Labos, dabar neriu suknele savo pupai krikstynom, o veliau reiks kazkaip skraiste nunarpliot, gal turit schemute?
Aciu
Sveikos,
Gal kas galite papasakoti kaip neriamos tokios serveteles?
Man jos labai grazios. Paprastas lyg ir moku nerti. Keleta esu nusinerusi, bet tikrai nesu "profe" ant nerimo. Gal kazkokia nuorodele imestumete kaip neriasi. Nes kiek ieskojau, neaptikau.
Man jos labai grazios. Paprastas lyg ir moku nerti. Keleta esu nusinerusi, bet tikrai nesu "profe" ant nerimo. Gal kazkokia nuorodele imestumete kaip neriasi. Nes kiek ieskojau, neaptikau.
QUOTE(jugita_m @ 2009 10 09, 12:21)
Sveikos,
kvardraciukais:) stulpelis su uzmetimu, dvi pyneles kilpo, stulepelis su uzmetimu ir tt, o kur nuspalvotas tvardratelis, tai vietoj dvieju pyneles kilpu, du stulpeliai su uzmetimu:)
Labas Gal galit paaiškinti kaip tokį kvadratėlį nunerti?
Nelabai žinau kaip nerti ten kur nupiešiau rodykles, kaip iš vienos eilės peršokti į kitą, ir poto vel nusileisti žemyn? O gal čia kaip nors kitaip neriasi?
Nelabai žinau kaip nerti ten kur nupiešiau rodykles, kaip iš vienos eilės peršokti į kitą, ir poto vel nusileisti žemyn? O gal čia kaip nors kitaip neriasi?
QUOTE(delfinyte @ 2009 10 09, 14:30)
kvardraciukais:) stulpelis su uzmetimu, dvi pyneles kilpo, stulepelis su uzmetimu ir tt, o kur nuspalvotas tvardratelis, tai vietoj dvieju pyneles kilpu, du stulpeliai su uzmetimu:)
Aciu labai. Cia Jums balionelis uz pagalba.
Man jos tokios grazios, ir taip paprastai neriasi.
QUOTE(DarkMind @ 2009 10 10, 18:11)
Labas Gal galit paaiškinti kaip tokį kvadratėlį nunerti?
čia nešokinėjama iš eilučių
šita vieta
neriama taip:
užsidedi iš kart 4 užmetimus,bet išneri tik du,tada vėl užsidedi du užmetimus ir išneri juos jų vietoje,o tada pabaigi likusius užmetimus ir taip kitur iš kart užsimeti ri viršutinius užmetimus tik juos išneri pabaigoje
Pradedancioms tikrai naudingi patarimai Literaturos naujesnes knygynuose nera Labai naudingi patarimai Dekoju
Sveikutės Susidūriau ir aš su problemėle
Sugalvojau nunerti štai tokią servetėle
Bet nesuprantu kaip prinerti 2 schemute ir nuo kur ją pradėti nerti, ir taip ir taip žiūrėjau, niekaip nesupratau
Sugalvojau nunerti štai tokią servetėle
Bet nesuprantu kaip prinerti 2 schemute ir nuo kur ją pradėti nerti, ir taip ir taip žiūrėjau, niekaip nesupratau
Taip
Aš lapelius pradėčiau nert nuo gėlytės gal, po to juos jungčiau tarpusavyje Kažin ar labai nusišnekėjau
Aš lapelius pradėčiau nert nuo gėlytės gal, po to juos jungčiau tarpusavyje Kažin ar labai nusišnekėjau
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 13, 12:22)
Aš ir galvojau nerti kaip Tu parodei, bet tie žemi stulpeliai kai kurie yra "iš oro" nesuprasi kaip juos nert ot tos lietuviškos schemos
Lapelyje Kol nedarau, tai atrodo kad viskas ten kur priklauso, o kurioj vietoj nesigauna su tais stulpais?
Tai šituos du stulpenius įnerti į tą tarpuką? kazkaip man jie cia idomiai supaišyti, tai nesuprantu