar kai nebedirbsit, sugebesit toliau paskola moketi ar ne, bankas juk uz jus nemokes. Prasant paskolos, manau, galima net neuzsiminti, kad sutartis terminuota... Kai gausite visas salygas, nuspresite, imsite tokia paskola ar ne...

blink.gif bet juk paraiškoje paskolai reikia pažymėti, kokia tavo darbo sutartis. siūlai apgaudinėti g.gif
Kadangi aš dirbu su terminuota, tai turėjau atnešti "visą istoriją" savo darbo sutarčių ir pasidarė kopijas. Na pas mane specifika tokia - visi dirba su terminuotom, kurios vis pratęsiamos. tai mums tas nesukliudė gauti paskolą.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 03 20, 16:19)
blink.gif bet juk paraiškoje paskolai reikia pažymėti, kokia tavo darbo sutartis. siūlai apgaudinėti g.gif
Kadangi aš dirbu su terminuota, tai turėjau atnešti "visą istoriją" savo darbo sutarčių ir pasidarė kopijas. Na pas mane specifika tokia - visi dirba su terminuotom, kurios vis pratęsiamos. tai mums tas nesukliudė gauti paskolą.

Klystu tada blush2.gif Jau nebepamenu, bet kazkaip atrode, kad niekur nereikejo zymeti, kokia toji darbo sutartis... o jei ir neterminuota, kas garantuotas, kad po keliu men ji nebus nutraukta darbdavio iniciatyva...
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2012 03 20, 15:35)
Klystu tada  blush2.gif  Jau nebepamenu, bet kazkaip atrode, kad niekur nereikejo zymeti, kokia toji darbo sutartis... o jei ir neterminuota, kas garantuotas, kad po keliu men ji nebus nutraukta darbdavio iniciatyva...

tai nieks negarantuoja ir kad nenumirsi rytoj... bet kažkokias tas taisykles su kažkokiom prielaidom visitek reikia bankams susikurti.

vėjo_blaškomai siūlyčiau apskambinti bankus, išdėstyti situaciją ir žiūrėti, ką sakys.
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 03 20, 07:43)
Gal kas galit pasakyti ar yra šansų gauti 100 000 lt paskolą dviejų asmenų šeimai. Bendros pajamos apie 3000lt per men. Tik vienas minusiukas, aš dirbu su terminuota darbo sutartim. Dėl to aišku nieks paskolos ir neduos mums?  blink.gif

Bankas tikrina, kokia sutartis terminuota/neterminuota. Jeigu darbo sutartis galios ilgiau, negu bus paskolos laikotarpis, tuomet nesvarbu, kad ji terminuota. Jeigu Jums nors kartą sutartis buvo pratęsta irgi gausite paskolą. Dėl pajamų 3000 Lt ir pageidaujamos sumos, tai reikia jau tikriausiai kreiptis į banką, kiekvienas savaip skaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 03 20, 06:43)

pagal pajamas tai be jokio vargo 100000 turėtų duoti. Mano panašios pajamos buvo 2 asmenims (vienas iš jų vaikas) tik va klausimas dėl terminuotos sutarties.
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Vadinasi šansų yra. Dabar reikia pasidomėti į kuriuos bankus geriausia kreiptis.. smile.gif
Atsakyti