Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(abiga @ 2011 10 28, 15:48)
O, aktualus man klausimas kilo, susijęs su tabletės užmiršimu.  Jūs per 12 val. prisimenate ir išgeriate? O ką darote su neišgerta tablete, jei neprisimenate to per 12 val., išmetate ar "prailginate" ciklą, nekreipdama dėmesio į pralesitą tabletę? Nežinau, ar čia aiškiai parašiau, bet pastebėjau, kad kažkada nesu išgėrus tabletės ir to nepamačiau, o dabar žiūriu, pakuotė turi baigtis pirmadienį, o baigias antradienį, siaubas doh.gif

Aš lyg ir ant to lapuko skaičiau, kad reikia neišgertą tabletę kuo greičiau išgerti, jei praleidai t.y. jei praleidai vieną dieną tada kitą dieną geri 2 (praeitos dienos dozę ir šios dienos dozę).. Tai bent aš taip ir darau. Visgi greičiausiai nėra pats geriausias dalykas šitaip gerti KT, deja man taip į mėnesį net po pora kartų būna.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na, kadangi per žioplumą net neįsivaizduoju, kada praleidau tabletę (tikriausiai mano nelaimei ciklo vidury), dabar gal jau neverta dviejų gert, išgersiu antradienį likusią ir belieka tikėtis, kad sulauksiu mėnesinių.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 28, 15:48)
O, aktualus man klausimas kilo, susijęs su tabletės užmiršimu.  Jūs per 12 val. prisimenate ir išgeriate? O ką darote su neišgerta tablete, jei neprisimenate to per 12 val., išmetate ar "prailginate" ciklą, nekreipdama dėmesio į pralesitą tabletę? Nežinau, ar čia aiškiai parašiau, bet pastebėjau, kad kažkada nesu išgėrus tabletės ir to nepamačiau, o dabar žiūriu, pakuotė turi baigtis pirmadienį, o baigias antradienį, siaubas doh.gif

Abiga, man anologiška situacija šį mėnesį! lotuliukas.gif Buvau 99% įsitikinus, kad visas sąžiningai gėriau, o va čia praeitą sekmadienį žiūriu, kad 1 iš kažkur liko doh.gif Ir nors užmušk nepamenu kodėl, kas, kaip smile.gif

Nesiseka man su tom tabletėm, kiekvieną mėnesį (jau 3 iš eilės) po vieną tabletukę pamirštu unsure.gif Užtat kaip džiaugiuos palengvėjusiomis MM, nerealu....
Atsakyti
Man pirmą kartą tokia situacija, nors geriu jau 10 mėnesių. Tikiuosi, sulauksiu mėnesinių smile.gif
Atsakyti
Labas visoms. šiandien turiu paskutine tabl. išgerti, bet dabar susimaišiau kai ta val atgal pasisuko, gerti senu, ar jau nauju laiku. unsure.gif Beto dar turiu klausimą, kai išgersiu šiandien paskutinę tabletę (t.y. sekm.) tai kitą pakuotę jau tik kitą pirmad. turėsiu išgerti? net jei dar ir nebus prasidėjusios MM ? Ačiū už ats. group.gif wink.gif
Atsakyti
šį sekmadienį baigi ir kitą sekmadienį pradėsi gerti,
jai atsisukai valandas iš vakaro atsikėlus geri kaip ir priklauso,o jai ne atsukai tai irgi nieko baisaus geri ir tiek kada prikauso,poto jau atsuksi,ta valanda nieko nesudarys schmoll.gif

abiga ta viena užmirštuolė nieko nesudarys,susirgsi tikrai
Atsakyti
QUOTE(Kornelija. @ 2011 10 30, 19:03)
Labas visoms. šiandien turiu paskutine tabl. išgerti, bet dabar susimaišiau kai ta val atgal pasisuko, gerti senu, ar jau nauju laiku. unsure.gif Beto dar turiu klausimą, kai išgersiu šiandien paskutinę tabletę (t.y. sekm.) tai kitą pakuotę jau tik kitą pirmad. turėsiu išgerti? net jei dar ir nebus prasidėjusios MM ? Ačiū už ats.    group.gif  wink.gif

Taip, daroma 7 dienų pertrauka, o 8-ąją dieną pradedama nauja pakuotė, t.y. jūsų atveju pirmadienį. O laikas tai +- viena valanda neturi jokios reikšmės smile.gif

O kodėl mėnesinės turėtų neprasidėt? rolleyes.gif

QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 30, 19:23)
šį sekmadienį baigi ir kitą sekmadienį pradėsi gerti,

abiga ta viena užmirštuolė nieko nesudarys,susirgsi tikrai

g.gif aš tai ne taip skaičiuoju smile.gif pirmadienį pradedu gerti, geriu 3 sav., poto nuo pirmadienio darau 7dienų pertrauką, o po jos vėl pirmadienį pradedu gerti smile.gif nes naują pakuotę reikia pradėti 8-tą dieną po pertraukos. Ir tada man niekada nesikeičia pirmoji diena - visada pradedu pirmadieniais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 10 30, 16:31)
Man pirmą kartą tokia situacija, nors geriu jau 10 mėnesių. Tikiuosi, sulauksiu mėnesinių smile.gif

Tikrai sulauksi, relax mirksiukas.gif aš labai bijojau, kai pirmąjį mėnesį praleidau, nu galvojau jau šakės man bus, viską išreguliuosiu unsure.gif keikiau save, keikiau... doh.gif Bet nieko neįvyko, nei tą kartą, nei kitus kartus.. tfu tfu tfu bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, kad pasidalinot patirtimi, ramiau kažkaip smile.gif Ir taip, pagal informacinį lapelį, pertrauka trunka 7 dienas, t.y. jei baigi pakuotę sekmadienį, pradedi pirmadienį. Tačiau kas darot kitaip, nemanau, kad tai kažkaip ypatingai įtakotų organizmą.
O dėl laiko persukimo, tai išgėriau pagal naują laiką valandą anksčiau, nors ta valanda reikšmės manau nesudaro, bet pačiai miego norėjos jau biggrin.gif
Atsakyti
Aš baigiu šeštadienį vakare, o pradedu po savaites sekmadienį vakare... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,geriu lindynete 30 apie 4 men kadangi po gimdymo 6men nesulaukiau mm daktare liepe iskart vos tik nusipirksiu,visa laika viskas buvo lyg ir gerai,mm ateidavo per 7 dienu pertaruka,o dabar po pertraukos geriu 8diena ir prasidejo kraujavimas? gal kam taip buvo? lapeli raso kad jei atsiranda vartojimo metu reikia nutraukti KT gerima ir kreiptis i daktare. gal kuriai ir taip buvo? nes nezinau kas daryt ar pas daktare lekt ar ir toliau gerti... g.gif
Atsakyti
[quote=lasorita,2011 10 30, 20:40]
Taip, daroma 7 dienų pertrauka, o 8-ąją dieną pradedama nauja pakuotė, t.y. jūsų atveju pirmadienį. O laikas tai +- viena valanda neturi jokios reikšmės smile.gif

O kodėl mėnesinės turėtų neprasidėt? rolleyes.gif

Na kad aš dabar visai pasimetusi kada jos turi ateiti. unsure.gif Visa pirmą KT pakuotę kraujuoju, nei šiaip nei taip. Norėjau dar pasiklausti, tabletes reikia gerti pagal tą grafiką 21 d. tabl. o paskui 7d. pertrauka ir neatsižvelgiant į MM ciklą? Ta prasme, pvz antros pak. naują tabletę išgersiu pirmad.(taip kaip priklauso) o MM galbūt ateis už poros dienų, tai taip ir turi būti? reikės gerti tabletes ir toliau kaip priklauso pagal dienas? Atleiskit už kvailus klausimus,bet kažkaip visai pasimečiau aš čia su tom KT blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Kornelija, pagal viską tai taip, 21 d. geri, 7 d. negeri ir nepriklauso, ar dar kraujuoji, pradedi nauja pakuote 8-a diena. Bet mano kuklia nuomone, jei kraujuoji menesi (jei as gerai supratau, ka cia parasei), tai jau nenormalu, tau reiktu kreiptis i gydytoja, kad pakeistu tabletes kitomis.
Atsakyti