ir chia pasigirsiu, nes man rodos chia radau shi modeliuka
QUOTE(X-iuke @ 2009 04 06, 20:45)
ziauriai grazu, gal galeciau schenutes paprasyt. ir spalva ir pats megztinukas super....
QUOTE(Akire3 @ 2009 04 06, 21:53)
ziauriai grazu, gal galeciau schenutes paprasyt. ir spalva ir pats megztinukas super....
pagaliau radau
chia tema
QUOTE(X-iuke @ 2009 04 06, 21:45)
nuostabus darbelis o jau spalva
Labai dailus darbelis
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 04 07, 08:54)
nuostabus darbelis o jau spalva
achiu mergaites uzh pagyras, o spalvyte nera tokia ryshki, vakare tamsoj fotografuota tai blicas matyt ishryshkino labai
super darbelis jau zinau kad ir as tokiu rastu megziu liemene
X-iuke aciu uz nuorodele...
QUOTE(X-iuke @ 2009 04 06, 22:45)
Labai grazus darbelis as ir ji nusiziurejusi
X-iuke - labai gražu. Man ir mano dukrytei taip pat patiko. Statau į eilę savo planuose
Gavau barti sijonų (schemų) temoje ir ne be reikalo, todėl dar rašau ir čia savo prašymą.
Neriu palaidinukę, o sijoną norėčiau siūtą su nertomis detalėmis ar intarpais. Gal kur nors užmatėte ir turite idėjų Ačiux
Gavau barti sijonų (schemų) temoje ir ne be reikalo, todėl dar rašau ir čia savo prašymą.
Neriu palaidinukę, o sijoną norėčiau siūtą su nertomis detalėmis ar intarpais. Gal kur nors užmatėte ir turite idėjų Ačiux
QUOTE(Meila @ 2009 04 04, 12:51)
As mezgiau toki daikta is Sandros zurnalo.na zinokit zurnale jis atrodo daug geriau.Tik nedariau tos ilgos uodegos,kur prasikisa,o uzbaigiau ta juosta taip pat kaip pradejau.Mezgiau is storo siulo kaip liemene nestukei.Ta juosta virsuj kazkaip ne taip gula,kaip noretusi-ant peciu styro kampai ir netgi ne visai uzsitempia ant paciu peciu.As tada i virsu prailginau ta apatine trapecine dali.