Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(Ramintukė @ 2008 03 12, 20:53)
Jo, aš šitą žinau, kad ir per pertrauką saugu mylėtis, bet pradėjus kitą pakuotę iškart galima? rolleyes.gif  nes kai pirmą kartą geri, tai savaitę kažkur saugotis reikia, o po pertraukos nereik? Matyt organizmas pakankamai jau prisipumpavęs hormunų būna unsure.gif  lotuliukas.gif

po pertraukos papildomai saugotis jau nebereikia ax.gif

o jei pakuoteje 28 tabletes tai man atrodo kad paskutines 7 yra "tuscios" ir jas geri tik tam kad nesusimaisytum kada pradeti gerti nauja pakuote.pertrauka reikia daryti jei pakuoteje yra 21 tablete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2008 03 12, 22:33)
po pertraukos papildomai saugotis jau nebereikia  ax.gif

o jei pakuoteje 28 tabletes tai man atrodo kad paskutines 7 yra "tuscios" ir jas geri tik tam kad nesusimaisytum kada pradeti gerti nauja pakuote.pertrauka reikia daryti jei pakuoteje yra 21 tablete  4u.gif

"tuscios"? Ta prasme? blink.gif biggrin.gif bet jei ir 28 pertauka reikia padaryt.... rolleyes.gif nebent as nepagaunu kampo lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal blogai tabletes paskaiciavai?As tikrai zinau,kad Lindynette kaip ir visose yra 21 tablete.O tusciu nebuna gali gerti betkuria betkokia diena,taciau jos suzymetos tam,kad nesusimaisytume. smile.gif
Atsakyti
lindynette20 tikrai turi 21 tablete,ir jas geriant reikia daryti pertrauka.
ramintuke,ka tiksliai geri?kazkodel ir man kyla itarimas,kad neteisingai suskaiciavai tabletes unsure.gif
o kai buna 28 tabletes pakuoteje,pertraukos daryti nereikia,nes paskutines 7 buna "tuscios" kaip ir be hormonu,jos kaip ir minejau yra tik tam kad nepasimestum dienelese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 03 13, 12:54)
Gal blogai tabletes paskaiciavai?As tikrai zinau,kad Lindynette kaip ir visose yra 21 tablete.O tusciu nebuna gali gerti betkuria betkokia diena,taciau jos suzymetos tam,kad nesusimaisytume. smile.gif

tikrai skaičiuot nemoku, 21 viso biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintukė: 14 kovo 2008 - 18:02
As lyndenette30,kaip pirmas KT.Bet man jos tikrai netiko,nes pora men istisai tepliojimas ir siaip galvos skausmai,stresas,nuotaikos nebuvimas verysad.gif Teko keisti i kitas KT ir tada viskas susitvarke,cia kiekvienai kitaip jos veikia g.gif
Atsakyti
aš ir vartoju LINDYNETTE30, bet man su menesinėm tvarkoj, bet jau antras mėnuo karts nuo karto prieš mmm labai pamaudžia krūtis, gal yra kam nors taip?
Atsakyti
Vartoju beveik dvejus metus šias tabletes. Jos man buvo pirmosios. Pirmuosius mėnesius prieš mėnesines mausdavo krūtinę, kelis kartus tikrai stipriai. Ir krūtinė tokia padidėjusi labai būdavo tas dienas kai mausdavo. Sergant viskas susinormalizuodavo. Šiuo metu kolkas kada ne kada pamaudžia tiek krūtinę tiek pilvuko apačią. Bet labai nestipriai. Net džiaugiuos kad taip. Tai man signalas kad tikrai sirgsiu ax.gif
O anzamix kuo jos tau atrodo tokios na kitokios? man jos labai sutrumpėjo. nuo maždaug 6 dienų iki 3 maximum. tik vėliau dar dieną kitą pateplioja. Ir labai labai negausios. Kartais pagalvoju jog dienai užtektų vieno įkloto, keičiu tik dėl higienos.
Dėl nervų sunku komentuoti. visad buvau labai jautri ir irzli. Tai net nežinau ar pradėjus vartoti paūmėjo kažkiek.
Atsakyti
turiu pakuote lindynete 20.tab,truksta 2 pirmu tableciu.atiduodu.
Atsakyti
QUOTE(Evelina_99 @ 2006 02 23, 00:45)
Laba diena. Pradejau vartoti KT Lindynette20. po kiek laiko jau saugu myletis?

po 3-4 dienu.bent jau man taip buwo
Papildyta:
QUOTE(MiKaSe @ 2006 02 24, 10:55)
siaip del tu 3 menesiu papildomos apsaugos yra visiska nesamone, gal nesupratai gydytojos,netikiu,kad gali sneket tokias nesamones. Geriu jau apie 6men. nei karto nesisaugojau papildomai. siaip oda pasidare veido lygesne,maziau spuogu, PMS labai lengvi smile.gif bet va, celiulitas atsirado, nors pati esu labai liekna, gal cia dar plius nuo sedimo darbo tas celiulitas, ir ant liemens (klubu daugiau) pastebejau "pagausejima",tai noriu pereit nuo ju, prie kitos apsaugos.

o cia nuo KT..o ne nuo sedimo darbo
Atsakyti
user posted imageuser posted image

wub.gif Lindynette 20 wub.gif

www.lindy-net.lt

http://www.kontracep...php?id=3&sid=16

wub.gif Lindynette 30 wub.gif
www.lindy-net.lt

http://www.kontracep...php?id=3&sid=23

thumbup.gif Senoji tema :
thumbup.gif
http://www.supermama...showtopic=31422
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukraa: 20 kovo 2009 - 18:41
Galiu paklaust,as geriau dvi pakuotes be pertraukos,jau trecia diena pertraukos,o mm nera, taip neramu verysad.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti