4.5 sts = 1"/US8 needle panos isverskit kiek cia bus centimetrais, is anksto dekoju
Labas vakaras darrstuoles, jungiuosi prie jusu ir iskarto su klausimais, issimelyjau sita daigta, jau akis isvervinti baigiu niekaip nesuprantu kaip duotus chemoj galabioukus sujungti i sita grozi? kaip ir kur tvirtinasi rankoves
jau nusiteikusi lenku kalbos vertejos ieskoti
gal kuri netycia zino ar osinkoj uzmate?
jau nusiteikusi lenku kalbos vertejos ieskoti
gal kuri netycia zino ar osinkoj uzmate?
QUOTE(caulyte @ 2009 04 03, 10:18)
osinkoj tikrai yra, uzklausk, duos nuoroda
uzsiregsitruoti ir uzklausti nes man su rusu gramatika mirtis...
cia mano vakar baigtas darbelis
http://picasaweb.goo...510241030062930
http://picasaweb.goo...510241030062930
Prisiruošiau sutvarkyti ir papildyti savo albumėlį
QUOTE(varna575 @ 2009 04 03, 21:08)
Kiek suprantu tai tos rankovės nesitvirtina, jos kaip ilgos pirštinės, tik be pirštų, mezgasi atskirai ir užsimauna. O visa kita parodyta schemose
ideja, belnias tik tada smuktu jos ir nepatogu bent man atrodo reiketu nuo ju ir pradeti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 03, 23:05)
ideja, belnias tik tada smuktu jos ir nepatogu bent man atrodo reiketu nuo ju ir pradeti
tikrai nesmunka, kaip minejo varna575, reikia stulpeli pamegzti virsuj. isbandyta jau ne karta, ir ati nesioju ir dukruze ir ilgas "rankoves" ir trumpas riesines, labai pamegom sita aprangos detale
QUOTE(Shura @ 2009 04 04, 17:24)
nu jo paskaicius aprasyma , apie rankoves nieko isvis nerasoma, tai taip iseitu kad jos atskirai neriamos, kaip jau minejo varna575
turiu itarima, kad mano svajone likks neispildyta nes jau kelis kartus skaitau i nesueina nugara rankoves jau is pavadinimo aisku
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 04, 18:28)
turiu itarima, kad mano svajone likks neispildyta nes jau kelis kartus skaitau i nesueina nugara rankoves jau is pavadinimo aisku
as kiek suprantu tai nugarai priklauso dalis tos ilgos juostos ir tas mazas gabaliukas trapecijos formos, kuris greiciausiai turetu but apacioj nugaros, (paziurek, ten skaiciukai 35 turi susijungti)... tikiuos nors truputuka aiskiau
QUOTE(delfinyte @ 2009 04 04, 23:34)
as kiek suprantu tai nugarai priklauso dalis tos ilgos juostos ir tas mazas gabaliukas trapecijos formos, kuris greiciausiai turetu but apacioj nugaros, (paziurek, ten skaiciukai 35 turi susijungti)... tikiuos nors truputuka aiskiau
O tas priekio kvadratas stovės kaip rombas, kampu į apačią ir tvirtinsis irgi prie tos juostos Jau aiškiau