Sveikos ogo kiek prisnekejot siandien , vos skaityt spejau o jau blogosiso puses tai vai vai kokio grozio , man dar toli rek pirma, kad geroji puse super atrodytu o tada ir apie blogaja galvt pradesiu
uzbaigiau savo kavomanus
jusu teismui
Papildyta:
Bianca, rasiux- dailus meskiai ir tyla-tyla labai zuvyte faina
amiyra-kavomanai- ,bianca-meškiukas -
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 22:42)
zinot, as ten uzsiregistravusi, bet kad naudos is to... nezinau kaip pas kitas, bet gal nesiregistruokit, nes kelinta schemute siunciu, o ji neatsidaro. tiesa tik dvi gerai atsisiunte.. daugiau kiek buvau issirinkusi, ar drauge paprasiusi, tai neatsisiuncia.. tai gal neverta registruotis.. na, aisku, kiekviena kaip nori bet as savo patyrima pasakiau...
jei kam reik kokios schemutes, galiu pabandyt atsiust... pasiziuresim ar siunciasi gerai
jei kam reik kokios schemutes, galiu pabandyt atsiust... pasiziuresim ar siunciasi gerai
gal gali jei atsisiųs atsiųsti man šią schemutę http://stitchfanclub...1859-p-204.html
į cacukas@gmail.com. Ten gali būti, kad bus xcd formatu, tai vis vien siųsk, isinstaliuosiu programėlę. Dėkui labai.
ir meskuciui ir kavomanams po mieli darbeliai man tai ypac meskutis
Papildyta:
tuoj pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2009 03 19, 23:13)
gal gali jei atsisiųs atsiųsti man šią schemutę http://stitchfanclub...1859-p-204.html
į cacukas@gmail.com. Ten gali būti, kad bus xcd formatu, tai vis vien siųsk, isinstaliuosiu programėlę. Dėkui labai.
tuoj pabandysiu
norėjau paklaust ,ką jūs manot apie lankelį ,kuris prisukamas prie stalo ,aš vis galvoju ar neverta įsigyt ,nes dabar kai siuvinėju,tai jei ilgesnis siūlas tai labai painiojasi,aš su kaire ranka vis tą siūlą pareguliuoju ,bet kai dar kairėj ir didelį lankelį laikai ,tai labai įvargsta riešas ,net užgelia jei ilgiau pasiuvinėji ,ar kas nors siuvinėjo su tokiu prisukamu lankeliu?Bet ko gero tada jau ne riešas o nugara vargsta ,nes gi sėdėt reikia prie stalo,o aš dažniausiai lovoj minkštai įsitaisau ir siuvinėju....negi padėtis be išeities?
QUOTE(zundyte @ 2009 03 19, 23:16)
norėjau paklaust ,ką jūs manot apie lankelį ,kuris prisukamas prie stalo ,aš vis galvoju ar neverta įsigyt ,nes dabar kai siuvinėju,tai jei ilgesnis siūlas tai labai painiojasi,aš su kaire ranka vis tą siūlą pareguliuoju ,bet kai dar kairėj ir didelį lankelį laikai ,tai labai įvargsta riešas ,net užgelia jei ilgiau pasiuvinėji ,ar kas nors siuvinėjo su tokiu prisukamu lankeliu?Bet ko gero tada jau ne riešas o nugara vargsta ,nes gi sėdėt reikia prie stalo,o aš dažniausiai lovoj minkštai įsitaisau ir siuvinėju....negi padėtis be išeities?
Jeigu tik manai, kad bus patogu, tai tikrai verta įsigyti. Aš tai išvis be jokio lankelio siuvinėju. Pabandymui nusipirkau nedidelį, bet taip nepatogu Aš kai siuvinėju, iškart per dvi skylutes duriu, taip dau greičiau siuvinėjasi, o su lankeliu taip per dvi skylutes neišeina siuvinėti.
http://stitchfanclub...n/960-k-36.html stai sio labai bambuko norejau, bet man neatidaro
o be lankelio tai nemoku,man tie kryžiukai kreivi gaunasi,dar aišku jei mažas darbelis tai galima ,bet man rodos
,lankelis reikalingas,o per dvi skylutes tai kol dar aš siuvinėsiu,tai daug laiko praeis ,manau ,čia kaip kam patogu taip ir siuvinėja ,na reiks pasižiūrėt parduotuvėj kiek tas lankelis toks kainuoja ,manau, kad brangus malonumas ,tai matyt teks kentėt ,per kančias į žvaigždes
,lankelis reikalingas,o per dvi skylutes tai kol dar aš siuvinėsiu,tai daug laiko praeis ,manau ,čia kaip kam patogu taip ir siuvinėja ,na reiks pasižiūrėt parduotuvėj kiek tas lankelis toks kainuoja ,manau, kad brangus malonumas ,tai matyt teks kentėt ,per kančias į žvaigždes
cacukai, jau atsiunciau tavo schemute atsidaro tai kol isikraus i gmail.com pasta tai teks dar truputuka lukterti.. daug ten atskitu schemuciu..na, pagal schemute sekmes darbuojantis
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 19, 23:31)
cacukai, jau atsiunciau tavo schemute atsidaro tai kol isikraus i gmail.com pasta tai teks dar truputuka lukterti.. daug ten atskitu schemuciu..na, pagal schemute sekmes darbuojantis
Labai labai tau dėkui...