Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Manyka @ 2009 03 30, 12:39)

Ar galite man patarti???????  help.gif
Sugalvojau MB išsiuvinėti foto, parsisiunčiau dvi programėlės (pattern maker ir viewer), bet, kaip suprantu, su jomis iš paprastos jpg. nuotraukos schemos nepasidarysi? ar ne? ar aš visai  stupid.gif  ?

Siaip as turiu programa PCStitch, tj i ja galima ikelt bet kokia nuotrauka, bet kokio formato... ir tada galima pasirink kad pavaizduotu schema smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nutariau idet savo pirmaji darbeli... jis nelabai vykes gavosi, todel net nereminau blush2.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 03 29, 21:15)
labas vakaras 4u.gif

seniai rodžiau savo progresą, turbūt jau neatsiminsit net kad tokią siuvinėjau biggrin.gif

Prisimenam prisimenam - sijoną kažkada rodei rolleyes.gif Gražiai gavosi - man visai netrukdo kad šiek tiek persišviečia. O gyvai tikriausiai dar mažiau matosi mirksiukas.gif

QUOTE(miglicienta @ 2009 03 30, 15:52)
Sveikos, nutariau idet savo pirmaji darbeli... jis nelabai vykes gavosi, todel net nereminau blush2.gif

O kodėl sakai kad nevykęs g.gif Tikrai gražu, ir šitiek darbo įdėta thumbup.gif Jei jau pabaigei, tai siūlyčiau ir įsirėmint - bent jau mano akiai nesimato kas čia ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip tas paveikslas pakankamai didelis, tj is toli teko fotografuot, delto ir nesimato broko..bet siaip as siuvinejau ant 12 aidos (o gal ir mazesnes blush2.gif ), ir ten biski persimato. Na bet pasimokiau is savo klaidu ir kita jau normaliai siuvineju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miglicienta @ 2009 03 30, 15:52)

Vajė, kiek darbo įdėta!!! Kodėl sakai, kad nelabai vykęs ir nerėmini? Jei jau siuvinėjai, reiškia tau patiko...
Papildyta:
QUOTE(miglicienta @ 2009 03 30, 16:09)
Siaip tas paveikslas pakankamai didelis, tj is toli teko fotografuot, delto ir nesimato broko..bet siaip as siuvinejau ant 12 aidos (o gal ir mazesnes  blush2.gif  ), ir ten biski persimato. Na bet pasimokiau is savo klaidu ir kita jau normaliai siuvineju smile.gif

Supratau... Liūdnoka... tiek siūlų sunaudojai, o svarbiausia, darbo įdėjai... Na, bet kitas bus kaip tik toks, kokio reikia 4u.gif
Atsakyti
gražus paveiksliukas ,Miglicienta,būtinai įrėmink wub.gif
o aš ką tik baigiau savo ežiuką- ufonautą,nors ,kai pradėjo ryškėt jis ,tai baisiau buvo ,dabar gal jau pripratau,bet man jis visai nieko ,toks valiūkiškas..na ,atiduodu jūsų teismui blush2.gif

http://img26.imagesh...rocesas009b.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 30 kovo 2009 - 15:47
QUOTE(Metija @ 2009 03 30, 15:26)
Vajė, kiek darbo įdėta!!! Kodėl sakai, kad nelabai vykęs ir nerėmini? Jei jau siuvinėjai, reiškia tau patiko...
Papildyta:
Supratau... Liūdnoka... tiek siūlų sunaudojai, o svarbiausia, darbo įdėjai... Na, bet kitas bus kaip tik toks, kokio reikia 4u.gif

o as tai manau, kad kai isplausi, islyginsi, tai ir pati noresi kuo greiciau ireminti smile.gif nes sutvarkytas darbelis visada kitaip atrodo ax.gif
Papildyta:

http://img26.imagesh...procesas009.jpg
[/quote]
vaje wub.gif koks mielas thumbup.gif man tai lb meilutis thumbup.gif as tik nesuprantu kada jus atrandat laiko siuvinet.. darbas po darbo... as tik pirma darbeli baigiau, antra pradejau, bet labai letai jis juda pas mane... tai mokslai, tai vaikas, tai valgyt, tai susitvarkyt, tai i lauka, tai i kaima vaziuojam.. tai taip ir stovi vietoj jis pas mane sad.gif
Atsakyti
[B]zundyte[\B], fainuolis eziukas! Net nusisypsojau pamacius smile.gif Turbut labai miela buna kaskart i ji pasiziurejus thumbup.gif
Atsakyti
na ,man jis irgi fainuolis toks ,biski spalvos ne tokios kokios pagal schemą turėjo būt ( čia jau nepatyrimas mano blush2.gif ),bet juk čia mano ežiukas,kai tik akytes išsiuvinėjau ,man jis iš kart į akį krito blush2.gif ,galvojau dovanot kam nors ,bet sau pasiliksiu,įrėminsiu ir tegu žiūri į mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Fainulka ežiukas, taip ir įsivaizduoju ant vaikiškos kuprinytės tupinti. Be reikalo pergyvenai
Papildyta:
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 03 30, 15:19)
mergaites, patarkit...noriu issiuvineti vyro seneliams kazka grazaus, bet net nenutuokiu ka... as ju dar ne karto nemaciau, vaziuosime su vyru aplankyti, ir norisi kazka padovanoti... kazkoki paveiksliuka, neipareigojanti, miela, kad pasiziurejus mus prisimintu....
g.gif

anais laikais buvo labai madoje stirnos ir elniai ant sienų biggrin.gif , gal kokią puoštę lauko gėlių g.gif dar šventi paveikslai ir į temą 4u.gif

dar galima kokias servetėles pasiuvinėti ar nosinaites smile.gif

jei sodyboje gyvena, galima kokį namuką į jų panašų išsiuvinėti smile.gif

kačiuką ar šuniuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 kovo 2009 - 16:35
paukščiuk ,žinai ko pasimokiau jį siuvinėdama:jei kas nors atrodo netaip tame ,ką siuvinėjai ,tai dar nebūtinai bus tikrai negerai,paprasčiausiai reikia baigti ir tada daryt išvadas ax.gif blush2.gif ačiū už pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 03 30, 17:16)
paukščiuk ,žinai ko pasimokiau jį siuvinėdama:jei kas nors atrodo netaip  tame ,ką siuvinėjai ,tai dar nebūtinai bus tikrai negerai,paprasčiausiai reikia baigti ir tada daryt išvadas ax.gif  blush2.gif  ačiū už pagyras blush2.gif

Aš dar iš patirties, kad darbą reikia toliau nuo savęs pasidėjus vertinti, nes kartais iš arti, labai didelė makalynė atrodo, o kai atsitrauki, žie ir vaizdas atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti