Sveikos merginos ,
Cast on 114-120-120 (126-132) sts on circular needle 3.5 mm with 2 threads Fabel
Gal galetumete kuri suprantate paaiskint ka reiskia raudonai nuspalvinta dalis ,nukopijavau visa sakinuka,akd butu aiskiau
Labai aciu
Ir apnerti ir susiaurinti.
Turiu suknele (trikkotazine) su per daug atviru kaklu, noreciau pasidaryti labiau uzdara
Turiu suknele (trikkotazine) su per daug atviru kaklu, noreciau pasidaryti labiau uzdara
QUOTE(Linjus @ 2009 12 04, 16:51)
tai reikia raštelio kaip apnerti ar kaip susiaurinti?
labas vakaras,as su klausimu,ant virbalu uzdejiau 180 akiu,noriu nusimegzti sau lemene ilgesne,bet mezgu apvalei,rasta dejau musyte,5 ak .sujimu ir tiiek pat ismezgu,ar neperdauk akiu dejiau,siulai is iki parduotuves margi Aciu uz atsakima
QUOTE(bukasacka @ 2009 12 04, 21:19)
labas vakaras radau nuostabu angela kaledoms,tik nerandu konkretaus rasto tad jei kuri nors turi,buciau labai dekinga jei pasidalintumet ir su manimi
Va čia pavartyk,man atrodo yra ir tavasis
http://picasaweb.goo...la2/Angeliukai#
QUOTE(netikėtai @ 2009 12 06, 12:09)
Va čia pavartyk,man atrodo yra ir tavasis
o jau koks grozis kaip taip kietai iskrakmolini, kad stovi? as bandziau, man nesigavo. nors mano angeliukas zymiai mazesnis. gal krakmolo per mazai buvo
Niu čia ne mano darbai Aš krakmolinu su purškiamu ir užlyginu.Kol kas tenkina
QUOTE(Stebuklinga @ 2009 12 03, 09:40)
Sitoki maciau Takko Fasion parduotuveje, jeigu kam netoli galite "gyvai" pamatyti
Nelabai nusimanau apie mezgima, bet man atrodo, kad tos pynes nekeistom akim.
Nelabai nusimanau apie mezgima, bet man atrodo, kad tos pynes nekeistom akim.
Sveika
O gal galetum pasakyti, kurioje parduotuveje, kuriame mieste matei tokia suknute..? Siandien buvau uzejus i viena takko parduotuve, bet neradau jos ten...
Maciau Vilniuje, Ozo prekybos centro Takko
QUOTE(astrameja @ 2009 12 07, 20:51)
Sveika
O gal galetum pasakyti, kurioje parduotuveje, kuriame mieste matei tokia suknute..? Siandien buvau uzejus i viena takko parduotuve, bet neradau jos ten...
sveikutes
atejau konsultacijos kas mezgete sia liemene pasakykit kokiais siulais ir kokio storio virbalais tai daret nes as su 3 nr virbaialsi numezgusi viena puse turejau isardyti nes per maza servetele gavosi ir dabar nzn tai kokie gi virbalai ir siulai cia tinkamiausi?
atejau konsultacijos kas mezgete sia liemene pasakykit kokiais siulais ir kokio storio virbalais tai daret nes as su 3 nr virbaialsi numezgusi viena puse turejau isardyti nes per maza servetele gavosi ir dabar nzn tai kokie gi virbalai ir siulai cia tinkamiausi?
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 12 09, 17:43)
sveikutes
Mezgiau va šitą. Siūlai pusvilnė 100gr 210m mezgiau 4,5 virbalais ir tai reikėjo dar keletą eilučių vien gerom pamegzt.