gal paprastu perliukų raštu geroji pusė - akis gera, akis bloga ir taip visą reikiamų akių skaičių, blogoje pusėje - atvirkščiai - ten kur gera mezgi blogą, o kur bloga mezgi gerą
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 09 01, 12:14)
Labutis visoms,labai reik pagalbos kaip tokį kraštelį numegst kur sagos, nes rusiško paaiškinimo niekaip neįkertu
Mane domina pats kraštelis ant kurio sagos prisiūtos, ten kur vien blogom akim. Ar ten kažkaip dvigubai megsta ar tiesiog užlenktas kraštas ir prisiūtas
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 09 01, 14:00)
Mane domina pats kraštelis ant kurio sagos prisiūtos, ten kur vien blogom akim. Ar ten kažkaip dvigubai megsta ar tiesiog užlenktas kraštas ir prisiūtas
Pagal mane tai ten užlenkta ir prisiūta Jei įdėtumėt tą rusišką aprašymą - būtų galima pasakyti tiksliau
QUOTE(daivulka78 @ 2009 08 31, 15:00)
ACIUKAS zlibas esu prisipazystu
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 02, 09:33)
ACIUKAS zlibas esu prisipazystu
Nežlibas, o tik nepastebėjai. Prašom, svarbu - mačytų Ir lauksim rezultatų Gero ir smagaus darbelio
! | Perdidelio formato nuotraukos bus trinamos ! Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas ! |
QUOTE(Linjus @ 2009 09 07, 09:10)
Mano darbeliai dukterėčioms
O kas čia per pynė-nepynė per vidurį Labai įdomi Kad man tokią tetą mezgančią taip
Čia mezgiau anglišku mezgimu. o tos pynės išmegztos paprastom gerom akim įmesiu aprašymą
QUOTE(Linjus @ 2009 09 07, 09:10)
nu labai dailu tos pynes tokios nematytos... labai idomios ir labai graziai pacios liemenes suderintos
LInijus
OJ kaip žavu. Mergaitiška iki kaulų smegenų, o svarbiausia Stiliovai
OJ kaip žavu. Mergaitiška iki kaulų smegenų, o svarbiausia Stiliovai