Sveikutes.
Pasirodau kaip sekasi siuvineti Vervaco batukus:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 30, 16:15)
Fainulka ežiukas, taip ir įsivaizduoju ant vaikiškos kuprinytės tupinti. Be reikalo pergyvenai
Papildyta:
anais laikais buvo labai madoje stirnos ir elniai ant sienų , gal kokią puoštę lauko gėlių dar šventi paveikslai ir į temą
dar galima kokias servetėles pasiuvinėti ar nosinaites
jei sodyboje gyvena, galima kokį namuką į jų panašų išsiuvinėti
kačiuką ar šuniuką
Papildyta:
anais laikais buvo labai madoje stirnos ir elniai ant sienų , gal kokią puoštę lauko gėlių dar šventi paveikslai ir į temą
dar galima kokias servetėles pasiuvinėti ar nosinaites
jei sodyboje gyvena, galima kokį namuką į jų panašų išsiuvinėti
kačiuką ar šuniuką
as kazkaip irgi galvojau apie religine tematika, bet kol issiuvinesiu, tai tik po metu ir nuvaziuosim gelytes ir as pagalvoju, bet gal kokia sakele geriau?
o namukas gal butu ir gera mintis tik, kad ne vieno namuko schemutes neturiu
Papildyta:
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 30, 16:27)
grazu, saunuole bet kokiu tu ilgu siuliuku siuvineji... ar cia tik man taip atrodo?
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 30, 14:19)
mergaites, patarkit...noriu issiuvineti vyro seneliams kazka grazaus, bet net nenutuokiu ka... as ju dar ne karto nemaciau, vaziuosime su vyru aplankyti, ir norisi kazka padovanoti... kazkoki paveiksliuka, neipareigojanti, miela, kad pasiziurejus mus prisimintu....
Aš rinkčiausi kokį nors kaimo motyvą.
o kokio namuko reiktu?
kiek zinau, tai gyvena mediniam name, vienkiemyje su vistytem, parseliais, arkliu na, zodziu su visu ukiu suku taip galva, nes kazkaip nesinori, kad siuvini paskuj i kokia nematoma vieta nugrustu, norisi, kad butu ispudingas, kad noretusi ziuret ir ziuret..na, zodziu, manau, kad tuoj pasakysit jog pati nzn ko ir noriu
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 30, 18:12)
o kokio namuko reiktu?
kiek zinau, tai gyvena mediniam name, vienkiemyje su vistytem, parseliais, arkliu na, zodziu su visu ukiu suku taip galva, nes kazkaip nesinori, kad siuvini paskuj i kokia nematoma vieta nugrustu, norisi, kad butu ispudingas, kad noretusi ziuret ir ziuret..na, zodziu, manau, kad tuoj pasakysit jog pati nzn ko ir noriu
ir dar turėtu būt nedidelis, lengvai ir greitai išsiuvinėjamas ?
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 30, 17:09)
Dekui. Aha poilgiu, ne visada tokiu ilgu siuvineju - bet siaip ilgesnius naudoju. Buna, kad nutriusta ir nutruksta.
as sakau, kad ilgokas nes as pati tai daug trumpesni siuliuka imu.. vos ne perpus
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 30, 17:14)
ir dar turėtu būt nedidelis, lengvai ir greitai išsiuvinėjamas ?
na, ne tokiu manau nebuna o vat vazonelis su medeliu man patiko tik man pasidint neleidzia tavo parodytu medeliu
pauksciuk, gal gali man i emeila schemute tu medeliu vazonelyje atsiust?? emeilas: raginiuke@gmail.com mieli ir pakankamai nesudetingi pasirode, jei nieko nerasiu kas i aki kris, tai manau, ties jais ir apsistosiu
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 30, 18:16)
na, ne tokiu manau nebuna o vat vazonelis su medeliu man patiko tik man pasidint neleidzia tavo parodytu medeliu
jei gerai ieškai, visko galima rasti
Įkelsiu tas gėlytes pas save į albumuką, iš ten galėsi parsisiųsti
[quote=V .I .R .G .U .T .E,2009 03 30, 15:19]
mergaites, patarkit...noriu issiuvineti vyro seneliams kazka grazaus, bet net nenutuokiu ka... as ju dar ne karto nemaciau, vaziuosime su vyru aplankyti, ir norisi kazka padovanoti... kazkoki paveiksliuka, neipareigojanti, miela, kad pasiziurejus mus prisimintu....
Na cia jau man buvo kaskada opi tema bet as suzinojau kad senelis labai labai myli arkliukus susiradau nesunkia schemute kur du arkliukai kumeliukas ir mama. Padariau per 3 sav....bet jau dziaugsmo buvo kai padovanojom...ir dabar dar virs jo lovos kabo...
Na cia jau man buvo kaskada opi tema bet as suzinojau kad senelis labai labai myli arkliukus susiradau nesunkia schemute kur du arkliukai kumeliukas ir mama. Padariau per 3 sav....bet jau dziaugsmo buvo kai padovanojom...ir dabar dar virs jo lovos kabo...